Nitra – Ružomberok 0:0 (kon.) | Sereď – Trnava 3:1 (kon.) | Michalovce – Trenčín 4:2 (kon.)
Podbrezová – Žilina 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Senica – Slovan Bratislava 1:2 (kon.)
konec
FK Senica
1:2 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 09.03.2019, 14:00Niké liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    FK SENICA

    Fotbalisté Senice figurují v tabulce na předposledním místě se ziskem 15 bodů. V závěru základní části soutěže měli náročný los, když postupně čelili Trenčínu, Žilině a Dunajské Stredě. V předešlých dvou utkáních rozhodně svými výkony nezklamali, ale v obou případech smolně prohráli 0:1. Proti "Šošonů" nevyužili v posledních minutách několik šancí a v MOL aréně pro změnu inkasovali v sedmé minutě nastaveného času. Hráči Senice jsou samozřejmě z výsledků zklamaní, ale na zmíněných výkonech mohou stavět v dalším průběhu soutěže. "Musíme pokračovat v tvrdé práci a připravit se na Slovan Bratislava. V týmu máme hodně kvality, takže se neobávám o naši budoucnost, "řekl pro oficiální web klubu středový záložník Sofian El Moudane. Záhoráci potřebují zlepšit zejména koncovku, vždyť jejich nejlepším střelcem je pětigólový obránce Roberto Dias.

    SLOVAN BRATISLAVA


    Fotbalisté bratislavského Slovanu jsou jasným lídrem soutěže se ziskem 55 bodů. Ani v jednom z 21 kol neprohráli a v jarní části jsou nadále stoprocentní. Nejdříve zdolali Dunajskou Stredu i Sereď těsně 1:0 a v neděli pokřtili nové Tehelné pole triumfem 2:0 nad Trnavou. Před vyprodaným hledištěm se znovu zaskvěl slovinský útočník Andraž Šporar, který se postaral o oba gólové momenty. Kromě devíti bodů může trenéra Martina Ševelu těšit i výborná defenziva, která po zimní přestávce ještě neinkasovala. Zajímavostí je, že Senica je soupeřem, se kterým Slovan v předešlých třech vzájemných duelech pouze remizoval. V říjnu minulého roku se zrodil výsledek 2:2 a to ještě museli dohánět dvoubrankové manko. Zaskvěl se však Moha, který dvakrát skóroval v rozmezí tří minut. Zmínit lze i fakt, že Slovan v tomto ročníku vyhrál venku všech deset zápasů. Dnes mu bude chybět zraněný Mitch Apau a rovněž je ohrožen start defenzivní šestky Joeriho de Kampse.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Senica: Taborda – Otrísal (C), Dias, Da Graca, Asmah – El Moudane, Petshi – Azankpo, Tesija, Deretti – Ramírez.
    Náhradníci: Vorel – Addo, Krč, Klapan, Zezinho, Dangubič, Castaňeda.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Medvěděv, Bajrić, Božikov, Suchockij – Ljubicić, de Kamps – Holman – Čavrić, Šporar, Moha.
    Náhradníci: Šulla – Guzmics, Stangl, Rabiu, Dražić, Ratão, Strelec.

    Rozhodčí: Boris Marhefka – Peter Kováč, Adam Jekkel – Ladislav Prešinský.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního zápasu se již v 38. vteřině dostává do vedení. Moha se individuálně prosadil po levé straně, z rohu šestnáctky vystřelil přes bránící hráče a střelou k tyči překonal Federica Taborda.
     
    2
    Hráči bratislavského Slovanu si lepší vstup do zápasu ani nemohli přát. Od úvodních vteřin je povzbuzují fanoušci z hlavního města a gólem Mohy se dostali do vedení na trávníku Senice.
     
    3
    Moha se tentokrát po levé straně neprosadil a následovat bude odkop od domácí brány. Federico Taborda byl v předešlých utkáních oporou svého týmu, ale dnes inkasoval hned z první střely na bránu.
     
    4
    Slovan se snažil zaútočit středem hřiště. Kolmá přihrávka směřovala na slovinského kanonýra Andraz Šporara, ale tentokrát byl domácí brankář i míče dříve a může založit útočnou akci Senice.
     
    5
    Viděli jsme první střelecký pokus i na straně Senice. Jean Deretti si přebral míč zády k bráně, následně pohotově zakončil, ale míč nasměroval jen vedle brány Dominika Greifa.
     
    6
    Senica měla výhodu rohového kopu. Domácí se snažili překvapit soupeře nacvičeným signálem, ale Dominik Greif znovu zasahovat nemusel. Centr z levé strany odvrátil do bezpečí Joeri de Kamps.
     
    7
    Slovan drží míč na svých kopačkách, ale kombinuje zatím poměrně daleko od soupeřovy brány. Každopádně, po úvodní vstřelené brance se nemusí hnát dopředu a může čekat na své šance.
     
    8
    Patrick Asmah centroval z levé strany, ale obránci Slovanu si dokázali poradit. Následně se senický hráč dostal do hlavičkového souboje, ale proti Jurij Medveděvovi si počínal nedovoleně.
     
    10
    Máme za sebou úvodních deset minut utkání. Nesledujeme zatím žádnou reklamu na fotbal a Slovan si kontroluje svůj těsný náskok. Hraje se zejména mezi šestnáctkami obou klubů.
     
    11
    Dominik Greif si chystá míč na odkop od své brány. Stane se tak po nepřesné střele Marka Tesijua, který zpoza šestnáctky mířil vysoko nad branku. S rozehrávkou se nikam výrazně nespěchá.
     
    12
    Marin Ljubicic dobře zachytil rozehrávku soupeře. Následně se Moha dostal lehce přes slovenského obránce Erika Otrísala, ale tentokrát střelou zpoza šestnáctky mířil nad bránu Federica Taborda.
     
    13
    David Holman si nyní nepotykal se zpracováním míče a dobře ho odzbrojil Sacha Petshi. Maďarský fotbalista v posledních týdnech nemá nejlepší formu, ale zatím si drží místo v základní sestavě.
     
    14
    Senica měla výhodu rohového kopu z levé strany. Marko Tesija poslal míč do pokutového území, ale ta proletěla celou šestnáctkou soupeře. Následovat tak bude jen vhazování modrých.
     
    15
    Hlavní rozhodčí Boris Marhefka nařizuje pokutový kop ve prospěch hráčů bratislavského Slovanu. David Holman poslal pěknou kolmici na Jurije Medveděva, jehož v šestnáctce za cenu žluté karty fauloval Patrick Asmah.
     
    16
    Slovinský kanonýr Andraž Šporar měl velkou šanci vstřelit jubilejní dvacátý gól v sezoně, ale tentokrát z bílého bodu selhal. Naopak, zaskvěl se argentinský brankář Federico Taborda, který jeho zakončení vytěsnil do levé tyče.
     
    17
    Slovinský útočník si vyčítá předešlé zaváhání. Pokud by proměnil pokutový kop, hráči Slovanu by měli ještě větší klid na kopačkách a výrazně by se přiblížili k jedenáctému vítězství na hřištích soupeřů.
     
    18
    Jean Deretti se snažil prosadit po pravé straně, ale individuálně neuspěl. Naopak dobrou práci odvedl Kenan Bajrič a míč nechal projít za čáru. Dominik Greif bude moci odkopává z pěti metrů.
     
    20
    Slovan měl výhodu přímého kopu. Z poměrně velké dálky to vyzkoušel přímou střelou David Holman, ale netrefil bránu soupeře. Federico Taborda bude moci založit další senickou akci.
     
    21
    Akce Senice tentokrát nemohla pokračovat. Jean Deretti totiž reagoval na přihrávku od spoluhráče až příliš brzy, a tak se ocitl v ofsajdu. Pomezní rozhodčí si toho všiml a míč přisuzuje Slovanu.
     
    22
    Máme za sebou polovinu prvního poločasu. Viděli jsme gól, neproměněnou penaltu, ale celkově se nehraje nějaký zajímavý zápas. Rovněž lze říci že je vidět velký výkonnostní rozdíl mezi kluby.
     
    23
    Désiré Ségbé Azankpo se neprosadil po levé straně. Naopak, po neúspěšné klice fauloval Jurije Medveděv, a tak bude následovat přímý kop Slovanu. Všechno se to událo ale před šestnáctkou modrých.
     
    24
    Hráči Senice se nyní dostali před šestnáctku soupeře, ale nic zajímavého vymyslet nedokázali. Nadále platí, že Dominik Greif v zápase nemusel zasahovat a v jarní části sezóny si drží čisté konto.
     
    26
    Moha vymyslel další pěknou akci. Svým centrem našel Andraz Šporara, po jeho hlavičce míč odvrátil Carlos Daniel Da Graca, ale nakonec musel domácí brankář zasahovat po prudké střele Aleksandar Čavriča zpoza šestnáctky.
     
    27
    Slovan měl výhodu rohového kopu, ale do zakončení se nedostal. Naopak, domácí se dostali do brejku Désiré Ségbé Azankpo reagoval na kolmou přihrávku spoluhráče, ale skvěle se s ním vrátil Moha.
     
    28
    Domácí znovu zkusili kolmou přihrávkou oklamat obranu soupeře. Désiré Ségbé Azankpo se už řítil na brankáře Dominika Greifa, ale v rozletu ho zastavil praporek postranního rozhodčího.
     
    29
    Do střeleckého zakončení se dostal David Holman. Maďarský reprezentant pálil zpoza šestnáctky, ale podobně jako Moha před pár minutami mířil nepřesně. Federico Taborda bude míč vykopávat.
     
    30
    Půlhodina utkání uplynula. V poslední minutě jsme viděli několik chlapských soubojů v okolí středového kruhu, ale hlavní arbitr Boris Marhefka nechává hře trošku volnější průběh.
     
    31
    Pro Slovan se rýsovala šance na rychlý brejk, ale Moha poslal Andraz Šporarovi míč spíše na paty. Následně byl slovinský kanonýr zdvojený hráči Senice a akci už nedokázal rozvinout.
     
    32
    Marin Ljubičič skončil na hrací ploše po faulu jednoho z domácích hráčů. Bude potřebovat i lékařské ošetření, což samozřejmě není příjemné. Kromě toho se chystá rozehrání přímého kopu.
     
    33
    Artem Suchockij byl exekutorem standardní situace z poměrně velké dálky. Snažil se přímou střelou ohrozit soupeřova gólmana, ale míč nasměroval jen do početné zdi senických hráčů.
     
    34
    Erik Otrísal má v dnešním duelu velké problémy s Mohou. Ten ho na levé straně pořádně prohání a nyní dokonce vybojoval přímý kop. Zřejmě sám faulovaný hráč pošle míč do šestnáctky.
     
    35
    Moha poslal pravačkou centr do šestnáctky soupeře. Hledal Andraze Šporara, ale před slovinským hráčem uklidil míč na rohový kop Carlos Daniel Da Graca. Slovan tak pokračuje v útočné aktivitě.
     
    36
    David Holman poslal dobrý míč do šestnáctky soupeře. Marin Ljubičič dokonce hlavičkoval přes brankáře Federica Taborda, ale mířil na bránu soupeře. Následovat tak bude jen odkop od brány.
     
    37
    Na trávníku se nyní momentálně nehraje. Patrick Asmah sedí na hrací ploše a zřejmě má nějaké zdravotní problémy. Uvidíme, zda bude moci v zápase pokračovat nebo uvidíme první střídání.
     
    38
    Pokutový kop uvidíme i na straně Senice, ale musíme říci, že nyní se arbitr Boris Marhefka pořádně upískl. Vasil Božikov sice fauloval pronikajícího Jeana Derettiho, ale nedovolený zákrok se odehrál ještě před šestnáctkou.
     
    40
    Senica dala gól!
    Domácí fotbalisté dokázali vyrovnat skóre dnešního setkání. Míč si na bílý bod postavil MARKO TESIJA a míč poslal po levé ruce soupeřova brankáře. Dominik Greif směr střely nevystihuje a poprvé v jarní části inkasuje.
     
    41
    Belas se snažili reagovat na inkasovaný gól. Artem Suchockij se prosadil po levé straně, centroval do šestnáctky soupeře, ale našel jen připraveného argentinského brankáře Federica Taborda.
     
    42
    Patrick Asmah zůstává podruhé v zápase ležet na hrací ploše. Jeho svalové problémy se zřejmě prohlubují a je velmi pravděpodobné, že senický trenér Ricardo Chéu bude ještě v prvním poločase střídat.
     
    44
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Patrick Asmah, přichází Jakub Krč.
     
    45
    Řádný hrací čas prvního poločasu se v této chvíli naplnil. Hlavní arbitr přidává ještě 180 sekund, protože jsme viděli hned několik delších přerušení. Uvidíme, jestli se dočkáme ještě něčeho zajímavého.
     
    45+1
    Moha se snažil prosadit individuálně, ale tentokrát přecenil své možnosti. Na hranici šestnáctky o míč přišel, a tak se hráči Senice dokázali ubránit. Zatím drží s lídrem tabulky nadějné skóre.
     
    45+2
    Dvakrát po sobě velmi dobře zasáhl Sacha Petshi. Robustní domácí hráč nejdříve zastavil další akci Mohu a následně v posledním okamžiku překazil zpracování Andrazu Šporarovi.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas dnešního souboje máme za sebou. Slovan Bratislava se dostal velmi rychle do vedení, když už v 38. sekundě skóroval Moha. Náskok hostí mohl v 16. minutě znásobit Andraž Šporar, ale pokutový kop neproměnil. Stejnou výhodu dostali i domácí, přestože verdikt rozhodčího byl více než sporný. Každopádně, penaltu proměnil Marko Tesija, a tak je skóre po úvodním dějství 1:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Úvodní výkop druhého poločasu měli domácí hráči, konkrétně hrotový útočník Eric Ramírez. Zmíněný fotbalista byl i při první akci po změně stran, ale před šestnáctkou si nenarazil míč s Markem Tešijom.
     
    47
    Moha se snažil kolmou přihrávkou najít jednoho ze svých spoluhráčů, ale tento úmysl mu vůbec nevyšel. Federico Taborda následně rozehrál akci Senice, která bude pokračovat po faulu Artema Suchocka.
     
    48
    Artem Suchockij se krásně prosadil přes Erika Otrísala, vnikl do šestnáctky a vybojoval rohový kop. Po nacvičeném signálu zakončoval z dobré pozice Moha, ale jeho pokus byl zblokovaný.
     
    49
    Kapitán Slovanu Vasil Bužikov poslal z pravé strany centr do šestnáctky. Tam si míč přebral Marin Ljubičič, zakončoval levačkou, ale míč nasměroval vysoko nad bránu Federica Taborda.
     
    50
    Eric Ramírez se snažil prosadit individuálně po levé straně. Dobrou práci ale odvedl Kenan Bajrič, který se opřel do svého soupeře a dokázal ho čistým způsobem zastavit před šestnáctkou.
     
    51
    Aktuálně vidíme obrázek, který zřejmě bude charakteristický pro celý druhý poločas. Všichni hráči jsou na polovině Senice, hráči Slovanu se snaží kombinovat, ale domácí brání v několika blocích.
     
    52
    Artem Suchockij dostal hodně prostoru na levé straně. Na jeho centr si naběhl Andraž Šporar, prosadil se přes Carlose Daniela Da Graco, ale z náročné pozice nedokázal překonat Federica Taborda.
     
    53
    Sofian El Moudane poslal dlouhý míč dopředu na Erica Ramíreze. Dominik Greif ale velmi dobře četl hru, vyběhl daleko z brány a jednoduchým odkop poslal míč do bezpečného prostoru.
     
    54
    Jean Deretti je dalším potrestaným hráčem dnešního duelu. Ten se provinil zbytečně ostrým zákrokem u postranní čáře a zasáhl levou nohu obránce Artema Suchocka.
     
    55
    Hráči Slovanu nyní chybovali v rozehrávce, což se domácí hráči snažili využít. Střelou zpoza šestnáctky se prezentoval Eric Ramírez a brankář Dominik Greif si připisuje jeden z mála úspěšných zákroků.
     
    57
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!

    Hosté měli po dobrém herním úseku výhodu rohového kopu. Ten před zraky bratislavských fanoušků zahrál Artem Suchockij a po jeho centru přesně hlavičkoval MARIN LJUBIČIČ. Brankář Federico Taborda byl bez šance.
     
    58
    Krátce po rozehrání jsme viděli ostrý souboj mezi Sofian El Moudanem a Joeri de Kampsem. Proti pravidlům se provinil defenzivní záložník aktuálního lídra tabulky, ale kartový trest zatím nedostává.
     
    59
    Senica se dokázala prosadit po pravé straně. Zmíněný Sofian El Moudane poslal přízemní centr do nebezpečného území, ale Dominik Greif bez nejmenších problémů chytá míč do svých rukavic.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry. Před malou chvílí jsme viděli zakončení maďarského záložníka Davida Holmana, ale ten podobně jako v prvním poločase mířil vysoko nad branku. Následuje odkop od brány.
     
    62
    Pěkná akce hráčů bratislavského Slovanu. Prvními doteky zakombinovali Andraž Šporar, David Holman a Moha – hodně nechybělo k tomu, aby po této kombinaci poslední jmenovaný mohl zakončovat.
     
    63
    Erik Otrísal poslal v krátkém časovém úseku dva centru do šestnáctky soupeře. Eric Ramírez bojoval mezi obránci soupeře, ale do zakončení se nedostal. Pochválíme zejména kapitána Vasila Božikova.
     
    64
    Pro hosty se rýsovala šance možná na rozhodnutí. Aleksandar Čavrič dostal pěknou přihrávku do pravého křídla, využil svou rychlost, ale místo střely zbytečně volil kliku na Sachu Petshiho.
     
    65
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Sofian El Moudane, přichází Mihovil Klapan.
     
    66
    Boris Marhefka obohatil svůj zápisník o jméno dalšího hráče, který bude dohrávat svůj zápas pod hrozbou vyloučení. Je jím David Holman, který si počínal nedovoleně ve středu pole v souboji se Jeanem Derettim.
     
    67
    Jurij Medveděv dostal trošku více prostoru na pravé straně. Měl možnost poslat dobrý centr do šestnáctky soupeře, ale nakonec bude následovat jen další odkop od domácí svatyně. Střídání chystá i Slovan.
     
    68
    David Střelec je připraven vstoupit na hrací plochu, ale hra není již delší dobu přerušena. Hráči Slovanu Bratislava kombinují na vlastní polovině hřiště a snaží se získat kontrolu nad zápasem.
     
    69
    Stále kombinují hostující hráči. Senica se už pořádně dlouhou chvíli nedostala k míči, a tak nemůže pomýšlet na vstřelení vyrovnávacího gólu. Zatím to vypadá na další těsnou prohru týmu ze Záhoří.
     
    70
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Désiré Ségbé Azankpo, přichází Frank Castaneda.
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází David Holman, přichází David Střelec.
     
    71
    Hosté měli výhodu rohového kopu. Artem Suchockij poslal míč do šestnáctky, ale tentokrát se modravá nedokázali prosadit. Naopak, rychlý brejk soupeře zastavil za cenu žluté karty Joeri de Kamps.
     
    73
    Jurij Medveděv poslal do šestnáctky soupeře centr z pravé strany. Střídající David Střelec se snažil prosadit proti přesile soupeřových obránců, ale nakonec ho do zakončení nepustil Roberto Dias.
     
    74
    Martin Ševela podruhé v dnešním setkání zasahuje do své sestavy. Tentokrát se rozhodl pro jakousi srbskou rošádu, protože trošku nevýrazného Aleksandar Čavriča střídá Dejan Dražica.
     
    75
    Karetních trestů nám ve druhém poločase velmi rychle přibývá. Dobrou akci domácích vymyslel Frank Castaneda a k zakončení se tlačil Marko Tešija, ale při vytváření pozice si pomohl loktem.
     
    76
    Po předešlé akci musí být ošetřován Kenan Bajrič. Právě on byl totiž adresátem předešlého nedovoleného zákroku loktem od Marka Tešiju. Po ošetření bude rozehrávat z vlastní pětky Dominik Greif.
     
    77
    Marko Tešija je zjevně frustrovaný. Nyní fauloval Marina Ljubicice a může být rád, že se nevykartoval během několika vteřin. Jeho druhý zákrok mohl být oceněn druhou žlutou kartou.
     
    79
    Slovan zahodil další šanci na rozhodnutí. Belas získali míč u postranní čáry, David Střelec kolmou přihrávkou vymyslel přečíslení dvou proti jednomu, ale Andraz Šporarovi při klice míč utekl.
     
    80
    Federico Taborda podruhé v dnešním duelu vychytal slovinského kanonýra Andraz Šporara. Ten zakončoval přes Carlose Daniela Da Graco, ale nezužitkoval pas Jurije Medveděva.
     
    81
    Slovan měl k dispozici rohový kop, ale do zakončení se jeho hráči nedostali. Naopak, rychlý brejk zakládal Eric Ramírez, ale musíme hosty pochválit za velmi dobrý návrat do obranné činnosti.
     
    82
    Jean Deretti měl šanci na vyrovnání, ale v rozhodujícím okamžiku selhal. Vasil Bužikov podcenil centr Jakuba Krča, ale zmíněný Francouz v pádu mířil jen do připraveného Dominika Greifa.
     
    83
    Senica v závěrečné desetiminutovce zvyšuje aktivitu a snaží se o vyrovnání. Před dvěma týdny měla proti Žilině množství šancí, ale podobně jako dnes nedala gól ze hry.
     
    85
    Andraž Šporar chtěl prodloužit míč na Mohu, ale ten nereagoval na úmysl slovinského spoluhráče. Zdá se, že Slovan se soustředí zejména na defenzivu, což se mu však nemusí vyplatit. Senica začíná kousat.
     
    86
    Senica měla velkou šanci vstřelit druhý gól. Po pěkné kombinaci se dostal k centru z pravé strany Erik Otrísal. Dominik Greif nejistým zákrokem nabídl šanci Mihovilovi Klapanovi, ale ten trestuhodně přestřelil bránu.
     
    87
    Registrujeme další dva střelecké pokusy na straně Senice. Nejdříve byl zblokovaný pokus Jakuba Krča a následně Sacha Petshi pálil nepřesně. Následuje tak odkop Dominika Greifa z vlastního vápna.
     
    88
    Poslední střídání dnešního duelu. Joeri de Kamps končí v dnešním duelu a na trávník přichází Richárd Guzmics. Ten je sice spíše obráncem, ale zřejmě se zařadí na Holanďanovu pozici defenzivní šestky.
     
    89
    A další žlutá karta, tentokrát na straně Senice. Jejím autorem je slovenský fotbalista Jakub Krč, který hraje na pozici levého obránce. Tak snad se závěr duelu obejde bez podobně zbytečných ostrých zákroků.
     
    90
    Řádný hrací čas dnešního duelu se právě naplnil, ale to neznamená, že zápas končí. Hlavní arbitr Boris Marhefka přidává stejně jako v prvním poločase 180 sekund, což je čas pro Senici na vyrovnání.
     
    90+1
    Marin Ljubičič to udělal výborně. Přibližně 25 metrů od brány soupeře si vykoledoval faul, a tak se hraje daleko od svatyně Dominika Greifa. Navíc Moha má šanci skórovat z přímého kopu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:10. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 25:10.
     
    Fotbalisté bratislavského Slovanu zvítězili v závěrečném kole základní části nejvyšší slovenské soutěže nad Senicou těsně 2:1. O rozhodující gól se v 57. minutě postaral Marin Ljubičič, který přesně hlavičkoval po rohovém kopu Artema Suchocka. Hosté tak vyhráli jedenáctý duel na hřištích soupeřů v této sezóně a udržely si 14-bodový náskok před Dunajskou Stredou.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše! Loučím se s Vámi a přeji Vám hezký zbytek dnešního dne! (16:00:06)

    Adam Mitáš

    Branky: 40. Tesija (pen.) – 1. Moha, 57. Ljubicić

    Karty:   15. Asmah (SEN), 54. Deretti (SEN), 75. Tesija (SEN), 89. Krč (SEN) – 66. Holman (SBA), 71. de Kamps (SBA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:10. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 25:10.
    FK Senica: Taborda – Otrísal (C), Dias, Da Graca, Asmah (44. Krč) – El Moudane (65. Klapan), Petshi – Azankpo (70. Castaňeda), Tesija, Deretti – Ramírez.
    Náhradníci: Vorel – Addo, Krč, Klapan, Zezinho, Dangubič, Castaňeda.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Medvěděv, Bajrić, Božikov, Suchockij – Ljubicić, de Kamps (88. Guzmics) – Holman (70. Strelec) – Čavrić (74. Dražić), Šporar, Moha.
    Náhradníci: Šulla – Guzmics, Stangl, Rabiu, Dražić, Ratão, Strelec.

    Rozhodčí: Boris Marhefka – Peter Kováč, Adam Jekkel – Ladislav Prešinský
    thejrc.org