Norwich – Hull City 3:2 (kon.)
konec
Norwich City
3:2 (2:1)
Hull City AFC
Středa 13.03.2019, 20:45 • Carrow Road, Norwich • Anglická Championship • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Norwich nakonec zvládá své další domácí utkání. Utkání začal velmi dobře a rychle se dostal do dvou brankového vedení. Hull dokázal v nastaveném čase prvního poločasu snížit a to po chybě obrany soupeře.
    Ve druhém poločase byli domácí jasně lepším mužstvem a to potvrdili svou další brankou a dali klid na své kopačky. Nicméně Hull opět před koncem druhého poločasu dal kontaktní branku, kdy obrana domácích opět trochu zaspala a domácí se ještě museli strachovat o své vedení! Hull opět potvrdil, že se mu na hřištích soupeřů momentálně nedaří, ale v dnešním zápase ukázal, že i když neměl mnoho šancí, tak ty největší dokázal ihned přetavit v branku! (22:43:45)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Již běží pátá minuta, která je již navíc z nastaveného času. Hull zahrával aut a ten směřoval do vápna. Obrana Norwiche se ubránila.
     
    90+3
    Útok Hullu přinesl střelu ze střední vzdálenosti a míč končí nad branou. Nyní bude probíhat poslední střídání na straně domácích.
     
    90+3
    Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Hernandez, přichází Klose.
     
    90+2
    Norwich zatím zvládá nastavení bez problémů a pokouší se o rozhodující trefu. Avšak ani útok po pravé a následně po levé straně nepřinesl finální zakončení.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty, což je ještě dostatečná doba k tomu, aby hosté dokázali vsítit jednu branku a dostali zápas do remízového stavu.
     
    89
    Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Buendia, přichází Vrancic.
     
    88
    Domácí celek se nakonec ještě bude strachovat o své vítězství. Hull ve druhém poločase téměř neútočil, ale z ojedinělé povedené útočné akce se dostal k další snižující brance.
    87. MARTIN - 3:2
     
    87
    Hull City právě vstřelil branku!
    No, a Hull snižuje! Že by se začal dít malý fotbalový zázrak? Defenzíva Norwiche nyní trestuhodně nechala před brankou, nedávno střídajícího, CHRISE MARTINA a ten se trefuje se svou hlavičkou. Velkou zásluhu na této brance měl také Grosicki, který předvedl ukázkový centr na hlavičku Chrise.
     
    86
    Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Stiepermann, přichází Leitner.
     
    84
    Domácí celek spěje ke svému dalšímu domácímu vítězství a musel by se stát malý fotbalový zázrak, aby Hull dokázal alespoň vyrovnat.
     
    83
    Hull se provinil faulem na polovině hrací plochy a jejich soupeř bude rozehrávat. Se svou rozehrávkou nikam nespěchají.
     
    82
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Campbell, přichází Martin.
     
    81
    Avšak nyní měl Norwich menší zmatky ve své obraně. Pugh obešel Zimmermanna, který nakonec hasil celou situaci na poslední chvíli a skluzem dokázal odvrátit nebezpečí. Pokutový kop to určitě není.
     
    80
    Hra se přestěhovala zpět na polovinu hřiště. Hull se snaží, avšak před Krula se již dlouho pořádně nedostal. Norwich zatím bez problémů brání své dvou brankové vedení.
     
    77
    Hernandez dostal dobrou přihrávku, avšak nakonec pomezní rozhodčí signalizuje ofsajd!
     
    76
    Hull se nyní nachází s míčem na polovině domácího celku a ještě má poměrně dostatek času, aby mohl dramatizovat závěr zápasu.

    Adam Dořák

    Branky: 11. Stiepermann, 14. Buendia, 60. Buendia – 45+1. Pugh, 87. Martin

    Karty:   49. Lewis (NRW) – 35. Kane (HLL), 59. Burke (HLL), 65. Henriksen (HLL)


    Norwich City: Krul – Lewis, Godfrey, Zimmermann, Aarons – McLean, Trybull – Hernandez (90+3. Klose), Stiepermann (86. Leitner), Buendia (89. Vrancic) – Pukki.
    Náhradníci: McGovern – Cantwell, Hanley, Klose, Leitner, Rhodes, Vrancic

    Hull City AFC: Marshall – Kane, Burke, Ridgewell, Lichaj – Bowen (72. Grosicki), Henriksen, Stewart (71. Milinkovic), Irvine – Pugh – Campbell (82. Martin).
    Náhradníci: Long – Evandro, Grosicki, Kingsley, Martin, McKenzie, Milinkovic

    Rozhodčí: A. Madley
    thejrc.org