Pardubice – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:0 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 5:1 (kon.) | Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
Chomutov – Olomouc 5:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:1 (1:0, 1:1, 2:0) Stav série: 4:1
HC ZUBR Přerov
Pátek 08.03.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Série

    Čtvrtfinálová bitva mezi Přerovem a Kladnem začala přesně prvního března, přičemž výhodu domácího prostředí měl celek ze Středočeského kraje. Kladno vstoupilo do prvního zápasu velice dobře, v první třetině se totiž dočkalo dvoubrankového vedení, které ale soupeř dokázal srovnat. Rytíři se ale díky velkému tlaku dostali zpět do vedení, které ještě ve třetí třetině dokázali navýšit na konečných 4:2. Hned další den jsme sledovali druhý vzájemný zápas, pochopitelně opět na kladenském ČEZ Stadionu. Přerov tentokráte celý zápas tahal za kratší konec, což soupeř dokázal dokonale využít ke čtyřem přesným trefám, které znamenaly druhé vítězství v celé sérii. Čtvrtfinálová bitva se přesunula do Přerova, kde místní celek chtěl využít výhody domácího prostředí, což se ale hrubě nepovedlo. Kladno totiž svého soupeře zasypalo hned osmi přesnými zásahy, přičemž soupeř reagoval pouze ve dvou případech. Zubři své zaváhání napravili v následujícím domácím zápase, ve kterém tentokráte zvítězili poměrem 2:1, čímž si vynutili prodloužení série. Vše mají v rukou hráči Kladna, kteří mají k dispozici další "mečbol".

    1. zápas:
    Rytíři Kladno – HC ZUBR Přerov 4:2
    Branky a nahrávky:
    10. Jelínek (Zikmund, J. Říha), 13. Nash (Plekanec, Jágr), 38. Jelínek (Plekanec, Vampola), 51. J. Říha (Melka) – 16. Navrátil (Pala, T. Doležal), 21. T. Doležal.

    2. zápas:
    Rytíři Kladno – HC ZUBR Přerov 4:0
    Branky a nahrávky:
    6. Plekanec (Melka, Lakos), 25. Zikmund (Zajíc, Machač), 32. Svedlund (Kubík, Lakos), 56. Melka (Vampola).

    3. zápas
    HC ZUBR Přerov – Rytíři Kladno 2:8
    Branky a nahrávky:
    34. Navrátil (R. Černý, Pšurný), 43. T. Doležal (Pala, Navrátil) – 16. J. Říha (Melka, Plekanec), 23. Vampola (Zikmund, Jelínek), 23. J. Říha (Zikmund, Machač), 32. Machač (Vampola, Plekanec), 40. Kubík (Plekanec, Melka), 53. Jelínek (Nash, J. Strnad), 56. Redlich (Vampola, J. Strnad), 60. Zikmund (Kubík).

    4. zápas
    HC ZUBR Přerov – Rytíři Kladno 2:1
    Branky a nahrávky:
    3. Navrátil (R. Černý), 52. T. Sýkora (Sikora) – 8. Plekanec (Vampola, Jelínek)
     
    Nejproduktivnější hráči play-off:

    Rytíři Kladno:

    Tomáš Plekanec
    – 8 bodů (2+6)
    Petr Vampola – 6 bodů (2+3)
    Ladislav Zikmund – 5 bodů (2+3)

    HC ZUBR PŘEROV:

    Jakub Navrátil
    – 4 body (3+1)
    Tomáš Doležal – 4 body (2+2)
    Robert Černý – 3 body (0+3)
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Zajíc, Nash, J. Říha, Kehar, Lakos, Svedlund, Zelingr – Jágr, Plekanec (A), Melka – J. Strnad (C), Vampola (A), Redlich – Jelínek, Machač, Zikmund – Kružík, T. Kaut, Kubík.

    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – M. Novotný, R. Černý, Pala (A), Zbořil, M. Pohl, Weinhold – T. Doležal (A), Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora (C), F. Dvořák – Goiš, Hejcman, Tomi – Gago, Moučka, Š. Kratochvíl – Davídek.

    Rozhodčí: Souček, Šindel – Podrazil, Bosák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro pro domácí celek, konkrétněji se prosadil Plekanec. Rytíři okamžitě nahazovali puk za opačnou brnaku.
     
    00:13
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jaromír Jágr – 2 min., podrážení).
     
    01:05
    Pšurný prodlužoval na Navrátila, který okamžitě vjel s pukem do pásma. Následně to od modré čáry zkoušel obránce Černý, jehož střelecký pokus ale nepřinesl nic vážnějšího.
     
    02:03
    Posléze přes všechny čáry dokázal vyhodit Lakos, což si vysloužilo ovace domácího stadionu. Zubři se ale rychle dostali zpět před Cikánka, ten si ale poradil s bekhendovým zakončením Goiše.
     
    03:01
    Po levém křídle si to chtěl namířit hostující Pšurný, který se ale nedostal kolem dobře bránícího Nashe. Krátce poté se Machačova zadovka dostal až k Cikánkovi.
     
    04:01
    Kapitán Strnad se dostal do dobré střelecké pozice, avšak trefil pouze brankáře Klimeše. Jako první se dostal k odraženému touši obránce Lakos, který mířil nepřesně.
     
    05:03
    Dobrá pasáž v podání Kladna. Kehar se dostal snad ke dvěma střeleckým pokusům, ten druhý mířil kousek vedle branky. Přerov nyní tahá za kratší konec, za vlastní brankou to ale zvládl Pala.
     
    06:04
    Nyní se k puku dostal domácí kapitán Strnad, jenž ještě spolupracoval s Redlichem. Následovala přetahovaná o hrací předmět, ve které dokázal uspět hostující Pšurný.
     
    07:03
    Černý to zkoušel z velkého úhlu, avšak našel pouze výstroj domácího brankáře, který raději přikryl puk pod sebe. Bude se vhazovat po pravici Cikánka.
     
    07:20
    Na opačné straně to šikovným způsobem zkoušel Kubík, který zřejmě trefil Klimešovo rameno. Následovalo vyhození přes všechny čáry, z čehož logicky vzniklo zakázané uvolnění.
     
    08:05
    Plekanec si sjížděl na levou stranu, odkud zkoušel překvapit Klimeše, což mu ale nevyšlo. Krátce poté se k nahození od modré čáry dostal Svedlund, jehož ránu si Klimeš dokázal pokrýt.
     
    09:05
    Na ledové ploše se ocitl Vampola, který si ale nedovolený zákrok nevybojoval. Pokračuje se tak ve hře, načež domácí marně reklamovali zakázané uvolnění.
     
    09:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Rytíři se na delší dobu usadili v útočném pásmu, načež Zajíc přeposlal přihrávku na vedle stojícího BRENDONA NASHE, jehož prudká rána zaplula až za Klimeše, který nedokázal zasáhnout nastavenou lapačkou. Přerov bude muset dotahovat!
    Asistence: Josef Zajíc, Patrik Machač.
    09:37 Brendon NASH - 1:0
     
    10:14
    Tomi pouze vyhazoval na druhou stranu, kde se nejlépe zorientoval domácí zadák Kehar. Záhy se Kladno neprobilo přes modrou čáru, kde se totiž nacházel pohotový Hejcman.
     
    11:35
    Zubři to zkusili dalším nahozením podél mantinelu, načež ještě Davídek dohrál rozehrávajícího Nashe, avšak v souladu s pravidly. Posléze se strhla menší strkanice.
     
    12:08
    Hrací předmět se otřel o ochrannou síť, hra tak byla opět přerušena. Na řadu přišla druhá komerční přestávka, po které se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    13:05
    Novotnému se nepodařilo najít kolegu Navrátila, na druhé straně jsme sledovali ofsajdové postavení domácích. Provinil se Redlich, jenž do pásma vjel dříve než kotouč.
     
    13:25
    Zubři nyní propadli v defenzívě, Zikmund vyslal finální přihrávku na Lakose, kterému ale puk přeskočil hokejku. V opačném případě bychom sledovali stoprocentní šanci.
     
    14:01
    Před branku si sjížděl domácí Kružík, který ale trefil pouze hostujícího brankáře. Přerov se dokázal ubránit, záhy Gago přihrával na Kratochvíla, jenomže i tentokráte to byl ofsajd.
     
    15:08
    Po další kostrbaté pasáži hry přichází další zakázané uvolnění, i tentokráte z hostující strany. Hra se tak přestěhuje do pásma Přerova, na vhazování se staví Vampola a Sýkora.
     
    16:01
    Tentokráte se rozehrávka nezdařila hostujícímu Černému, který poslal puk přes všechny čáry. I tentokráte se bude vhazovat před Klimešem, na domácím stadionu panuje báječná atmosféra.
     
    17:02
    Kehar si u pravého hrazení dokázal poradit s dotírajícím Dvořákem, načež puk vyletěl mimo hrací plochu. Nyní nesledujeme zrovna pohlednou podívanou, hra je opět přerušena.
     
    17:49
    Obrovská šance hostujícího celku! Moučka totiž uháněl sám na Cikánka, načež zamířil pouze do výstroje. Navíc se bude vylučovat, Moučka totiž ještě sekl brankáře přes betony.
     
    17:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jaroslav Moučka – 2 min., sekání).
     
    18:05
    Ihned v úvodu přesilové hry se mezi kruhy dostal Jágr, který po Plekancově přihrávce pálil na branku. Střela směřovala doprostřed branky, jednalo se o rutinní zákrok.
     
    18:43
    Další dva střelecké pokusy Jaromíra Jágra. Tento velezkušený forvard nejprve pálil kousek nad branku, posléze opět nechal vyniknout Klimeše, který zatím chytá velice slibně.
     
    19:10
    Po dlouhé době se hostujícímu celku podařilo vyhodit na druhou stranu, čímž se osvobodil. Podél pravého mantinelu se probíjel Jelínek, který opět zaměstnal Klimeše.
     
    19:54
    Říha to zkoušel od modré čáry, přičemž trefil pouze vyrážečku přerovského brankáře.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nabídla jedinou branku, o kterou se postaral domácí celek. Sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, avšak Přerov se nedokáže dostat k ničemu nebezpečnějšímu, což se o domácích říct nedá. Naopak se o jedinou branku dokázal postarat Nash, který od modré čáry propálil Klimeše. Přerov tak bude muset zabrat, na případné vyrovnání má ještě dostatek času.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé periody dopadlo lépe pro hostující celek, tentokráte se dokázal prosadit Pšurný. Jenomže Kladno se okamžitě dostalo za branku soupeře.
     
    21:01
    Jágr operoval za brankou, načež se ještě snažil najít rozjetého Melku, který měl k puku celkem dost daleko. Přerov měl starosti s rozehrávkou, načež Navrátil zamířil vede branky.
     
    22:03
    Další dělovku vyprodukoval Nash, který našel pouze lapačku Klimeše, avšak puk v ní nezůstal. Směrem dopředu to zkoušel Dvořák, jehož rána z úhlu neslavila úspěch.
     
    23:02
    Zikmund se málem dokázal proháčkovat mezi přesilu protihráčů, nakonec mu jeden z nich vypíchl puk. K němu se dostal Jelínek, jehož nahození skončilo v lapačce. Ihned po vhazování to zkoušel Říha, který mířil těsně pod masku brankáře.
     
    23:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Martin Novotný – 2 min., podrážení).
     
    24:15
    Vampola zkoušel před branku najít Jágra, což se sice podařilo, tečovaná nabídka ale směřovala vedle branky. Posléze jsme sledovali boj o puk, který lépe zvládlo Kladno.
     
    24:37
    Rytíři se dostali do slušného náporu, přičemž Plekanec našel u přední tyče Jelínka, který zametl puk pod betony brankáře. Následovala strkanice, do které se zapojil také Jágr.
     
    25:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom využitá přesilová hra! Kladno opět zamklo svého soupeře, načež se po dlouhé kombinaci dostal k dělovce od modré čáry JIŘÍ ŘÍHA, který doslova propálil vše, co mu stálo v cestě. I v tomto utkání mají hlavní slovo domácí obránci, dvojice Nash – Říha je zkrátka k nezastavení!
    Asistence: Tomáš Kaut.
    25:02 Jiří ŘÍHA - 2:0
     
    26:10
    Po delší době se ke střele dostal také Přerov, jenomže Pohlovu ránu dokázal zablokovat jeden z protihráčů. Hosté se i přesto dostali zpět k puku, Sikora ale našel pouze Svedlunda.
     
    27:03
    Melka se uvolnil za brankou, načež chtěl oslovit Jágra, který ale na prudkou přihrávku nedosáhl. Vzápětí jsme sledovali nahození na Cikánka, jenž prosvištělo vedle branky.
     
    28:05
    Novotný nakonec přeci jenom vyprodukoval pohotovu střelu, která se zastavila v rukavici domácího brankáře. Následuje první komerční přestávka prostřední třetiny.
     
    29:04
    Jelínek se nacpal před branku, avšak k zakončení nedošlo. To vyprodukoval až Vampola, jenž z dobré pozice těsně minul branku. Na ledě zůstal ležet Říha, hra je přerušena.
     
    30:01
    Domácí obrana nyní nezvládla bránění Moučky, který poté předával puk k pravému kruhu, kde číhal talentovaný Navrátil. Jeho okamžitá rána opět trefila pouze výstroj brankáře.
     
    31:03
    Posléze se po pravém křídle probíjel Doležal, který se dokázal nacpat kolem Nashe, avšak zadovku zastavil jeden z protihráčů. Vzápětí se domácí hráči dostali do pásma.
     
    31:20
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Plekanec – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:53
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Robert Černý – 2 min., držení).
     
    32:04
    Domácí se dokázali osvobodit vyhozením přes všechny čáry, přičemž ještě velmi dobře napadal Vampola, kterému se ale před brankou nepodařilo najít Strnada.
     
    33:04
    Říha si lišácky poradil s napadajícím Sikorou, načež se k zakončení dostal Zikmund, jehož rána byla sražena do ochranné sítě. Na řadu přichází další komerční přestávka.
     
    34:01
    I tentokráte se Vampola pokoušel zpoza branky najít Jelínka, který byl velmi důrazně tísněn Zbořilem. Následovala nebezpečná nabídka na Jágra, Klimeš zasahovat nemusel.
     
    34:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zničehonic tu máme kontaktní branku! U zadního hrazení dokázal uspět hostující Sýkora, který před brankou našel FILIPA DVOŘÁKA, jenž bez problémů zamířil do volné části branky, přičemž Cikánek nedokázal vůbec reagovat. Najednou tu máme pořádnou zápletku!
    Asistence: Tomáš Sýkora.
    34:38 Filip DVOŘÁK - 2:1
     
    35:10
    O rychlou odpověď se pokoušel talentovaný Jelínek, který pouze zametl puk k mantinelu. Novotný ale chyboval v rozehrávce, přičemž Nash prověřil brankáře Klimeše.
     
    36:05
    Pšurnému se tentokráte podařilo uspět na vhazování, načež se rozehrávající Klimeš dostal do značných problémů, avšak nakonec dokázal rozehrát podél hrazení.
     
    37:07
    Jako první se k volnému touši dostal hostující Pohl, kterému se ale nepodařilo najít Dvořáka. To vše přineslo nabídku od Plekance, Jágr se ale k zakončení vůbec nedostal.
     
    38:04
    Vampola se chtěl rychle otočit s pukem, avšak podklouzl na zem. Zubři se pokusili rychle rozehrát, avšak je z toho další icing, hra se tak stěhuje zpět před Klimeše.
     
    39:12
    Goišovo vyhození bylo ještě tečované, tentokráte se o icing nejednalo. Najednou se Přerov dostal do nadějné šance, avšak teč těsně před Cikánkem skončila kousek vedle branky.
     
    39:45
    Redlich zřejmě prováhal ideální moment na střelu, nakonec přeci jenom vystřelil. Klimeš se dokázal včas přesunout, stav se tak nemění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou také druhou periodu, která byla opět hodně zajímavá. Aktivněji do ní vstoupili domácí hráči, jenž se dokonce dostali do dvoubrankového vedení, o což se zapříčinil obránce Jiří Říha. Přerov se dostával do náznaků šancí, přesná trefa přeci jenom přišla, postaral se o ní Filip Dvořák, jenž snížil na rozdíl jediné branky. Přerov ale bude muset za každou cenu vyrovnat, v opačném případě mu hrozí konec sezóny.
     
    Střely na branku: 27 – 18.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, tentokráte se dokázal prosadit Plekanec. Ihned v úvodu ale pálil Pšurný, jenž vůbec netrefil branku.
     
    41:01
    Nejprve Plekanec to zkoušel překvapivou ránou, kterou mu ale zablokoval Novotný. Vzápětí měl nabito Nash, jehož nesmírně prudká střela proletěla vedle brankové konstrukce.
     
    42:04
    Sýkora bekhendovým nahozením poslal puk do bezpečí, načež u zadního hrazení ještě celou situaci dohrával Sikora, avšak rozehrávající Nash celou situaci zvládl na jedničku.
     
    43:01
    Cikánek si dokázal poradit s bekhendovým pokusem v podání Doležala. Následně se na zemi ocitla dvojice Říha – Doležal, vylučovat se tentokráte ale nebude.
     
    44:06
    Jako první se k volnému touši dostal hostující Weinhold, načež se do akce zapojil také Goiš. Kladno se dokázalo ubránit, následně nahodilo až za Klimešovu svatyni.
     
    45:01
    Od vlastní branky to zkoušel Říha, který našel rozjetého Machače, jenž ještě pro změnu spolupracoval se Zikmundem. Do přihrávky ale vložil hokejku Novotný.
     
    46:03
    Cikánek raději schoval puk do své lapačky, z velké vzdálenosti to totiž zkoušel Gago, jenž alespoň vybojoval vhazování v útočném pásmu. Na vhazování přijíždí zkušený Pšurný.
     
    47:02
    Následuje první komerční přestávka třetí třetiny, Přerov stále dotahuje jednobrankové manko, avšak k vážnějšímu ohrožení domácí branky ale nedošlo.
     
    47:31
    Fantastický Cikánek! Davídek se prohnal kolem Zikmunda, načež přihrávka před branku směřovala na prvně jmenovaného, který ale trefil pouze domácího brankáře.
     
    47:57
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Antonín Melka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:20
    Vampola se nejlépe zorientoval u pravého kruhu, díky čemuž se dostal až na druhou stranu. Domácí fanoušci se přitom dožadovali faulu, síly na ledě se ale nesrovnají.
     
    49:03
    Machač vyrazil s Plekancem do útočné třetiny, kde se jim podařilo nasbírat cenné vteřinky. Krátce poté Novotný nahazoval za branku, načež Cikánek přikryl puk pod lapačku.
     
    49:15
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:02
    Přerovu se dvojnásobná přesilová hra zatím moc nedaří, Novotného ránu totiž jeden ze spoluhráčů srazil do rohu kluziště. Následné zakončení Černého bylo hodně nebezpečné.
     
    50:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí udeřili při vlastním oslabení! Kus práce odvedl Říha, který s vypětím všech sil přeci jenom vyhodil do bezpečí, načež na opačné modré čáře našel PETRA VAMPOLU, který objel branku, načež o brusli Dvořáka dopravil puk za brankovou čáru.
    Asistence: Jiří Říha.
    50:31 Petr VAMPOLA - 3:1
     
    51:08
    Nash promáchl kotouč, vyhodit se mu tak nepodařilo. Po krátké přetahované se domácím přeci jenom podařilo osvobodit, přesilová hra Přerova je tak u konce.
     
    51:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Martin Novotný – 2 min., podrážení).
     
    52:20
    Plekancovi se i tentokráte podařilo uspět na vhazování, čímž svému celku připravil útočné pásmo. Do operativní pozice se dostal Jágr, který na přední tyči nepropálil Klimeše.
     
    53:01
    Po další Jágrově střele se puk otřel o brankovou konstrukci, Klimeš byl naprosto bez šance na reakci. Kladenští obléhají branku soupeře, naopak soupeř se stále brání.
     
    53:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    S hostujícím celkem to nevypadá vůbec optimisticky! Zubři se dostali pod hodně velkým tlak, načež od modré čáry nahazoval puk na branku obránce Nash, do jehož vzdušné nabídky ještě vložil hokejku ŠIMON JELÍNEK, což plně stačilo ke čtvrté brance. Kladno je více než jednou nohou v semifinále!
    Asistence: Brendon Nash, Petr Vampola.
    53:59 Šimon JELÍNEK - 4:1
     
    54:25
    Na opačné straně se k propagačnímu pokusu dostal obránce Weinhold, který po delší době zaměstnal Cikánka. Na řadu přijde poslední komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    55:08
    Redlichova rána od pravého kruhu skončila na rameni hostujícího brankáře, který raději přikryl kotouč. Rytířům se podařilo vybojovat pásmo, na led naskakují třetí formace obou celků.
     
    56:01
    Připravenost prokázal domácí brankář, který rovněž raději schoval puk ve své výstroji. O střelu zápěstím se pokusil Navrátil, jenž alespoň vybojoval vhazování před Cikánkem.
     
    56:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Vojtěch Tomi – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Antonín Melka – 2 min., hrubost).
     
    58:05
    Na ledové ploše se ocitl Davídek, který se poroučel k zemi, což ale nedovolený zákrok nepřineslo. Následně se jako první dostal k puku aktivní Vampola, jenž s ním pracuje u zadního hrazení.
     
    58:48
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Martin Kehar – 2 min., podrážení).
     
    58:48
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Plekanec – 2 min., nesportovní chování).
     
    59:15
    Ochozy domácího stadionu jsou ve varu, do konce utkání nezbývá moc času. Přerov sice dohrává utkání v početní výhodě, avšak k vážnějšímu ohrožení branky zatím nedošlo.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Kladna, které svého soupeře porazilo poměrem 4:1, čímž si zajistilo postup do semifinále. Rytíři měli i v tomto utkání územní převahu, navíc většinu času působili mnohem živějším dojmem. Zubři sice nepředvedli vůbec špatný výkon, avšak na výhru to zkrátka nestačilo. Zásadní zlom přišel v polovině třetí třetiny, při vlastním oslabení se totiž dokázal prosadit Vampola, načež o pár minut později ještě navýšil vedení talentovaný Jelínek, což bylo pro Přerov příliš. (20:35:34)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 10. Nash (Zajíc, Machač), 26. J. Říha (T. Kaut), 51. Vampola (J. Říha), 54. Jelínek (Nash, Vampola) – 35. F. Dvořák (T. Sýkora)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Zajíc, Nash, J. Říha, Kehar, Lakos, Svedlund, Zelingr – Jágr, Plekanec (A), Melka – J. Strnad (C), Vampola (A), Redlich – Jelínek, Machač, Zikmund – Kružík, T. Kaut, Kubík.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – M. Novotný, R. Černý, Pala (A), Zbořil, M. Pohl, Weinhold – T. Doležal (A), Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora (C), F. Dvořák – Goiš, Hejcman, Tomi – Gago, Moučka, Š. Kratochvíl – Davídek.

    Rozhodčí: Souček, Šindel – Podrazil, Bosák

    Diváci: 4825
    Kladno 4 1 Přerov
    #1 Pátek 01.03.2019 • 18:00
    Kladno - Přerov 4:2
    #2 Sobota 02.03.2019 • 16:00
    Kladno - Přerov 4:0
    #3 Úterý 05.03.2019 • 18:00
    Přerov - Kladno 2:8
    #4 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Přerov - Kladno 2:1
    #5 Pátek 08.03.2019 • 18:00
    Kladno - Přerov 4:1
    thejrc.org