Mladá Boleslav – Č. Budějovice 6:3 (2:1 po n.s.n.) | PZ Kladno – Třemošná 3:2 (po nadst. prodl.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:4 (po pr.)
Vítkovice – Třinec 6:4 (po nadst. prodl.) | Havířov – Kometa Brno 3:1 (po nadst. prodl.) | Mountfield HK – HC Litvínov 5:2 (po nadst. prodl.)
Chomutov – K. Vary 5:2 (po nadst. prodl.) | Sparta – Kobra 4:1 (po nadst. prodl.) | Pardubice – Zlín 4:2 (po nadst. prodl.)
Žďár n/S – Jihlava 0:8 (po nadst. prodl.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (po pr.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (po nadst. prodl.)
Přerov – HK MD Šumperk 5:2 (po n.s.n.)
po nadst. prodl.
SKLH Žďár nad Sázavou
0:8 (0:4, 0:3, 0:1 - N 0:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 14.03.2019, 18:00 • Zimní stadion Na Bouchalkách, Žďár nad Sázavou • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    Neberte, prosím, rozřazení do play-off A a play-off B ještě jako zcela směrodatné. Vše bude upřesněno (na základě územního principu) v nejbližších dnech na hokej.cz
     
    61:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na Bouchalkách propuká nefalšovaná jihlavská euforie, jelikož prodloužení končí po 101 sekundách jihlavskou výhrou! DANIEL PAVELEC po Chvátalově přihrávce rozhoduje o tom, že Jihlava urvala i potřebný čtvrtý bod a v poslední možné chvíli proklouzla na první místo D-nastavby, které jí zajišťuje účast v play-off! Asistence: Marek Chvátal.
     
    56:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na žďárském stadeci, dějí se věci, osmý gól právě střílí jihlavští mládenci. Jmenovitě MATOUŠ MENŠÍK, který opět potvrzuje, že letošní sezona ho zastihla v excelentní formě. 14 zápasů za dorost a aktuální bilance 19+17. Bez asistence.
     
    53:58
    Druhá přesilová hra v zápase pro Duklu, Rostislav Sochor dostává dvě minuty za krosček.
     
    33:16
    Nyní si jde odsedět dvě minuty také Otakar Beran, jenž byl také na česko-finském kempu. Hlavní arbirt viděl další háček, tentokrát v podání domácího plejera.
     
    29:36
    Sudí Jiří Ondráček z Třebíče, jenž za mládež Dukly také něco odehrál, se jal poprvé zvednout svojí paži a nedlouho poté fouknout do píšťaly. Na znamená hákování Jonáše Jungwirtha a domácí tak mají přesilovou hru.
     
    28:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté si vesele pokračují v brankostroji, jelikož již na 7:0 zvyšuje DANIEL PAVELEC. Jihlava tak střílí tři branky během minuty a 45 sekund. Bez asistence.
     
    27:20
    Vůbec se nyní Filipu Havlíkovi nedivím, že prchá z branky. Šest gólů během sedmadvaceti minut je na něj prostě moc. Na horké místo žďárské svatyně míří Jaroslav Prchlík.
     
    27:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Filipovi Havlíkovi, který byl také na česko-finském kempu, nyní v brance Žďáru vůbec nezávidím. Přesně 27 sekund po páté brance inkasuje pošesté, když ho prostřeluje DENIS ŠTOREK. Asistence: Václav Vranka.
     
    26:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pátý gól Dukly na sebe nenechal dlouho čekat, přesně necelých sedm minut druhé třetiny. Spousta hráčů prošla Mezinárodní česko-finskou hokejovou školou, stejně tak jako kompletní trio, jenž se zasloužilo o pátý přesný zásah hostí. JONÁŠ JUNGWIRTH dnes ke dvěma asistencím přidává první přesný zásah. Asitence: Daniel Pavelec, David Moravec.
     
    16:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třetí jihlavský gól ze čtyř střílí obránce. Tentokrát je jím MAREK CHVÁTAL, jehož jméno je nesmazatelně zapsáno i v historii míče kopaného v Bítovčicích. Fotbalista Chvátal totiž jako kapitán dovedl tuto malebnou obec na Vysočině k vítězství v okresním přeboru žactva sezony 2017/2018. A nyní jakožto hokejista dorostu Dukly posílá svůj tým do čtyřbrankového vedení. Produktivní zadák červenožlutých dává svůj dvanáctý gól v sezoně, na kterém se podílel druhou asistencí v zápase Jungwirth. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    09:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    MARTIN HRBEK, pro členy realizačního týmu IIHS starý známý z česko-finské hokejové školy, nenechává Václava Vranku ve štychu a také se jako obránce prosazuje. Pomohla mu k tomu souhra Jungwirtha a Juřičky. Jihlava tak jde do tříbrankového vedení a míří za třemi body. To je ale pouze dílčí jihlavský cíl, k postupu potřebuje ještě vyválčit bod v nastavení. Ale k němu dojde až za 50 minut. Asistence: Jonáš Jungwirth, Šimon Juřička.
     
    06:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavský tahoun MATOUŠ MENŠÍK, který v reprezentaci do 16 let nemá problém nasypat čtyři góly Švédsku, posílá Duklu do dvoubrankového vedení a jeho bilance za dorost je aktuálně 14 zápasů, 35 bodů (18+17). Na to se dá říct snad pouze výrok jednoho někdejšího českého politika: Dámy a pánové, kdo z Vás to má? Bez asistence.
     
    01:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    VÁCLAV VRANKA, to je jméno střeleckého fantoma Dukly v posledních zápasech! Jihlavský obránce čekal na první gól de facto až celou sezonu, ale od konce února dává už svojí třetí branku – a to z pozice obránce. Reprezentant Menšík zapsal úspěšnou přihrávkou 34 bod ve čtrnácti zápasech, což je také famózní počin, a Jihlava jde díky Vrankovi do důležitého vedení. Asistence: Matouš Menšík.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Vranka (Menšík), 7. Menšík, 10. Hrbek (Jungwirth, Jurička), 17. Chvátal (Jungwirth), 27. Jungwirth (Pavelec, Moravec), 28. Štorek (Vranka), 29. Pavelec, 57. Menšík, 62. Pavelec (Chvátal)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Havlík (28. Prchlík) – Macek, Beran, Pecka, Sochor, R. Doležal, Pelikán – Janda, Procházka, Nerad, Kotrba, Elis, Polodna, Brúha, Šantora, Staněk, J. Doležal
    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Sapík, Chvátal, Moravec, Hrbek, Vranka, Adam – Pigl, Melenovský, Juřička, Štorek, Broža, Menšík, Mlejnek, Pavelec, Jungwirth, Báťa, Bulík

    Rozhodčí: Ondráček – Kotrba, Roupec
    thejrc.org