Turín – Chievo 3:0 (kon.) | Janov – Frosinone 0:0 (kon.) | Spal – Sampdoria 1:2 (kon.)
Udinese – Bologna 2:1 (kon.) | Atalanta BC – Fiorentina 3:1 (kon.) | Neapol – Juventus 1:2 (kon.)
konec
Janov CFC
0:0 (0:0)
Frosinone Calcio
Neděle 03.03.2019, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:54:17)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:16.
     
    Je konec! Janov hrál sice většinu utkání proti oslabenému soupeři, ale přesto končí dnešní duel bezbrankovou remízou! Jedinou velkou šanci prvního poločasu měl Janov ve 28. minutě, ale Radovanovič z přímého kopu minul branku. Ve 34. minutě si hosté zkomplikovali situaci, když Cassata zbytečně fauloval a po druhé žluté kartě musel do sprch. Ve zbytku poločasu však Janov přesilovku nevyužil. Po změně stran se Janov sice dostal do tlaku, jenže si nedokázal vypracovat šance. Jedinou šanci měl Lazović, který z voleje nechal vyniknout hostujícího brankáře.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Nicola Dalmonte hloupým faulem ukončit útočnou snahu domácího Janova. Pro hostující Frosinone už to vypadá dobře.
     
    90+2
    Domenico Criscito skvěle zasáhl na vlastní polovině a před dotírajícím soupeřem odkopl míč na polovinu Frosinone. Janov by ale potřeboval útočit.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Luca Paganini se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči, bleskově se s ním otočil, ale pravačkou vypálil vysoko nad břevno.
     
    89
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Camillo Ciano, přichází Mirko Gori.
     
    88
    Hosté pořádně zariskovali při rozehrávce na vlastní polovině. Antonio Sanabria napadal kombinaci stoperů Frosinone a div, že se nedostal k balónu.
     
    87
    Janov zahrával další rohový kop. Centr od rohového praporku tentokrát přiletěl na malé vápno, kde zasáhl pozorný stoper Bartosz Salamon.
     
    86
    Ervin Zukanović dostal přihrávku do blízkosti pokutového území a bez problémů přenesl hru na levou stranu. Domácí tlak neustále roste.
     
    85
    Po rohovém kopu se do odraženého míče opřel Lukas Lerager, který však trefil jen jednoho z hráčů ve žlutém dresu. Domácí sice reklamovali ruku, ale sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    84
    Lukas Lerager ustál souboj na polovině hrací plochy. Středopolař Janova poté přenesl hru na Sanabriu, který pro Janov získal rohový kop.
     
    83
    Janov se už znovu usadil na polovině soupeře a házenkářským způsobem obléhá pokutové území. Nikdo v červenomodrém se ale neodhodlal k zakončení.
     
    82
    Hostující brankář Marco Sportiello nakopl míč na levou stranu, jenže Matteo Ciofani se dopustil faulu a dostává žlutou kartu.
     
    81
    Domenico Criscito vypíchl nepřesnou rozehrávku soupeře na pravé straně. Krajní obránce Janova ihned centroval na malé vápno, kde nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    80
    Domácí celek fantasticky přenesl těžiště hry z levé strany na pravou. Lazović chtěl překvapit obranu Frosinone obloučkem, ale Salamon byl na místě.
     
    79
    Dalmonte se ihned zapojil do útočné akce domácího celku. Po jeho přihrávce se do zakončení dostal Panděv, jenže z otočky vypálil hodně slabě.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   40. E. Zukanović (JAN), 75. Kouamé (JAN) – 22. Cassata (FRS), 26. M. Capuano (FRS), 82. Ciofani (FRS)   34. Cassata (FRS)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:16.
    Janov CFC: Radu – Biraschi (46. Panděv), Romero, E. Zukanović, Criscito – Lerager, Radovanović, Lazović – A. Sanabria, Bessa, Kouamé (78. Dalmonte).
    Náhradníci: Marchetti, Jandrei – Sturaro, Günter, Lakićević, Panděv, Rolón, Dalmonte, P. Pereira, Gi. Pezzella.

    Frosinone Calcio: Sportiello – Goldaniga, Salamon, M. Capuano – Paganini, Chibsah, Viviani (57. Maiello), Cassata, Molinaro – Pinamonti (74. Ciofani), Ciano (89. Gori).
    Náhradníci: Iacobucci – Ciofani, F. Zampano, Maiello, Valzania, Ariaudo, Simič, Trotta, Brighenti, Gori, Beghetto, Sammarco.

    Rozhodčí: Mariani – Gori, Prenna
    thejrc.org