Kometa Brno – Třinec 7:2 (po nadst. prodl.) | Kobra – K. Vary 5:3 (po nadst. prodl.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 2:6 (po nadst. prodl.)
PZ Kladno – Chomutov 3:2 (po nadst. prodl.) | Tábor – Č. Budějovice 0:4 (po nadst. prodl.) | Plzeň – HC Litvínov 6:0 (po nadst. prodl.)
Mountfield HK – Slavia 1:2 (0:2 po s.n.) | Havířov – Zlín 3:4 (po nadst. prodl.) | Sparta – Třemošná 7:6 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Jihlava 0:4 (0:1 po n.s.n.) | Pardubice – Vítkovice 4:5 (po pr.) | Olomouc – Warriors Brno 3:2 (po nadst. prodl.)
Přerov – Technika Brno 4:1 (1:0 po n.s.n.)
po s.n. (0:2)
Mountfield HK
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 07.03.2019, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Nádhernou vítěznou branku si připsal Jakub Altrichter.
     
    Zatím v ní zůstává Michal Pittr, který stejně jako jeho protějšek odchytal skvělý zápas.
     
    64:55
    Hned tři střely vyslali v závěru hráč Mountfieldu HK, ani jedna se neujala. Největší příležitost měl Matěj Beneš, jenž však napálil jen Pittra.
     
    64:33
    Slavia hrála ve čtyřech, Hradec si zahraje ještě jednu přesilovou hru! Trest odpyká Tomáš Kluch.
     
    61:51
    Další průnik slovenského útočníka končí méně nebezpečnou střelou a hlavně faulem Dominika Paláta u mantinelu. Ten jde dokonce předčasně do sprch, je vyloučen na 2+10 za vražení na hrazení. Pokračuje se ve čtyřech.
     
    61:19
    Obrovská šance na druhé straně. Juraj Slafkovský jel sám na Pittra, trefil jen jeho lapačku!
     
    60:19
    Super možnost na rozhodnutí pro Slavii. Matěj Pinkas přidržel protihráče a Pražany čeká přesilovka 4 na 3!
     
    58:43
    Jenže mohli vést také sešívaní! Šimon Slavíček byl sám před Tichým, ale v zakončení se mu dnes nevede.
     
    57:36
    A mohlo to být 2:1! Michal Pittr toho moc neviděl a proti střele Šimona Táborského od modré jen nastavil lapačku a čekal, co se bude dít. Kotouč nakonec skončil právě v ní.
     
    57:06
    Na to reaguje domácí lavička a zažádala si o oddechový čas.
     
    50:43
    No, teď se Tichý hodně zapotil. Puk se totiž padáčkem snesl na horní síťku. Hradečtí ho chtěli odpálit, což se jim spolu s brankářovou lahví povedlo.
     
    46:39
    Sám potrestaný hráč se postavil k nájezdu a chtěl po kličce zasunout puk mezi betony. Jenže rozhýbal málo gólmana, navíc Tichý veškeré místo uzavřel. Malínek byl neúspěšný, skóre zůstává 1:1.
     
    46:39
    Také Slavia pojede trestné střílení, Vojtěch Malínek byl totiž při samostatném úprku seknut Jurajem Slafkovským!
     
    45:28
    Trvala ale jen 12 vteřin! Pak ji totiž přerušil dalším faulem, konkrétně podrážením, Matěj Havlíček.
     
    45:16
    Poprvé od 3. minuty čeká domácí početní výhoda. Za sekání je vyloučen Aleš Čech.
     
    39:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po chvilce se ale Pražané gólu dočkali a tentokrát není o regulérnosti pochyb. JAKUB ALTRICHTER v situaci dva na jednoho vystřelil, Tichý jeho pokus zpomalil, ale nezastavil, a puk se došoural kousek za čáru. Asistence: Jakub Dráb.
     
    38:36
    Hosté se radovali z gólu na 1:1, ale jen pár vteřin. Sudí Kopeček totiž rozpažil, branky totiž bylo dosaženo vysokou holí. Rozhodčí stál v ideální pozici a měl situaci jako na dlani, prohřešku jsou si vědomi i sešívaní, kteří ani neprotestují.
     
    35:50
    Milimetry chyběly a mohlo to být 1:1! Jakub Altrichter ukázal šikovné ruce, povodil si dva hráče a dostal se ke střele. Ta byla hned dvakrát zblokována a skončila těsně vedle pravé tyče hradecké brány.
     
    34:25
    Nejtrestanější muž z družiny Petra Luštince Juraj Slafkovský potvrzuje svou pověst a je také v tomto mači vyloučen. Nyní je to za napadení, Pražany čeká přesilová hra.
     
    27:04
    Stejný hráč ujížděl spolu se Slafkovským do přečíslení, zastavil je však hvizd rozhodčích. Matěj Pinkas totiž předtím podruhé v zápase fauloval kolenem a oslabuje svůj tým.
     
    24:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení 1:0! Nejdřív měli šanci Pražané, obraně přispěchal na pomoc ŠIMON MARHA a právě on po pár vteřinách dostal na druhé straně jako první puk do brány. Šimon Táborský mu přiťukl touš a hradecký střelec neměl problém překonat Pittra. Asistence: Šimon Táborský, Matěj Beneš.
     
    16:33
    Tohle jsou zákroky, které v hokeji nevidíme rádi. Šimon Táborský trefil ve středím pásmu kolenem Jakuba Hofmanna a na dvě minuty oslabuje svůj tým. Hostující asistent kapitána je nicméně v pohodě a odjíždí na střídačku po svých.
     
    10:24
    Matěj Pinkas si hrál s pukem v obranném pásmu až příliš. Když ho ztratil, musel zatáhnout za záchrannou brzdu jménem podrážení. Na řadu proto přichází přesilovka sešívaných.
     
    09:49
    Postavil se k němu sám faulovaný Matěj Giesl. Snažil se rozhýbat Pittra, což se mu sice povedlo, ale hostující brankář jeho úmysl vystihl a měl svůj pravý beton na potřebném místě. Skóre utkání se tak nemění.
     
    09:49
    Hradec pojede trestné střílení!
     
    05:57
    Dvojitý pokus Juraje Slafkovského. Nejprve střílel zápěstím z mezikruží těsně mimo, chvíli na to si už Pittr na puk sáhl. Rána příklepem z otočky, navíc z ostrého úhlu, měla však malou šanci na úspěch.
     
    03:59
    Tohle byla o poznání větší šance. Domácí se tlačili do brankoviště, nejblíže ke skórování měl Jakub Jerman, jeho dorážka se však neujala.
     
    02:33
    Hosté jdou brzy do čtyř, může za to krosčekující Šimon Slavíček.
     
    00:20
    To není pro Hradecké dobrý start. Už tak hrají v okleštěné sestavě a po 20 vteřinách hry nevypadá vůbec dobře Juraj Slafkovský. Ten se na útočné modré srazil se spoluhráčem a odjíždí na střídačku za pomoci svých parťáků.
    Marken.cz

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 25. Marha (Táborský, Beneš) – 40. Altrichter (Dráb), rozh. náj. Altrichter

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Altrichter (SLA)
    0:1   Marha (HKM)
    2. série:
    0:1   Hrdlička (SLA)
    0:1   Slafkovský (HKM)
    3. série:
    0:2   Rulc (SLA)
    0:2   Beneš (HKM)
    4. série:
    0:2   Slavíček (SLA)
    0:2   Brožek (HKM)


    Mountfield HK: Tichý (Lequin) – Táborský, Boukal, Havlíček (C), Řehák, Jerman, Pinkas – Giesl, Jirků, Beneš, Novotný, Souček, Slafkovský, Brožek, Marha. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Čech, Srdínko (C), Hrdlička, Palát, Kluch – Jokl, Malínek, Greguss, Altrichter, Slavíček, Hofmann, Vlasák, Rulc, Hamršmíd, Vymětal. Trenér: Jiří Veber.

    Rozhodčí: Kopeček – Zídek, Kolář
    bahis siteleri