Bologna – Cagliari 2:0 (kon.) | Frosinone – Turín 1:2 (kon.) | Inter – Spal 2:0 (kon.)
Sampdoria – Atalanta BC 1:2 (kon.) | Sassuolo – Neapol 1:1 (kon.) | Fiorentina – Lazio 1:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:1 (0:0)
SSC Neapol
Neděle 10.03.2019, 18:00 • MAPEI Stadium, Neapol • Italská Serie A • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:54:26)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:9.
     
    Je konec! Neapol nedokázal zvládnout utkání na půdě Sassuola a uhrála jen remízu 1:1. Nebezpečnější bylo překvapivě domácí Sassuolo. Ve 23. minutě se do šance dostal Boga, který technickou střelou těsně minul. Pět minut před přestávkou pak Djuričič prudkou dělovkou rovněž netrefil branku. Po změně stran se už domácí dostali do vedení, když se prosadil Domenico Berardi! Od té doby byla Neapol aktivnější, ale nemohla si vytvořit šanci. Tři minuty před koncem však vypálil Lorenzo Insigne a jeho pokus zapadl přesně k tyči.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Neapol zahrávala ještě jeden přímý kop. Jeho rozehrávky se ujal Lorenzo Insigne, který odcentroval na přední tyč, jenže Kévin Malcuit hlavičkoval nad břevno.
     
    90+3
    Khouma Babacar prošel s míčem u nohy do pokutového území, chytrým naznačením se zbavil obránce, jenže z ostrého úhlu už nedokázal zakončit.
     
    90+2
    Sassuolo drží míč na polovině svého soupeře a sbírá cenné vteřinky k dobru. Pro domácí celek bude bod z dnešního souboje velkým úspěchem.
     
    90+1
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Alfred Duncan, přichází Manuel Locatelli.
     
    90
    Hosté se usadili na polovině Sassuola. Zejména střídající Milik je teď hodně aktivní a říká si o jednu přihrávku za druhou. Sassuolo to bude mít těžké.
     
    89
    Hosté se po vstřelení své úvodní branky nadále tlačí do útoku. Fotbalisté Neapole si postupnou kombinací hledají cestičku do zakončení.
    87. Lorenzo INSIGNE - 1:1
     
    87
    Neapol právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Neapol se nakonec také dočkala branky! Pro domácí je to velká rána! LORENZO INSIGNE se v pokutovém území dostal k odraženému míči a technickou střelou jej uklidil k zadní tyči!
     
    86
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Khouma Babacar.
     
    85
    Až nyní se hosté po dlouhé době dostali do zakončení. Milik si naskočil na povedený centr z pravé strany, jenže v pádu si nestačil seřídit mířidla.
     
    84
    Kévin Malcuit dostal přihrávku na pravou stranu, ale netroufl si na individuální průnik a raději si pomohl zpětnou přihrávkou na vlastní stopery.
     
    83
    Koulibaly prošel s míčem na polovinu Sassuola a okamžitě rozjel další kombinaci Neapole. Sassuolo však brání v pevném bloku a nepouští soupeře do zakončení.
     
    82
    Hosté se usadili na polovině Sassuola, jenže Mertens na levé straně doslova zpackal přihrávku na levou stranu a odevzdal míč domácímu Sassuolu.
     
    81
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po hlavičkovém souboji ležet na trávníku a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda dnešní duel dohraje.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 53. D. Berardi – 87. L. Insigne

    Karty:   64. G. M. Ferrari (SAS)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:9.
    US Sassuolo Calcio: Pegolo – Lirola, Demiral, G. M. Ferrari, Rogério – Duncan (90+1. Locatelli), Magnanelli, Peluso – D. Berardi (86. Babacar), Djuričić (76. Bourabia), Boga.
    Náhradníci: Satalino – Lemos, Sernicola, Locatelli, Di Francesco, Sensi, Matri, Odgaard, Adjapong, Bourabia, Babacar, Magnani.

    SSC Neapol: Ospina – Malcuit, Chiricheş (46. Luperto), Koulibaly, Ghoulam – Ounas (67. Younes), Allan, Diawara, Verdi (66. Milik) – D. Mertens, L. Insigne.
    Náhradníci: Karnezis, D'Andrea – Milik, Nikola Maksimović, Rui, Ruiz, Younes, P. Zieliński, Hysaj, Luperto.

    Rozhodčí: Manganiello – Valeriani, Colarosi
    thejrc.org