Česko – Jungadler Mannheim 9:4 (kon.)
konec
Česko
9:4 (2:2, 4:0, 3:2)
Jungadler Mannheim
Úterý 12.03.2019, 12:00 • Realistic Arena, Karlovy Vary • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    Konec zápasu. (14:05:08)
     
    59:00
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Přesně minutu před koncem se hosté přeci jen ještě jednou prosazují a v divokém zápase snižují na rozdíl pěti gólů, když Zlatnického překonává SIMON STOWASSER! Asistence: Luca Tuchel, Janis Kälble.
     
    56:53
    Další pokus po výpadu z pravého křídla, ale stejně jako před malou chvílí, tak i nyní si Ganz poradil a puk ramenem vyrazil.
     
    55:53
    Z levé strany se před Ganze natlačil Lukeš, backhandovou střelou ale německého brankáře nepřekonal.
     
    54:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají třetí přesilovou hru v utkání! Po ose Fajmon – Měchura se kotouč dostal mezi kruhy, kde jej číhající ŠIMON MARHA poslal nekompromisně k tyči! Asistence: Patrik Fajmon, Adam Měchura.
     
    53:23
    Přesilová hra i pro domácí výběr, na její úvod vyráží Ganz Marhovu střelu z pravého kruhu do ochranné sítě.
     
    53:04
    Vyloučení v týmu Jungadler Mannheim (Philip Hecht – 2 min., hákování).
     
    51:46
    Český výběr bez větších obtíží přestál i další oslabení a hraje v plném počtu.
     
    50:45
    Další nepřesnost v rozehrávce hostů, puku se v útočné třetině zmocnili čeští hráči, jenže zakončení jednoho z nich končí vysoko nad brankou!
     
    50:15
    Tenhle obrázek dobře známe. Mannheim hraje přesilovou hru, ale má velké potíže dostat se z vlastního obranného pásma.
     
    49:46
    Vyloučení v týmu Česko (Marek Brada – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Daniel Herčík.
     
    47:11
    Mannheim vyhrál buly v obranném pásmu a rychle otočil hru, Calce ale z levého kruhu v dobré pozici minul.
     
    46:09
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Hosté snižují, ae zřejmě se bude jednat pouze o kosmetickou úpravu skóre, když puk za záda Štěpána Zlatnického dotlačil na brankovišti důrazný SÖNKE HAASER. Asistence: Moritz Elias.
     
    45:31
    Zlatnický si připisuje další úspěšný zásah, když si dobře povyjel z branky k pravému kruhu a betony vyrazil backhandové zakončení Hechta.
     
    44:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Utkání se přerůstá v exhibici českého výběru! LUKÁŠ CHLUDIL využil nepřesné rozehrávky německého týmu, sám před Ganzem nezaváhal a poté, co si rozhýbal gólmana Mannheimu, zakončil přesně mezi betony!
     
    43:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi zvyšují svůj náskok už na pět branek! Nařízeného trestného střílení se ujal Šimon Marha a přesnou ranou mezi Ganzovy betony navýšil už tak vysoké vedení českého týmu!
     
    42:52
    Udeřit mohlo ale i na druhé straně, jenže Zlatnický reflexivně vyrazil nebezpečný pokus jednoho z německých hokejistů z prostoru kruhů!
     
    41:31
    Ne, Chrenkovi dnes není přáno. Kladenský útočník se dostal k dorážce nepříjemné střely, kterou Ganz pouze vyrazil betonem, Chrenka ale bohužel i napodruhé trefil pravý chránič německého brankáře!
     
    41:12
    Šindelek, ač povoláním obránce, ukázal i své útočné choutky, z pravého kruhu ale poslal kotouč jen do dobře postaveného brankáře Ganze.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 3. Brada (Pinkas, Měchura), 16. Herčík (Ryšavý, Böhm), 26. Marha (Chrenka), 28. Chludil, 34. Herčík, 36. Ryšavý (Pinkas, Kučera), 44. Marha (TS), 45. Chludil, 54. Marha (Fajmon, Měchura) – 5. Calce (Kasprzik), 16. Kasprzik (Calce, Hecht), 47. Haaser (Elias), 59. Stowasser (Tuchel, Kälble)


    Česko: Zlatnický (Hamrla) – Pinkas, Ticháček "C", Šindelek, Smolka, Fajmon, Moravec, Kunst, Böhm, Ryšavý – Kučera, Chludil, Kos, Lukeš, Půček, Měchura, Herčík, Marha, Brada, Chrenka.
    Jungadler Mannheim: Ganz (McIntyere) – Schams, Pilu, Möbius, Stowasser, Krenzlin, Tuchel "A", Schuster – Elias, Kälble "C", Ramoser, Zbaranski, Sonnenwald "A", Calce, Keune, Haaser, Kasprzik, Hecht, Gorgenländer, Fleischer.

    Rozhodčí: Kostourek – Gerát, Kokrment
    thejrc.org