Buffalo – Dallas 0:2 (kon.) | Columbus – Boston 7:4 (kon.) | Pittsburgh – Washington 5:3 (kon.)
Montreal – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Arizona 1:3 (kon.) | Winnipeg – San Jose 4:5 (kon.)
Calgary – New Jersey 9:4 (kon.) | Anaheim – Nashville 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Detroit Red Wings
Středa 13.03.2019, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Max DOMI - 3:1
     
    59:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Jordan Weal vkleče zablokoval nahození Wings a MAX DOMI z levého kruhu zamířil do prázdné brány! Asistence: Jordan Weal a Shea Weber.
    40:40 Andreas ATHANASIOU - 2:1
     
    40:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANDREAS ATHANASIOU se v mezikruží nádherně protáhl mezi dvěma hráči Red Wings a střelou zápěstím poté překonal doposud bezchybného Careyho Price mezi betony! Hokejisté Red Wings udeřili krátce po přestávce a jsou zpět v zápase! Montreal vede pouze o gól. Vyrovnají hosté? Je to 2:1. Asistence: Niklas Kronwall a Trevor Daley.
    37:32 Brett KULAK - 2:0
     
    37:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    BRETT KULAK se nenechal odradit, když po předchozí zablokované střele vypálil na vrcholu levého kruhu a jeho rána po přihrávce Tomáše Tatara skončila za zády Jonathana Berniera! Asistence: Tomáš Tatar a Brendan Gallagher.
    32:27 Max DOMI - 1:0
     
    32:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    MAX DOMI se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci a nezaváhal! Gólman Jonathan Bernier poprvé kapituloval a Montreal vede v polovině utkání 1:0! Asistence: Andrew Shaw a Tomáš Tatar.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Domi (A. Shaw, Tatar), 38. Kulak (Tatar, Gallagher), 60. Domi (Weal, S. Weber) – 41. Athanasiou (Kronwall, Daley)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Mete, S. Weber (C), Kulak, Petry, Jo. Benn, Folin – Tatar, Danault, Gallagher (A) – Byron (A), Domi, A. Shaw – Drouin, Kotkaniemi, Armia – Lehkonen, N. Thompson, Weal. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – DeKeyser, Hronek, Kronwall (A), Witkowski, Ericsson, Daley – Bertuzzi, Athanasiou, Mantha – Vanek, Nielsen (A), Zadina – Abdelkader (A), Glendening, Helm – Ehn, J. de La Rose, Rasmussen. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Garrett Rank. Čároví: Bevan Mills, Derek Nansen

    Diváci: 21302
    thejrc.org