Buffalo – Dallas 0:2 (kon.) | Columbus – Boston 7:4 (kon.) | Pittsburgh – Washington 5:3 (kon.)
Montreal – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Arizona 1:3 (kon.) | Winnipeg – San Jose 4:5 (kon.)
Calgary – New Jersey 9:4 (kon.) | Anaheim – Nashville 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Arizona Coyotes
Středa 13.03.2019, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:3
     
    59:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Prodloužení se konat nebude! Několik desítek vteřin trvající chaos před Kuemperovou brankou nepřinesl žádnou střelu. Maroonovu přihrávku navíc zachytil OLIVER EKMAN-LARSSON a z prostředku obranného pásma trefil prázdnou klec na druhé straně kluziště. Asistence: Darcy Kuemper.
    58:49 Jaden SCHWARTZ - 1:2
     
    58:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Darcy Kuemper se čistého konta nedočká! Ryan O´Reilly vjel do útočného pásma a nechal puk JADENU SCHWARTZOVI, který vjel do levého kruhu a nenápadnou střelou k vzdálenější tyči výrazně zdramatizoval koncovku tohoto zápasu! Asistence: Ryan O´Reilly, Alex Pietrangelo.
     
    58:18
    Jordan Binnington odjel na střídačku. St. Louis to ještě zkusí v přesilovce šest na čtyři!
     
    57:24
    Nick Cousins zezadu na chvíli objal Steena a vysloužil si menší trest za držení. Blues mohou dát důležitou kontaktní branku v přesilové hře!
    40:23 Vinnie HINOSTROZA - 0:2
     
    40:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti trestají i druhou velkou chybu domácích hokejistů! Tentokrát ji má na svědomí Sundqvist, který nezpracoval poskakující puk, jenž si vzal Richardson a po něm zejména VINNIE HINOSTROZA, který vystřelil z vrcholku levého kruhu a trefil přesně k vzdálěnější tyči. Asistence: Brad Richardson.
     
    32:17
    Michael Grabner se utrhl do samostatného úniku. Za útočnou modrou nechal puk za sebou, ale ještě se k němu stihl vrátit. Pak už ale nenabral rychlost a Binningtona nepřekonal.
     
    22:34
    Ljubuškin se v přerušené hře nepohodl s Maroonem, se kterým se pustil do pěstní šarvátky. Ta vyzněla jasně pro domácího útočníka, zatímco ruský bek Arizony schytal několik přesných ran.
    21:05 Richard PÁNIK - 0:1
     
    21:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se zničehonic dostávají do vedení! Hodně nechtěnou asistenci na tomto gólu má Jordan Binnington, který při rozehrávce ze zadního mantinelu namazal RICHARDU PÁNIKOVI. Ten se nezalekl své příležitosti a zleva rychle vystřelil do prázdné branky. Bez asistence.
     
    11:50
    Binnington vyrazil střelu Hinostrozy na Dvoraka, který měl před sebou úplně prázdnou branku, nicméně jeho dorážku nepustil do sítě Alex Pietrangelo.
     
    10:41
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Brayden Schenn – 2 min., hákování).
     
    02:30
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Darcy Kuemper – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Christian Fischer.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 59. Schwartz (R. O'Reilly, Pietrangelo) – 22. Pánik, 41. Hinostroza (Richardson), 60. Ekman-Larsson (Kuemper)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Thomas, R. O'Reilly, B. Schenn – Maroon, Bozak, Schwartz (A) – Steen (A), Sundqvist, Sanford – Blais, Barbašev, MacEachern.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Demers, Goligoski, Ljubuškin, Oesterle – Hinostroza, Richardson (A), Grabner – Keller, Dvorak, Pánik – J. Archibald, Cousins, Crouse – Fischer, Kempe, Galchenyuk.

    Rozhodčí: Lambert, O´Rourke – Brisebois, Devorski

    Diváci: 18 428
    thejrc.org