Mladá Boleslav – Č. Budějovice 2:1 (po pr.) | Slavia – Kladno 6:3 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
HC Slavia Praha
6:3 (2:1, 2:1, 2:1 - N 1:0)
Rytíři Kladno
Středa 13.03.2019, 17:30 • ZS Eden • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    Slávisté překvapili a z tohoto tvrdého boje berou plný počet bodů, i včetně toho bonusového za nadstavbové prodloužení. Rytíři z dnešní vysoké prohry, ale nemusí truchlit, jelikož i přes dnešní porážku stále drží první příčku.
    Přeji příjemný zbytek večera a budu se na Vás těšit příště. (19:36:28)
     
    Konec zápasu.
     
    60:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nadstavbové prodloužení končí velmi rychle po přesné střele Adama SRDÍNKA, který se ujmul iniciativy a přejel přes celé hřiště a neomylnou trefou zařídil sešívaným bodík navíc. Asistence: Šimon Slavíček, Jakub Altrichter
     
    60:07
    Hra se hned po buly přenesla ke slávistům na polovinu.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    A máme tu konec základní hrací doby. Zápas začal z obou stran velmi opatrně a obě mužstva předvedla pěkný a koukatelný hokej. O bodu navíc rozhodne nadstavba s náhlou smrtí, která začne cca v 19:30.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    58:33
    Slávisté se konečně dostávají za půlku a hned z toho vzešla pěkná Malínkova šance. Jeho střela ale za záda Suka nespadla.
     
    56:46
    Zdá se, že sešívaným dochází síly a všechnu práci nechávají na výborně chytájícím Pittrovi.
     
    55:56
    Hosté v plném počtu.
     
    55:20
    Tak tato přesilovka není pro domácí příliš úspěšná. Zase sešívané zachránil Pittr, když vychytal maskou brejk dva na jednoho.
     
    54:07
    Slavia teď vytvořila hrubku, ze které málem inkasovala branku. Obránci se nedohodli na přebrání puku, který si nakonec převzal útočník Kladna a díky pohotovému zákroku Pittra se Slavia stále raduje z vedení 6:3.
     
    53:37
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Alscher – 2 min., podrážení).
     
    52:30
    Stav utkání se začíná pomalu navyšovat na stranu Slavie, která se raduje ze tříbrankového vedení.
     
    49:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se neradovali dlouho. Jakub Altrichter vybojoval puk za brankou, který poté přihrál před branku na Marka Vlasáka a Vlasák to do třetice poslal na úplně osamoceného Vojtěcha MALÍNKA, který se nemýlil a do prázdné branky puk doklepl. Asistence: Jakub, Altrichter, Marek Vlasák.
     
    48:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nejspíše se nám rozthl pytel s krásnými góly, jelikož gól Adama SOJKY také stál za to. Sojka vybojoval puk na půlce hřiště vyjel si do mezikruží a přesnou technickou střelou do pravé šibenice komplikuje stav utkání. Bez asistence.
     
    47:33
    Zdá se, že se Rytíři ještě nevzdávají a snaží se vývoj utkání zkomplikovat.
     
    45:43
    Kladenští drží domácí pod tlakem s vidinou kontaktního gólu.
    Marken.cz

    Filip Nochta

    Branky a nahrávky: 11. Hofmann (Slavíček, Dráb), 15. Hamršmíd (Jokl), 24. Hofmann (Rulc), 32. Hamršmíd (Vymětal, Jokl), 44. Rulc (Hofmann, Slavíček), 50. Malínek (Altrichter, Vlasák), 61. AdamSrdínko (Slavíček, Altrichter) – 10. Adam (Bareš), 23. Procházka (Šapovaliv), 49. Sojka


    HC Slavia Praha: Pittr – Dráb, Čech, Srdínko, Svoboda, Hrdlička, Palát, Kluch – Jokl, Malínek, Altrichter, Slavíček, Hofmann, Hradil, Vlasák, Rulc, Hamršmíd, Vymětal
    Rytíři Kladno: Suk – Alscher, Havel, Koštoval, Kohlíček, Sýkora – Kouba, P. Bareš, Procházka, Sojka, Hrabík, Šilhavý, A. Bareš, Nedvěd, Adam, Šapovaliv
    ocianews.com