Celta Vigo – Real Betis 0:1 (kon.) | Girona – Valencia 2:3 (kon.) | Levante – Villarreal 0:2 (kon.)
Sevilla – Real Sociedad 5:2 (kon.) | Valladolid – Real Madrid 1:4 (kon.)
konec
Levante UD
0:2 (0:0)
Villarreal CF
Neděle 10.03.2019, 18:30 • Estadio Ciudad de Valencia • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:21. (20:27:10)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Villarrealu poměrem 2:0. Druhý poločas byl z hlediska atraktivity o poznání méně záživnější, dlouho dobu jsme totiž čekali na něco vážnějšího Levante sice mělo územní převahu, avšak většinu času naráželo na pozornou obranu soupeře. Villarreal se snažil vycházet ze zajištěné obrany, což se mu dařilo natolik dobře, že vzadu udržel čisté konto. Koncovka utkání nakonec nabídla dvě branky v nastaveném čase, o obě se postaral hostující celek.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+6. Samuel CHUKWEZE - 0:2
     
    90+6
    Villarreal právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, v krátkém časovém sledu totiž přichází druhá branka Villarrealu! SAMUEL CHUKWUEZE si na hranici pokutového území potáhl míč na levou nohu, načež nesmírně přesným obstřelem zamířil ke vzdálenější konstrukci, kam se Fernández nestačil natáhnout.
    90+3. ROBER - 0:1
     
    90+3
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tady máme úvodní branku tohoto zápasu! Žlutá ponorka táhla nesmírně nebezpečný protiútok, načež Chukwueze počkal na náběh Iborry, který okamžitou přihrávkou posílal míč do ohně, odkud si vlastní branku vsítil ROBER. Levante to nyní bude mít hodně složité!
     
    90+3
    Z druhé vlny se do hracího předmětu opřel Costa, který trefil pouze protihráče před sebou. Následné zakončení Gaspara skončilo na boční síti.
     
    90+2
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rubén Rochina, přichází Raphael Dwamena.
     
    90+2
    Levante si vyzkoušelo rozehrávku dalšího rohového kopu, který nepřinesl nic nebezpečného. Vzápětí na druhou stranu spěchal Iborra.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Až nyní šance pro domácí! Simon totiž poslal prudkou nabídku před branku, do ní vložil kopačku jeden z protihráčů, načež míč doskákal vedle branky.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, určitě můžeme počítat s nastaveným časem. Nyní to směrem dopředu zkoušejí hosté.
     
    88
    Nyní se hra uklidnila, Villarreal pracuje s míčem na polovině soupeře. Zatím to vypadá, že se rodí bezbranková remíza, avšak ještě ale nepředbíhejme.
     
    85
    Na pořadu dne byl rohový kop pro Levante, který propadl až k zadní tyči. Vzápětí se rodil protiútok pro soupeře, který za cenu žluté karty překazil Rochina.
     
    84
    S míčem si zahrál také brankář Asenjo, který odkopával daleko na druhou stranu hrací plochy, kde v hlavičkovém souboji dokázal uspět domácí Mayoral.
     
    83
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Enis Bardhi, přichází Nikola Vukčević.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, stále čekáme na první branku. Před malým momentem se podařilo zasáhnout Cazorlovi.

    David Suchý

    Branky: 90+3. Rober (vla.), 90+6. Chukweze (Cazorla)

    Karty:   36. Cabaco (LVN), 76. Campaña (LVN), 85. Rochina (LVN) – 23. M. Gaspar (VLR), 39. G. Moreno (VLR), 60. Toko Ekambi (VLR), 69. Ra. Funes Mori (VLR), 82. Iborra (VLR)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:21.
    Levante UD: Aitor Fernández – Coke, Cabaco, Rober – Simon, Campaña, Rochina (90+2. Dwamena), Luna – E. Bardhi (83. N. Vukčević), Martí (70. B. Mayoral) – Morales (C).
    Náhradníci: Olazábal – Dwamena, Chema, B. Mayoral, Pedro López, Jason, N. Vukčević.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Ra. Funes Mori, V. Ruiz, J. Costa – Iborra, Cáseres (72. Fornals), Pedraza (81. Llambrich) – Cazorla – G. Moreno (63. Chukweze), Toko Ekambi.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Bacca, Fornals, Chukweze, Llambrich, Morlanes, Quintilla.

    Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego
    thejrc.org