Sparta – Litvínov 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:2 (po pr.)
Liberec – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Plzeň – Třinec 1:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 03.03.2019, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:51 Dávid GRÍGER - 1:2
     
    60:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jan Stránský zpoza branky nepřihrál přesně na hůl Bohumila Janka a hosté se dostali do přečíslení. To zakončoval z levého kruhu DÁVID GRÍGER, kterému se po ledě povedlo překonat Peterse pod betonem! Asistence: Tomáš Rachůnek a Vladimír Eminger.
    43:30 Lukáš BLAHA - 1:1
     
    43:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti po aktivní kombinaci srovnávají a to byla naprosto ukázková akce LUKÁŠE BLAHY. Chomutovský bek dostal přihrávku na pravý kruh, ale ke střele se nedostal. Zvolil parádní kličku a Jan Bednář inkasuje. Nádherná branka. Asistence: Vladimír Růžička a Jakub Sklenář.
    28:16 Dávid GRÍGER - 0:1
     
    28:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie tlačila domácí celek a dostává se do jednobrankového vedení! Justin Peters sice kotouč z mezikruží před sebe vyrazil, u levé tyčky ale dotlačil bekhendové zakončení do branky DÁVID GRÍGER! Asistence: Ondřej Beránek a Tomáš Rachůnek.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 44. Blaha (V. Růžička, Sklenář) – 29. Gríger (O. Beránek, T. Rachůnek), 61. Gríger (T. Rachůnek, Eminger)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Jank, Trefný, L. Kovář, Knot, Dietz, Blaha, Valach – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, J. Stránský – Koblasa, Vantuch, Duda – Marjamäki, Gut, Raška I.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Plutnar, Kozák, Eminger, M. Rohan, Sičák, Šafář – O. Beránek, Gríger, T. Rachůnek – T. Mikúš, R. Vlach, J. Černý – Gorčík, Skuhravý, Balán – Kohout, Kverka, Stloukal.

    Rozhodčí: Mrkva, Kubičík – Ondráček, Špůr

    Diváci: 4 431
    thejrc.org