Liberec – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | Příbram – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Teplice 4:1 (kon.)
Dukla Praha – Slavia 0:2 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 3:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
4:1 (1:0)
FK Teplice
Pondělí 04.03.2019, 13:00 • SK Čechie Uhříněves-UMT • Juniorská liga – Čechy • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bohemians, které svého soupeře porazilo poměrem 4:1. Pražský celek byl v tomto utkání mnohem nebezpečnější, navíc své šance dokázal proměňovat. Ve druhém poločase se domácí dostali do tříbrankového vedení, což bylo pro soupeře téměř neřešitelný úkol. Najednou ale Teplice pořádně zapnuly, výsledkem byla kontaktní branka, o kterou se postaral Radosta. Závěr utkání přinesl řádu nepřesností, přičemž se domácí celek ještě jednou prosadil. (14:52:26)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je tu definitivní tečka za dnešním zápasem! Po pravém křídle uháněl sám na branku domácí JAKUB NEČAS, který pravačkou prostřelil vyběhnuvšího Košťála, jenž kapituluje už počtvrté.
     
    90+1
    Ještě jedno autové vhazování pro hostující celek.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále vedou o dvě branky. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Václavík si dával s provedením autu celkem dost načas, nakonec mu to u sudího prošlo. Krátce poté přišel nedovolený zákrok na Hlináka.
     
    87
    Nepřesnost také na straně Bohemians, ze které pramenil protiútok pro soupeře. Švejda posílal do vápna další centr, Džuban si ho nedokázal zpracovat.
     
    86
    Střídající Dolechek to nyní neudělal vůbec dobře, neporozuměl si totiž s útočným kolegou. Výsledkem je přihrávka pouze za brankovou čáru.
     
    85
    Za domácí obranu si nabíhal Džuban, což ale dokázal přečíst pozorný Bederka. Na opačné straně fauloval Rizvanov, Teplice okamžitě rozehrály.
     
    84
    Dalekonosné autové vhazování si vzal na starost hostující Švejda, který ale našel pouze hlavu protihráče. Klokani se ale nemohou dostat k balónu.
     
    80
    Ihned po rozehrávce se domácí pokoušeli zaskočit soupeře akcí po pravém křídle. Rizvanov ale nezastihl prudkou přihrávku, vhazovat tak budou Teplice.
     
    80
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Anh Le Tuan, přichází Pavel Osmančík.
     
    79
    Posléze se na zemi ocitl hostující Džuban, který si tak došel pro nedovolený zákrok. Teplice zahrávaly standardku, která ale nepřinesla nic nebezpečného.
    78. RADOSTA - 3:1
     
    78
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! Domácí obrana naprosto propadla, sám na branku soupeře se řítil MATĚJ RADOSTA, který si potáhl míč až před brankáře, kterou prostřelil polovysokou střelou ke vzdálenější tyči.
     
    77
    Fiala si v krátkém časovém sledu vyzkoušel práci s míčem. V tom druhém případě raději rozehrál po zemi, což jeho celku určitě vyhovuje.
     
    76
    Pokorný se rozhodl vyslat přenesení hry na pravou stranu, kde se nacházel jeden z kolegů. Zpracování neposedného míče ale neproběhlo dle představ.
     
    75
    Zkušený Jindřišek se stáhl hluboko na vlastní polovinu, kde se rozhodl uklidnit hru. Bohemians s následným atakem po pravém křídle vůbec neuspěli.
     
    74
    Bederka si v poklidu počkal na odraz míče, po kterém se snažil oslovit Rizvanova. Ten byl sice povalen na zem, o faul se ale dle sudího nejednalo.

    David Suchý

    Branky: 35. Le Tuan, 60. Hlinák, 62. Vodháněl, 90+2. Nečas – 78. Radosta

    Karty:   37. Vobecký (TEP), 55. Soungole (TEP)


    Bohemians Praha 1905: Fiala – Václavík (C), Jindřišek, Pokorný, Vodháněl, Buneš (71. Nátr), Hlinák (62. Rizvanov), Nečas, Le Tuan (80. Osmančík), Farkaš, Bederka
    Náhradníci: Šerák – Osmančík, Rizvanov, Nátr

    FK Teplice: Košťál – Knapík, Válek, Moncevičs, Soungole (61. Vepřovský), Švejda (C), Bezdička, Kormunda (61. Džuban), Vobecký, Radosta, Ondrášek (71. Dolechek)
    Náhradníci: Kosinský – Vepřovský, Džuban, Dolechek

    Rozhodčí: Pechanec – Flimmel, Koval

    Diváci: 100
    thejrc.org