Alavés – Eibar 1:1 (kon.) | Atlético – Leganés 1:0 (kon.) | Barcelona – Rayo Vallecano 3:1 (kon.)
Getafe – Huesca 2:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:0 (0:0)
CD Leganés
Sobota 09.03.2019, 16:15 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje již sedmadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Atlética Madrid, které před domácím publikem přivítá Leganés.
     
    CD Leganés

    Leganés sice v loňském ročníku nejvyšší španělské soutěže skončilo na sedmnáctém místě, pouhou jednu příčku nad sestupem, ale s velkým bodovým náskokem na týmy pod sebou. I přes nevyvedený závěr sezony si udrželo příslušnost v LaLize s luxusním náskokem čtrnácti bodů před La Coruňou nebo Las Palmas.

    V přípravě na nový ročník Leganés dokázalo držet krok i s týmy se zvučnějším jménem. S řeckým Olympiakosem uhráli Španělé bezbrankovou remízu, následně v domácím prostředí přehráli 5:2 Zaragozu a 2:0 také Vallecano.

    Po šestadvaceti odehraných kolech se Leganés nachází na jedenácté pozici, ale ve vyrovnaném středu tabulky neztrácí na týmy před sebou příliš mnoho bodů. Na šestou Sevillu pouze čtyři! Před týdnem se Leganés předvedlo v domácím prostředí proti Levante, jedinou rozhodující branku vsítil již ve třinácté minutě Oscar.
     
    Atlético Madrid

    Atlético patří k absolutní evropské špičce a to potvrdilo i v loňské sezoně. Svěřenci Diega Simeoneho skončili v domácí ligové soutěži na druhém místě za suverénní Barcelonou, překonali tak i městského rivala Real. Po třetím místě v základní skupině Ligy mistrů bylo Atlético nuceno jít do playoff "pouze" v Evropské lize. Tam ale tým okolo Antoina Griezmanna došel až na vrchol, když ve finálovém utkání jasně přejel 3:0 francouzské Marseille.

    V přípravě se madridský celek zúčastnil International Champions Cupu. Proti Arsenalu rozhodovaly ve prospěch španělského celku až pokutový kopy. Následně Atlético muselo skousnout porážku 2:3 od PSG a na závěr miniturnaje se neprosadilo proti Interu a zápas prohrálo 0:1.

    Novou sezonu Atlético odstartovalo ziskem trofeje. V evropském superpoháru přehrálo 4:2 po prodloužení Real Madrid, když se hned dvakrát prosadil Diego Costa. V LaLize drží Atlético po šestadvaceti odehraných zápasech druhou pozici, ale se sedmibodovou ztrátou na vedoucí Barcelonu. V posledních třech duelech madridský tým pokaždé zvítězil, navíc neobdržel ani branku. Před týdnem se pořádně prosadila také nová posila Atlética Álvaro Morata, který sestřelil dvěma góly Real Sociedad.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    03.11. 2018 Leganes – Atl. Madrid 1:1
    28.02. 2018 Atl. Madrid – Leganes 4:0
    30.09. 2017 Leganes – Atl. Madrid 0:0
    12.08. 2017 Leganes – Atl. Madrid 0:1
    04.02. 2017 Atl. Madrid – Leganes 2:0
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Savić, Solano – Á. Correa, Rodri, Partey, Vitolo – N. Kalinić, Griezmann (C).
    Náhradníci: Adán – Juanfran, Saúl Ñíguez, Lemar, Muñoz Benavides, Morata, Rodríguez.

    CD Leganés: Lunin – D. Reyes, Omeruo, Tarín – Nyom, Eraso, R. Pérez, Vesga, V. Kravec – Braithwaite, Nasjrí.
    Náhradníci: Prieto – Juanfran, Gumbau, Carrillo, El Zhar, Arnaiz, Santos.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, De Francisco.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas sedmadvacátého kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Úvodní rozehrávku ze středového kruhu měli k dispozici v prvním poločase hostující fotbalisté. Nyom se ihned hnal na pravé straně a po zásahu Ariase vybojoval rohový kop.
     
    3
    Před Oblakem hlavičkoval po centru od rohového praporku pouze obránce Giménez. Atlético se ale u balonu příliš dlouho nezdrželo.
     
    4
    Úvodní minuty zápasu patří Leganés. Od Lunina putoval míč na pravou stranu, kde už čekal na přihrávku Vasilij Kravec. Ukrajinská spolupráce končí jen u středové čáry.
     
    5
    Atlético začíná velmi vlažně. Po přihrávce Péreze se mohl dostat už do střelecké pozice Nasjrí, ale na poslední chvíli skončil marockému útočníkovi do cesty Savić.
     
    6
    Až nyní se dostal ke slovu madridský celek. Griezmannova přihrávka podél postranní lajny měla najít Solana, ale míč zamířil pouze k nohám Reyese.
     
    7
    Ángel Correa poslal k zemi u středového kruhu Tarína. Hosté ještě na okamžik pokračovali v útoku, ale hlavní rozhodčí nakonec přerušil hru.
     
    8
    Rodrigo Tarín je odváděn za pomocí lékařů za postranní lajnu. Vypadá to však, že hostující obránce bude pokračovat v zápase.
     
    9
    Correa rozjel útočnou akci přihrávkou na Parteyho, následně se opřel do míče na hranici pokutového území Antoine Griezmann, ale prvním pokusem branku přestřelil.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Leganés je překvapivě častěji u balonu, ale až před Oblaka se nemůže dostat.
     
    11
    Partey měl o něco více prostoru k útoku. Přihrávkou na levou stranu zapojil do hry Vitola, ale poté už se museli domácí hráči stáhnout zpět na vlastní polovinu.
     
    12
    Do otevřenější obrany Atlética mířil kromě Braithwaitea i Nasjrí. Kombinace mezi útočníky Leganés ale nevyšla podle představ. Jan Oblak stále čeká na první zákrok.
     
    13
    Ariasův centr byl pro hostující obranu pořádně nebezpečný. Na zadní tyči ale dokázal balon prodloužit mimo pokutové území bránící Diego Reyes.
     
    14
    Atlético se postupně dostává do tempa. S Correou si na pravé straně narazil Arias, poté přiletěl do vápna Leganés další nepříjemný pas, ale Omeruo byl na svém místě.
     
    15
    Aktivita Leganés z prvních minut je pryč. Nyní ovládají hru domácí fotbalisté. Griezmannovo proskočení na pravé straně ale pokryl odkopem Tarín.
     
    16
    Atlético rozehrálo rohový kop pouze na krátko. Po přihrávce Griezmanna na Ariase nakonec hlavičkoval Nikola Kalinić, ale chorvatský střelec zamířil pouze do středu branky, kde byl Lunin.
     
    16
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je José Giménez. Stoper Atlética už ležel na trávníku, téměř mimo hru, ale ještě dokázal patou podrazit unikajícího Erasa.
     
    17
    Také Leganés mělo k dispozici rohový kop. Javi Eraso centroval, ale v pokutovém území se provinil faulem za žlutou kartu Braithwaite.
     
    18
    A další odpískaný faul. Tentokrát byl sražen k zemi Vitolo, který se snažil proniknout po levém kraji až do prostoru pokutového území.
     
    19
    Ani s přibývajícím časem se tempo zápasu výrazně nezvyšuje. Atlético drží balon ve středu pole a čeká na vhodný okamžik k útoku.
     
    20
    Po dvaceti minutách se odhodlal ke střele Thomas Partey. Zpoza pokutového území ale poslal míč mezi nohama soupeře pouze vedle levé tyče Luninovy branky.
     
    21
    Ani více jak dvacet minut prvního poločasu brankovou situaci nepřineslo. Leganés nyní zavařilo domácím hráčům při rozehrávce, ale Savić společně s Ariasem zapeklitou situaci zvládl.
     
    22
    Correa zahnal zpětnou přihrávkou Ariase. Domácí obránce se musel pro míč vracet až téměř k vlastnímu pokutového území. Leganés stále neúnavně napadá.
     
    23
    Nepřesnost Rodriho využil k zisku balonu ještě na útočné polovině Vesga. Leganés se usadilo před vápnem Jana Oblaka, ale až k zakončení se ne a ne dostat.
     
    24
    Partey si několikrát vyměnil míč s Rodrim, poté se zapojil do hry také Ángel Correa, ale krajní záložník Atlética už následně neměl komu míč předat.
     
    25
    Také domácí ofenzivní fotbalisté se rozhodli napadat. Tarín ale zvolil dlouhý nákop až k nohám Erasa, na útočné polovině však Javi Eraso neuspěl v souboji s Parteym.
     
    26
    Griezmann roztáhl hru k pravé postranní lajně, u Ariase byl ale velmi rychle bránící Reyes a o balon ho čistým způsobem připravil.
     
    27
    Solano zblokoval Nyomův centr za postranní lajnu. Hosté ale nevyužili vhazování v nebezpečném prostoru, raději se zatáhli v kombinaci na vlastní polovinu.
     
    28
    Před Kalinićem se zmocnil balonu Omeruo. Stoper Leganés ale uspěchal rozehrávku na Péreze a hosté se musí opět zatáhnout k pokutového území Andrije Lunina.
     
    29
    Po Savićovi se dostal k míči na levém kraji Andrés Solano. Jednadvacetiletý Kolumbijec ještě posílal balon ke Griezmannovi, ale domácí kapitán proti přesile neuspěl.
     
    30
    Ani půlhodina hry slibnější šanci nepřinesla. Atlético se sice dostává více do útoku, ale Andrij Lunin ještě nemusel předvést složitější zákrok.
     
    31
    V rychlostním souboji nestačil na Nyoma bránící Solano. Po lehkém faulu hosté rychle rozehráli, ale to už byla obrana Atlética zformovaná před vápnem.
     
    32
    Parteymu pomohl ve složité pozici na pravé straně Rodri. Následně sice pálil Correa, ale Lunin s klidem míč vyrazit mimo tři tyče.
     
    33
    Atlético ještě pokračovalo v akci v těsné blízkosti vápna soupeře. Griezmann však vycestoval s balonem u kopačky až za koncovou lajnu.
     
    34
    Kravec dohrál ve středu pole Vitola, ale hlavní rozhodčí ponechal domácím výhodu. Atlético však pouze pokračuje ve zdlouhavé kombinaci u středového kruhu.
     
    35
    Nyom nejprve skončil na trávníku po souboji s Kalinićem, rychle se ale zvedl a poté sestřelil skluzem Vitola. Lehce strkanici musel uklidňovat až hlavní rozhodčí.
    35. Nyomův tvrdý skluz proti Vitolovi
     
    36
    Júsuf Nasjrí byl skvěle ubráněn Savićem, poté se ale míč odrazil přesně proti noze Javiho Erasa, který však pálil jen do prostoru, kde stál Jan Oblak.
     
    37
    Tentokrát se Allan Nyom vydal s balonem do útoku. Giménez už má na svém kontě žlutou kartu a nyní nebyl daleko od druhé. Nepříjemně srazil k zemi právě Nyoma.
     
    38
    Braithwaite čekal na dlouhý aut v pokutovém území Atlética. Při zpracování si ale pomohl lehkým přidržením Saviće a musí míč odevzdat domácím hráčům.
     
    39
    Po rozehrávce Péreze se dostal k míči Mikel Vesga. Obrana Atlética ale byla stažená hluboko u svého pokutového území a na průnikovou přihrávku už nezbylo místo.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Ani jeden z týmů se stále nemůže dostat do zajímavější střelecké pozice.
     
    41
    S blížící se přestávkou se madridský celek přece jen lehce nadechuje k útoku. Partey vyzval ke sprintu na pravé straně Correu, ale dnešnímu oslavenci projel míč pod kopačkou do autu.
     
    42
    Naopak Leganés již chce dohrát první poločas bez branek. Eraso si sice nerazil s Vesgou, ale ten následně přihrával pouze zpět k Omeruovi.
     
    43
    Eraso srazil k zemi Vitola. Atlético mělo k dispozici volný přímý kop z nadějné pozice. Griezmannův prudký centr si ale obrana Leganés bez potíží pohlídala.
     
    44
    Minutu před pauzou pokračoval Griezmann ještě od rohového praporku. Ani po souhře s Vitolem se ale domácí do zakončení nedostali. Rozehrávat bude od své branky Andrij Lunin.
     
    45
    Nyom poslal míč do souboje Vesgovi. Arias sice soupeře srazil k zemi, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat. Míč ale končí jen u Péreze.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a první poločas končí bezbrankovou remízou.

    Bez gólů, bez šancí, bez většího nasazení. V prvním poločase se Atlético ani Leganés příliš nepředvedlo. Jediným světlejším okamžikem první půle bylo Griezmannovo rychlé zakončení po souhře s Parteym, míč však skončil od domácího kapitána vysoko nad brankou Andrije Lunina.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:17.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Andrés Solano, přichází Saúl Ñíguez.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Thomas Lemar.
     
    47
    Druhý poločas odstartovala rozehrávka domácího celku. Correa si na pravé straně ale neporadil s prudkou přihrávkou střídajícího Lemara.
     
    48
    Po dlouhém výkopu Andrije Lunina se dostal k balonu Thomas Partey. Leganés ale aktivním přístupem ještě vybojovalo míč u vápna soupeře.
     
    49
    Thomas Partey složil těsně před vápnem na zem unikajícího Braithwaitea. Hlavní rozhodčí okamžitě odpískal faul a hosté budou mít volný přímý kop.
     
    50
    Jen tříčlennou zeď si nechal postavit Jan Oblak. Kravec centroval z místa přestupku mizerně mimo dosah hráčů v pokutovém území.
     
    51
    Pokutový kop pro Atlético! Nikola Kalinić byl lehce podražen Omeruem a hlavní rozhodčí okamžitě ukázal na penaltový bod.
    51. Penaltový zákrok
     
    52
    Saúl Ñíguez (Atlético Madrid) neproměňuje pokutový kop.
     
    52
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Míč si postavil na značku pokutového území SAÚL ŇIGUEZ. Střídající fotbalista sice napálil míč k pravé tyči, kde byl včas také Andrij Lunin. Od brankáře Leganés se ale balon odrazil zpět k Ňiguezovi a ten už z dorážky dopravil hrací předmět do sítě.
    52. Saúl ÑÍGUEZ - 1:0
     
    53
    Lemar přihrával do pokutového území Kalinicovi. Následně pálil zpoza vápna Thomas Partey, ale na Lunina si nepřišel.
     
    54
    Druhý poločas se zatím odehrává v o poznání vyšším tempu. Thomas Lemar poslal k zemi Vesgu a vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    55
    Leganés se snaží o rychlou odpověď. Po autovém vhazování Tarína se ale hosté příliš dlouho u balonu na útočné polovině nezdrželi.
     
    56
    Thomas Lemar prostrkával míč do úniku Kalinićovi. Na půlící čáře však tečoval balon bránící Omeruo a domácí o míč přišli ještě daleko před Luninem.
     
    57
    S Ariasem si narazil na pravé straně Correa, poté měl přijít na řadu centr do pokutového území, ale míč srazil mimo vápno Rodrigo Tarín.
     
    58
    Partey vyzval k úniku na pravé straně Ariase. Následně se ale dostal tělem před Ariase Tarín, který ještě otřel míč o soupeře a nakonec budou rozehrávat hosté.
     
    60
    Po hodině hry vede Atlético na domácí půdě nad Leganés o jednu branku. O tu se postaral po neproměněné penaltě Saúl Ňíguez.
     
    61
    Po srážce Kravece s Parteym nechal hlavní rozhodčí hru pokračovat. Poté skončil na trávníku i Pérez a to už sudí přerušil zápas. Hned dva hráči Leganés jsou ošetřováni.
     
    62
    Correa si pokryl míč těsně před vápnem před Reyesem, ten musel sáhnout jen k dalšímu faulu. Atlético bude rozehrávat velmi nebezpečnou standardní situaci.
     
    63
    U balonu na místě přestupku byl s Ňiguezem i Thomas Lemar. Právě druhý jmenovaný se opřel do balonu, ale Lunin předvedl parádní zákrok. Po odrazu od tyče se již o ostatní postarala hostující obrana.
    63. Andrij Lunin předvedl parádní zákrok
     
    64
    Žlutou kartu dostává Rubén Pérez (CD Leganés).
     
    65
    Leganés se ve druhém poločase nedaří držet balon dále od vlastní branky. Další ztrátu předvedl ve středu pole nepřesnou přihrávkou Pérez.
     
    66
    Po dlouhém nákopu na útočnou polovinu spěchal za balonem Braithwaite, ale hostující útočník nedokázal v silovém souboji odstavit Saviće.
     
    67
    Jan Oblak rozehrával od vlastní branky daleko do středu trávníku. S Erasem prohrál souboj Vitolo, který poté musel sáhnout k nedovolenému zákroku.
     
    68
    S Lemarem si na pravé straně narazil Arias. Domácí ale už tolik nespěchají do útoku jako v samém úvodu druhého poločasu. Atlético drží jednobrankové vedení.
     
    69
    Ňiguez se nyní zapojil také do obrany. Před nabíhajícím Kravecem odvrátil míč hlavou za postranní lajnu. Hosté ještě zůstali u míče, ale ke střele se nedostali.
     
    70
    Po nepřesné rozehrávce mohl vhazovat také Santiago Arias. Domácí tým však ztratil balon ještě před překročením půlící lajny a Leganés může pokračovat v útoku.
     
    71
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Javi Eraso, přichází Nabil El Zhar.
     
    72
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Martin Braithwaite, přichází Guido Carrillo.
     
    73
    Leganés rozehrávalo rohový kop. Před Oblakem bylo pořádně horko, ale jako první se dostal k hlavičce Stefan Savić. Ani nyní nemusel slovinský brankář zasahovat.
     
    74
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Nikola Kalinić, přichází Juanfran.
     
    75
    Hostující celek přece jen s blížícím se koncem druhého poločasu přidává v ofenzivě. Střídající Carrillo přihrával do útoku Nasjrímu, ale Maročan nedokázal přejít Juanfrana.
     
    76
    Kravec neprošel kolem Saúla. Hosté ale ještě zůstali na útočné polovině a nakonec pálil Allan Nyom. Oblak byl ale u své tyče včas a snadno míč sebral do rukavic.
     
    78
    Atlético se více a více zatahuje do obrany. Leganés má více prostoru k útočení, ale až do pokutového území se hosté nemohou přes zhuštěný střed probojovat.
     
    79
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Allan Nyom, přichází José Arnaiz.
     
    80
    Lemar si narazil s Parteym, následně fauloval u postranní lajny Kravec a domácí tak mohli zůstat daleko od Oblaka na útočné polovině trávníku.
     
    81
    Ani Correova přihrávka skrz hostující obranu nebyla z nejpřesnějších. Omeruo se ale uchýlil jen k dalekému odkopu na polovinu soupeře.
     
    82
    Leganés dlouho drželo míč pod kontrolou v blízkosti středového kruhu. Hráči Atlética se nesnažili příliš napadat, ale před Oblaka se hosté nedostali.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce zápasu. Atlético i nadále drží nejmenší možné vedení o jednu branku.
     
    84
    Juanfran zaváhal při rozehrávce a hned musel zaskočit na hranici vápna Stefan Savić proti útočícímu Carrillovi. Hosté nakonec nebudou mít ani rohový kop.
     
    85
    Hostující celek pokračuje v náporu. Kravec si pomohl přihrávkou na Vesgu, ale následně už šel pas do pokutového území jen k nohám Saviće.
     
    86
    Vasilij Kravec opět posílal míč nebezpečně do pokutového území a nyní už musel více k branky také Jan Oblak. Po nedůrazném vyboxování zůstávají u míče hráči Leganés.
     
    87
    Po dlouhém autu Diega Reyese se k míči dostal pouze Partey. Také domácí se ale uchylují k dalekém odkopům na polovinu soupeře.
     
    88
    Guido Carrillo vybojoval na Ariasovi rohový kop. Prudký centr od rohového praporku ale zpracoval nejvýše ze všech Jan Oblak. Nasjrí neměl šanci hlavičkovat.
     
    89
    Na Lemarovu nahrávku si naběhl na pravé straně Ángel Correa. Arias ještě po ztrátě napadal rozehrávku soupeře, ale právě od domácího obránce se míč odrazil do zámezí.
     
    90
    Střelec zatím jediné dnešní branky Saúl Ňiguez pronikl s míčem do pokutového území, ale střela pravačkou neprošla přes bránícího Reyese až k Luninovi.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Leganés i v nastaveném čase myslí na srovnání stavu. Kravec posílal míč na hranici vápna, kde ale neuspěl v souboji s Giménezem Carrillo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas sedmadvacátého kola končí. Atlético Madrid v domácím prostředí přehrálo Leganés 1:0.

    Bez gólů, bez šancí, bez většího nasazení. V prvním poločase se Atlético ani Leganés příliš nepředvedlo. Jediným světlejším okamžikem první půle bylo Griezmannovo rychlé zakončení po souhře s Parteym, míč však skončil od domácího kapitána vysoko nad brankou Andrije Lunina.

    Po změně stran přece jen Atlético na okamžik zvýšilo nasazení. Kalinić byl faulován v pokutovém území. Nařízenou penaltu sice střídající Saúl Ňiguez neproměnil, ale po zákroku Lunina se dostal jako první k balonu a poté už míč do sítě dopravil. Leganés se ještě v závěru druhé půle snažilo o vyrovnání, ale další gól již nepadl.
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:7. (18:09:46)

    Vít Schück

    Branky: 52. Saúl Ñíguez

    Karty:   16. J. Giménez (ATM), 54. Lemar (ATM) – 17. Braithwaite (LGS), 64. R. Pérez (LGS)

    Neproměněná penalta: 52. Saúl Ñíguez (ATM), brankář Lunin zneškodnil


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:7.
    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Savić, Solano (46. Saúl Ñíguez) – Á. Correa, Rodri, Partey, Vitolo – N. Kalinić (74. Juanfran), Griezmann (C) (46. Lemar).
    Náhradníci: Adán – Juanfran, Saúl Ñíguez, Lemar, Muñoz Benavides, Morata, Rodríguez.

    CD Leganés: Lunin – D. Reyes, Omeruo, Tarín – Nyom (79. Arnaiz), Eraso (71. El Zhar), R. Pérez, Vesga, V. Kravec – Braithwaite (72. Carrillo), Nasjrí.
    Náhradníci: Prieto – Juanfran, Gumbau, Carrillo, El Zhar, Arnaiz, Santos.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, De Francisco
    thejrc.org