Kometa Brno – Sparta 7:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.) | Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.)
K. Vary – Pardubice 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.) | Třinec – Chomutov 4:1 (kon.)
Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 05.03.2019, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:05 Jan STREJČEK - 5:1
     
    54:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva si vrací zpět své čtyřbrankové vedení. Jakub Petružálek nabil na modrou čáru JANU STREJČKOVI, který pořádnou dělovkou z první vymetl v síti hostů pavučiny – 5:1. Asistence: Jakub Petružálek a Marek Trončinský.
    50:46 Jan EBERLE - 4:1
     
    50:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se hosté dočkali a dávají první branku v utkání a připravují tak Januse o jeho čisté konto. JAN EBERLE dostal přihrávku od Milana Gulaše přímo před domácí klec a zblízka pak procedil kotouč za Janusova záda – 4:1. Asistence: Milan Gulaš a Lukáš Pulpán.
    47:26 Marek TRONČINSKÝ - 4:0
     
    47:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Plzeňská obrana dnes dělá chyby v obranné činnosti a toho opět domácí celek využil. Lukáš Válek prošel přes beka indiánů a poté poslal puk na levou stranu MARKU TRONČINSKÉMU, který zakončoval prakticky do odkryté branky Dominika Frodla – 4:0. Asistence: Lukáš Válek.
    36:58 Martin HANZL - 3:0
     
    36:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    MARTIN HANZL to udělal velmi šikovně, objel branku soupeře a u pravé tyče Frodla zasouval puk za čáru. Autor gólu se okamžitě radoval a byl si zřejmě jistý, že puk byl za čárou. To ostatně potvrdilo i video. Hosté tak ztrácejí už tři branky. Asistence: Lukáš Kašpar.
    08:33 Lukáš DOUDERA - 2:0
     
    08:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hned je do o dva góly. Ve zmatku před hostující brankou se kotouč odrazil od Frodla přímo před LUKÁŠE DOUDERU, který poté z bekhendu uklidil puk za jeho záda – 2:0. Hosté z Plzně tak musejí dohánět už dvoubrankové manko. Asistence: Jan Myšák.
    07:31 Lukáš KAŠPAR - 1:0
     
    07:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají účet tohoto utkání. LUKÁŠ KAŠPAR u modré čáry sebral kotouč, poté projel kolem Kantnera až do blízkosti Dominika Frodla, kterého prostřelil pod jeho pravým betonem – 1:0. Asistence: Juraj Mikúš a Lukáš Válek.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Kašpar (J. Mikúš, Válek), 9. L. Doudera (Myšák), 37. M. Hanzl (Kašpar), 48. Trončinský (Válek), 55. Strejček (Petružálek, Trončinský) – 51. Eberle (Gulaš, Pulpán)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Trončinský, Ščotka, L. Doudera, Strejček, Graborenko, Březák – Myšák, V. Hübl (A), F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Válek – Petružálek (A), M. Hanzl, Jícha – Jurčík, M. Havelka, Trávníček (C).
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Pulpán (A), Vráblík, Allen, Jones, Moravčík, L. Kaňák – Pour, Stach, Gulaš (C) – Kodýtek, Nedorost, Eberle – Kantner, Kracík, Indrák (A) – Kolda, Preisinger, D. Kindl.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Hynek, Klouček

    Diváci: 3 879
    thejrc.org