Hoffenheim – Norimberk 2:1 (kon.) | Hannover – Leverkusen 2:3 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
2:1 (1:0)
1. FC Norimberk
Neděle 10.03.2019, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:7. (17:23:10)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Hoffenheimu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující hráči, kterým se podařilo vyrovnat hru, díky čemuž se dokonce dostali k vyrovnávací brance. Hoffenheim najednou úplně přestal hrát, čehož si byl Norimberk vědom, nicméně to byl právě domácí celek, kdo se dostal zpět do vedení, což vydrželo až do konce. Herní projev TSG ale rozhodně nebyl ideální.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě jedna žlutá, obdržel jí domácí záložník Grillitsch.
     
    90+2
    Přihrávka směřovala do volného prostoru, kam si nabíhal jeden z domácích hráčů, který ale prohrál rychlostní souboj. Následně se do obrovské šance dostal Ishak, který pálil kousek vedle.
     
    90+1
    Leibold to zkoušel dalekonosným odkopem na druhou stranu, kde se podařilo zasáhnout Grillitschovi. Následně si s míčem zahrál také Mathenia.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Joelinton (TSG 1899 Hoffenheim).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Norimberk stále usiluje o vyrovnávací branku. Určitě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Důležitou obrannou činnost nyní odvedl Kadeřábek, který musel odkopávat před dotírajícím Ishakem. To se mu povedlo, navíc Vogt udržel míč na hrací ploše.
     
    85
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Ishak Belfodil, přichází David Otto.
     
    85
    Na zeleném pažitu se ocitl jeden z hostujících hráčů, avšak o nedovolený zákrok se dle sudího nejednalo. Vzápětí si domácí vybojovali aut z levé strany.
     
    84
    Leibold ještě u autové čáry zabojoval, díky čemuž udržel míč na hrací ploše. I tak byl máván ofsajd, ve kterém se zjevil celkem nenápadný Ishak.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, domácí stále vedou o jednu branku. Norimberk se nedostává do hry, nyní se musí bránit další akci.
     
    82
    Schulz od postranní čáry zkoušel nákopem na Joelintona, před kterým ale včas vystoupil z obrany Muhl. Následně se TSG přeci jenom usadilo přes vápnem.
     
    81
    Na opačné straně jsme sledovali zajímavý střelecký pokus v podání střídajícího Bittencourta, jehož rána nakonec vystoupala metr nad břevno.
     
    80
    O dalekonosné autové vhazování se postaral hostující Bauer, který poslal míč k hranici velkého vápna, kde se podařilo zasáhnout Kadeřábkovi.
     
    79
    Taktickým zákrokem si nyní musel pomoci hostující Leibold, který kousek od středového kruhu zatáhl za dres unikajícího Bittencourta.
    78. Andrej KRAMARIĆ - 2:1

    David Suchý

    Branky: 25. Kramarić (pen.), 78. Kramarić – 61. Behrens (Ishak)

    Karty:   15. S. Posch (HOF), 90. Joelinton (HOF), 90+3. Grillitsch (HOF) – 24. Erras (NUR), 79. Leibold (NUR)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:7.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – N. Schulz, S. Posch (69. Szalai), Vogt, Bičakčić, Kadeřábek – Amiri (72. Bittencourt), Grillitsch, Kramarić – Belfodil (85. Otto), Joelinton.
    Náhradníci: Stolz – Baumgartner, Bittencourt, Brenet, Otto, Hübner, Szalai.

    1. FC Norimberk: Mathenia – Valentini (52. Tillman), Mühl, Ewerton, Leibold – Löwen, Erras, Behrens (C) – Kubo (76. Jäger), Kerk (38. Bauer) – Ishak.
    Náhradníci: Bredlow – Bauer, Fuchs, Jäger, Palacios, Knöll, Tillman.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Gerach
    thejrc.org