Nitra – Ružomberok 0:0 (kon.) | Sereď – Trnava 3:1 (kon.) | Michalovce – Trenčín 4:2 (kon.)
Podbrezová – Žilina 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Senica – Slovan Bratislava 1:2 (kon.)
konec
FK Senica
1:2 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 09.03.2019, 14:00Niké liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    A další žlutá karta, tentokrát na straně Senice. Jejím autorem je slovenský fotbalista Jakub Krč, který hraje na pozici levého obránce. Tak snad se závěr duelu obejde bez podobně zbytečných ostrých zákroků.
     
    88
    Poslední střídání dnešního duelu. Joeri de Kamps končí v dnešním duelu a na trávník přichází Richárd Guzmics. Ten je sice spíše obráncem, ale zřejmě se zařadí na Holanďanovu pozici defenzivní šestky.
     
    86
    Senica měla velkou šanci vstřelit druhý gól. Po pěkné kombinaci se dostal k centru z pravé strany Erik Otrísal. Dominik Greif nejistým zákrokem nabídl šanci Mihovilovi Klapanovi, ale ten trestuhodně přestřelil bránu.
     
    75
    Karetních trestů nám ve druhém poločase velmi rychle přibývá. Dobrou akci domácích vymyslel Frank Castaneda a k zakončení se tlačil Marko Tešija, ale při vytváření pozice si pomohl loktem.
     
    74
    Martin Ševela podruhé v dnešním setkání zasahuje do své sestavy. Tentokrát se rozhodl pro jakousi srbskou rošádu, protože trošku nevýrazného Aleksandar Čavriča střídá Dejan Dražica.
     
    71
    Hosté měli výhodu rohového kopu. Artem Suchockij poslal míč do šestnáctky, ale tentokrát se modravá nedokázali prosadit. Naopak, rychlý brejk soupeře zastavil za cenu žluté karty Joeri de Kamps.
     
    70
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Désiré Ségbé Azankpo, přichází Frank Castaneda.
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází David Holman, přichází David Střelec.
     
    66
    Boris Marhefka obohatil svůj zápisník o jméno dalšího hráče, který bude dohrávat svůj zápas pod hrozbou vyloučení. Je jím David Holman, který si počínal nedovoleně ve středu pole v souboji se Jeanem Derettim.
     
    65
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Sofian El Moudane, přichází Mihovil Klapan.
     
    57
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!

    Hosté měli po dobrém herním úseku výhodu rohového kopu. Ten před zraky bratislavských fanoušků zahrál Artem Suchockij a po jeho centru přesně hlavičkoval MARIN LJUBIČIČ. Brankář Federico Taborda byl bez šance.
     
    54
    Jean Deretti je dalším potrestaným hráčem dnešního duelu. Ten se provinil zbytečně ostrým zákrokem u postranní čáře a zasáhl levou nohu obránce Artema Suchocka.
     
    44
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Patrick Asmah, přichází Jakub Krč.
     
    40
    Senica dala gól!
    Domácí fotbalisté dokázali vyrovnat skóre dnešního setkání. Míč si na bílý bod postavil MARKO TESIJA a míč poslal po levé ruce soupeřova brankáře. Dominik Greif směr střely nevystihuje a poprvé v jarní části inkasuje.
     
    38
    Pokutový kop uvidíme i na straně Senice, ale musíme říci, že nyní se arbitr Boris Marhefka pořádně upískl. Vasil Božikov sice fauloval pronikajícího Jeana Derettiho, ale nedovolený zákrok se odehrál ještě před šestnáctkou.
     
    16
    Slovinský kanonýr Andraž Šporar měl velkou šanci vstřelit jubilejní dvacátý gól v sezoně, ale tentokrát z bílého bodu selhal. Naopak, zaskvěl se argentinský brankář Federico Taborda, který jeho zakončení vytěsnil do levé tyče.
     
    15
    Hlavní rozhodčí Boris Marhefka nařizuje pokutový kop ve prospěch hráčů bratislavského Slovanu. David Holman poslal pěknou kolmici na Jurije Medveděva, jehož v šestnáctce za cenu žluté karty fauloval Patrick Asmah.
     
    1
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního zápasu se již v 38. vteřině dostává do vedení. Moha se individuálně prosadil po levé straně, z rohu šestnáctky vystřelil přes bránící hráče a střelou k tyči překonal Federica Taborda.

    Adam Mitáš

    Branky: 40. Tesija (pen.) – 1. Moha, 57. Ljubicić

    Karty:   15. Asmah (SEN), 54. Deretti (SEN), 75. Tesija (SEN), 89. Krč (SEN) – 66. Holman (SBA), 71. de Kamps (SBA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:10. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 25:10.
    FK Senica: Taborda – Otrísal (C), Dias, Da Graca, Asmah (44. Krč) – El Moudane (65. Klapan), Petshi – Azankpo (70. Castaňeda), Tesija, Deretti – Ramírez.
    Náhradníci: Vorel – Addo, Krč, Klapan, Zezinho, Dangubič, Castaňeda.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Medvěděv, Bajrić, Božikov, Suchockij – Ljubicić, de Kamps (88. Guzmics) – Holman (70. Strelec) – Čavrić (74. Dražić), Šporar, Moha.
    Náhradníci: Šulla – Guzmics, Stangl, Rabiu, Dražić, Ratão, Strelec.

    Rozhodčí: Boris Marhefka – Peter Kováč, Adam Jekkel – Ladislav Prešinský
    thejrc.org