Třemošná – PZ Kladno 10:2 (po nadst. prodl.) | Plzeň – Liberec 7:5 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
HC Škoda Plzeň
7:5 (4:2, 2:0, 1:3 - N 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 12.03.2019, 17:00 • Malá hala, Plzeň • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    63:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec nakonec má ze zápasu alespoň jeden bod. PETR GAJDA dostal přihrávku za obranu a přesnou střelou rozradostnil hostující tábor. Asistence: Luka Vodlan.
     
    59:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hotovo! Matěj Korčák ještě prázdnou bránu netrefil, ale u puku byl jako první JOSEF DÁŇA, který se už nemýlil. Asistence. Matěj Korčák.
     
    54:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec nakonec po velkém tlaku početní výhodu využívá a domácí vedou už jen o jedinou branku. Po přihrávce Rossmyho se trefil přesně do černého JAKUB MASAŘ. Asistence: Bennet Rossmy, Petr Gajda.
     
    47:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Že by drama? Bennet Rossmy nahodil puk zpoza branky, k němu se se štěstím dostal JAKUB HUJER, kterému už jen stačilo přehodit Bočanův beton. Asistence: Bennet Rossmy.
     
    44:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Už je to opět jen o tři branky. JAKUB HUJER to udělal skvěle, v útočném pásmu se zbavil domácího obránce a i brankáři udělal hezkou kličku do forhendu. Asistence: Bennet Rossmy.
     
    36:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z rohu kluziště poslal puk Dominik Soukup před bránu, kde byl připravený DAVID JIŘÍČEK, který pohotovou ránou střílí svou druhou branku v zápase. Asistence: Dominik Soukup.
     
    28:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    "Pátá, právě teď odbila..." Adam Dvořák získal puk v útočném pásmu, který poté předal na modrou čáru, kde byl připravený se svou střelou DOMINIK PLECITÝ a Plzeň díky němu má už tříbrankový náskok. Asistence: Adam Dvořák.
     
    15:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň už opět vede o dvě branky. David Jiříček našel před brankou volného PETRA HAUSERA, který zakončoval už do prázdné brány. Asistence: David Jiříček, Matěj Houdek.
     
    14:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. V přesilové hře čtyři na tři vystřelil z mezikruží DAVID PUTZ a jeho pokus skončil za zády Bočana. Asistence: Jakub Dvořák
     
    07:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiání zdvojnásobují své vedení. David Jiříček nabruslil do útočného pásma, z rohu oslovil bekhendem mezi kruhy LUBOMÍRA KUPČA, ten se trefil přesně do šibenice. Asistence: David Jiříček.
     
    06:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I domácí využívají svou první přesilovou hru. Nenápadná střela DAVIDA ŠPAČKA od modré čáry zapadla přesně k levé tyči. Hostující brankář neviděl vůbec nic. Asistence: Adam Dvořák.
     
    03:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá hned svou první početní výhodu. BENNET ROSSMY si nabruslil do útočného pásma a střelou z mezikruží se trefil přesně pod horní tyčku. V Plzni máme brzy vyrovnáno. Asistence: Jakub, Masař, David Putz.
     
    00:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se hned v první minutě ujímají vedení. Dominik Soukup našel před brankou volného DAVIDA JIŘÍČKA, který se postaral o úvodní zásah. Asistence: Dominik Soukup.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 1. Jiříček (Soukup), 7. Špaček (Dvořák), 8. Kupčo (Jiříček), 16. Hauser (Jiříček, Houdek), 29. Plecitý (Dvořák), 37. Jiříček (Soukup), 60. Dáňa (Korčák) – 4. Rossmy (Masař, Putz), 15. Putz (Dvořák), 45. Hujer (Rossmy), 48. Hujer (Rossmy), 55. Masař (Rossmy, Gajda), 64. Gajda (Vodlan)


    HC Škoda Plzeň: Bočan (Vondraš) – Hodinář, Jánský, Jiříček (A), Plecitý, Špaček, Páník (C), Houdek – Hauser, D. Soukup (A), Korčák, Dvořák, Marcel, Dáňa, M. Soukup, Holý, Václavík, Kupčo
    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Duschka, Hladík (A), Meisel, Dvořák, Tůma – Hujer, Putz, Vodlan, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy (C), Gajda

    Rozhodčí: Martin Němec – Jaroslav Hřebík, Lukáš Matys
    thejrc.org