FK Krasnodar – Valencia 1:1 (kon.) | Salzburg – Neapol 3:1 (kon.) | Dynamo Kyjev – Chelsea 0:5 (kon.)
Villarreal – Zenit 2:1 (kon.) | Arsenal – Rennes 3:0 (kon.) | Slavia – Sevilla 4:3 (po pr.)
Benfica – Dinamo Záhřeb 3:0 (po pr.) | Inter – Frankfurt 0:1 (kon.)
konec
FK Krasnodar
1:1 (0:0)
Valencia CF
Čtvrtek 14.03.2019, 18:55 • Stadion Kubaň, Krasnodar • Evropská liga • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:55.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Evropská liga má před sebou odvetné zápasy osmifinále, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Krasnodar a Valencia CF.
     
    FK Krasnodar

    Fotbalisté Krasnodaru se v domácí soutěží nacházejí na dosavadní druhé pozici, přičemž manko na vedoucí Zenit je už pětibodové. Navíc se Krasnodaru poslední dobou moc nedaří, čehož využily dotahující se celky, přičemž náskok na třetí CSKA Moskva je pouze dvoubodový. Krasnodar totiž v posledních třech ligových zápasech remizoval, naposledy na domácím stadionu remizoval s Orenburgem poměrem 2:2. Ruský celek se dostal do společné skupiny se Sevillou, Lutychem a Akhisarsporem. Krasnodar nakonec obsadil konečnou druhou pozici, přičemž mu na první Sevillu scházelo pouze lepší skóre. Hostující tým tohoto zápasu prohrál pouze dvakrát, právě ta druhá porážka se zrodila v posledním kole, které mělo rozhodnout o konečném pořadí. Krasnodar ale absolutně nestačil na Sevillu, která na domácím hřišti zvítězila poměrem 3:0. Ruský celek se díky druhému místu utkal s německým Leverkusenem, přičemž první zápas nabídl bezbrankovou remízu. Bayer si tak do odvety zajistil lepší pozici, avšak konečný výsledek 1:1 poslal dál celek z Ruska.
     
    Valencia CF

    Na opačné straně stojí španělská Valencia, která konečně zapomenula na nepovedený vstup do této sezóny, naopak se v tabulce domácí soutěže vyškrábala na sedmou pozici. Netopýři pochopitelně chtějí usednou na pohárové pozice, na šestou Sevillu jim chybí pouze jeden jediný bod. Fotbalisté Valencie si letos vyzkoušeli základní skupinu Ligy mistrů, ve které se umístili na třetím místě, přičemž na druhý Manchester United ztráceli pouze dva body. Netopýři za celou dobu prohráli pouze dvakrát, avšak konečný zisk osmi bodů logicky nemohl stačit na postup. K tomu nepomohlo ani vítězství z posledního zápasu, ve kterém Valencia porazila Manchester United poměrem 2:1. Španělský celek se třetím místem automaticky kvalifikoval do 1/16 finále Evropské ligy, ve kterém se utkal proti skotskému Celticu. Hned úvodní utkání vyznělo lépe pro Valencii, která si do odvetného souboje odvezla nadějný výsledek 2:0, přičemž i druhý zápas skončil vítězstvím, tentokráte 1:0.
     
    První zápas

    Úvodní utkání nabídlo hodně zajímavou bitvu, nakonec jí ale ovládla Valencia, která si do Ruska odvezla nadějný, avšak také hodně ošemetný výsledek 2:1. Španělský celek se v úvodu prvního poločasu prezentoval velice dobrým fotbalem, díky čemuž se dostal do dvoubrankového vedení. Po změně stran se herní projev naprosto změnil, naopak více ze hry měl Krasnodar, který nakonec vykřesal kontaktní branku na 1:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Krasnodar: Safonov – Petrov, Spajić, Fjóluson, Ramírez – K. Olsson, Gazinskij (C), Pereyra – Wanderson, Ari, Claesson.
    Náhradníci: Sinicyn – Golubjov, Stockij, Sulejmanov, Utkin, Sergejev, Taranov.

    Valencia CF: Neto – Wass, Gabriel, Diakhaby, Gayá (C) – Soler, Coquelin, Kondogbia, Čeryšev – Sobrino, S. Mina.
    Náhradníci: Doménech – Gameiro, Guedes, Latorre, Rodrigo, Torres, Piccini.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn (všichni Anglie).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Hned v úvodu se Valencia dostala k roztažení hry na pravou stranu, kde sice číhal volný Soler. Pravý křídelník ale přihrával zpět na obrannou polovinu.
     
    4
    Mina přeposlal přihrávku na levou stranu, odkud to Čeryšev zkoušel manévrem ke středu hrací plochy, avšak následnou nabídku zachytil Fjóluson.
     
    5
    Záhy se mezi obránce pokoušel prodrat domácí Ari, avšak obrannou povinnost si splnil Gabriel, který zasáhl čistě. Jeho celek vyváží míč na druhou stranu.
     
    6
    Vzápětí se k pokutovému území přiblížil domácí Wanderson, který ještě našel vedle stojícího Petrova, jehož centr nabídl útočný faul Claessona.
     
    7
    Posléze přišel faul na levé straně hrací plochy, kde si agresivním způsobem počínal napadající Wanderson. K rozehrávce volného kopu se staví Gayá.
     
    8
    Hostující kapitán zkoušel na druhé straně najít Sobrina, který si ale rovněž pomohl nedovoleně, což uviděl také hlavní sudí. Následovat bude volný kop.
     
    9
    Wassovi se podařilo vytlačit Claessona, který přihrával až na vlastní polovinu, kde se navíc do rozehrávky zapojil ruský brankář ve službách Krasnodaru.
     
    10
    V pokutovém území ještě celou situaci dohrával Gazinskij, který ale fauloval Diakhabyho, jenž si vymodlil faul. Výkop od branky obstará brankář Neto.
     
    11
    Domácí rozjeli první kloudnější kombinaci, na jejíž konci byla zablokována střela. Logicky tak přišel na řadu rohový kop, po kterém Pereyra našel pouze Solera.
     
    12
    Až nyní musel italský brankář Neto poprvé zasahovat. Za šestnáctkou dostal míč proti noze Claesson, který svůj projektil poslal pouze do náruče brankáře.
     
    13
    Netopýrům se nepodařilo přenést hru k pravé autové čáry, míč tak skončil daleko v zámezí. K autovému vhazování se okamžitě postavil Ramírez.
     
    13
    Krasnodar se sice radoval z úvodní branky, avšak ta nakonec neplatí. Zakončující Ari si při zpracování pomohl rukou, pokračuje se tak ve hře.
    13. Neuznaná branka domácích.
     
    14
    Mezitím se Valencia dostala k souvislejšímu držení míče na vlastní polovině, přičemž se do postupné kombinace zapojila kompletní obranná čtveřice.
     
    15
    Přichází úvodní žlutá karta, vyfasoval jí hostující Kondogbia, který na půlící čáře zastavil rodící se akci soupeře, konkrétněji na zemi skončil Spajić.
     
    16
    Avšak poté to zhruba ze třiceti metrů zkoušel domácí Claesson, který v tomto případě mířil vysoko nad branku. Neto tak nemusel zasahovat.
     
    17
    Do pokutového území Valencie připlachtil další nadýchaný bochánek, který na jistotu odvracel Gayá. Míč ale směřoval pouze vedle něj, domácí tak zůstávají u míče.
     
    18
    Sobrino dokázal vystihnout chybnou rozehrávku Petrova, avšak poté neměl kolem sebe potřebnou podporu spoluhráčů. Jeho celek i přesto vybojoval roh.
     
    19
    K oné rozehrávce rohového kopu se postavil Soler, který to zkoušel centrem k hranici malého vápna, kde se prosadil Kondogbia, jehož hlavička nebyla prudká.
     
    20
    Mina to zkoušel nenápadnou kolmicí na naběhnuvšího Gayu, který měl ale k míči celkem dost daleko. Nakonec se jako první k němu dostal Safonov.
     
    21
    Ruský brankář posléze rozehrával do strany na Spajiće, jehož pas přinesl následnou přihrávku na Ariho, který se ale neprezentoval dobrým driblinkem.
     
    22
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Valencia přečkala úvodní nápor soupeře, nyní se sama nachází na útočné polovině.
     
    23
    Čeryšev měl na levém křídle hodně času, následně ještě zkoušel za obranou najít naběhnuvšího Minu, před kterým ale dokázal zasáhnout Spajić.
     
    24
    Wass pouze odkopával na druhou stranu hrací plochy, kde číhal pouze jeden spoluhráč. Balón ale směřoval daleko vedle něj, hrát tak mohou domácí.
     
    27
    O autové vhazování z pravé strany se postaral domácí zadák Petrov, který sice našel Olssona, ten ale nepřesně přenášel hru na opačnou stranu.
     
    28
    Krasnodar dokonce zahrával druhý rohový kop, ke kterému se postavil Pereyra. Jeho prudká nabídka našla urostlého Diakhabyho, který v poklidu odhlavičkoval
     
    29
    Kousek před pokutovým územím fauloval právě Pereyra, který poslal k zemi Čeryšev. Zároveň to vypadá, že se v domácím celku bude střídat.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Mauricio Pereyra (FK Krasnodar).
     
    30
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Ari, přichází Dmitrij Stockij.
     
    31
    K volnému kopu se postavil pravý obránce Wass, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku. Jeho rána ale směřovala přímo doprostřed branky.
     
    32
    Safonov si tak přispal první těžší zákrok, po kterém zkoušel odkopnout na druhou stranu, kde ale na hranici středového kruhu uspěl v souboji Wass.
     
    33
    Valencia mohla jít do vedení! Čeryšev si totiž potáhl míč na levou nohu a poté přízemní přihrávkou hledal na zadní tyči Solera, jenž v pádu trefil pouze brankáře.
    33. Soler selhal v šanci.
     
    34
    Coquelinovi se ještě podařilo udržet míč na hrací ploše, což překvapilo nejednoho protihráče. Následně hosté přišli o balón, nyní s ním pracuje Safonov.
     
    35
    Tady to zavánělo žlutým kartónkem. Spajić totiž pozdě vystoupil k Minovi, který byl zezadu poslán na zem. Hlavní sudí nařídil standardku pro Valencii.
     
    36
    Safonov je v posledních minutách často u balónu, i tentokráte ho do kombinace zapojil aktivní Spajić, který byl neúnavně napadán Čeryševem.
     
    37
    Hodně chytro kolmicí to před malým momentem zkoušel Pereyra, který o vlásek nenašel Stockiho. Budeme sledovat autové vhazování pro hosty.
     
    38
    Netopýři se na delší dobu usadili na polovině soupeře, avšak k ničemu vážnějšímu nedošlo. Záhy se k zakončení uvolnil Olsson, kterému se rána nezdařila.
     
    39
    Na opačné straně se k pohotovému zakončení dostal Mina, jehož táhlá rána nakonec prosvištěla pár centimetrů vedle branky. Safonov nezasahoval.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    42
    Čistým způsobem zasahoval Wass, který na hranici pokutového území za sebe nepustil Stockiho. Následný Netův odkop skončil až u opačného brankáře.
     
    43
    Mina se jako první dostal k volnému míči, který okamžitě chtěl přenést na volného Solera, jenž s vypětím všech sil na padající balón nedosáhl.
     
    44
    Neto zmatkoval při odkopu, nakonec trefil pouze Olssona, od kterého se míč odrazil daleko vedle branky.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou přesnou trefu. Úvodní minuty nabídly územní převahu Krasnodaru, který se dokonce dočkal kýžené branky, avšak Ari si při zpracování pomohl rukou, hlavní sudí tedy branku neuznal. Postupem času se hra vyrovnala, naopak se živějším dojmem jevila Valencia, která se dostala k vyložené šanci, Safonov ale svůj celek podržel. Ruský celek tak bude muset zabrat, stále potřebuje vstřelit minimálně jednu branku, na což má ještě celý druhý poločas.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Kousek před pokutovým územím fauloval Soler, který zavadi o nohu Ramíreze. Následovat bude standardní situace z nebezpečné vzdálenosti.
     
    49
    K oné rozehrávce se postavil záložník Pereyra, který to trochu překvapivě zkoušel přímo na bránu, s technickým projektilem si ale Neto dokázal poradit.
     
    50
    Jako poslední se dotkl míče napadající Kondogbia, domácí tak měli k dispozici autové vhazování, po kterém pálil daleko vedle branky střídající Stockij.
     
    51
    Netovi se odkop od branky moc nepovedl, avšak míč nakonec proskákal až na kopačku Wasse, který ihned poté roztáhl hru ke středovému kruhu.
     
    52
    Podél autové čáry to zkoušel Wanderson, který se rychlostním způsobem dostal kolem Gayi, avšak následný centr odklízel do zámezí pozorný Diakhaby.
     
    53
    Domácí se tak ujali rozehrávky rohového kopu. Pereyra to v tomto případě zkoušel centrem do přehuštěného prostoru, kde kostrbatě zasahoval Gabriel.
     
    54
    Krasnodar vstoupil do druhého poločasu hodně aktivně. Na zadní tyči se totiž dokázal vyhoupnout Stockij, jehož hlavička ze záklonu směřovala nad branku.
     
    55
    I Valencia dostala možnost zahrávat rohový kop. K rozehrávce se nakonec postavil Soler, který dokázal najít Gabriela, jenž hlavičkoval kousek vedle.
     
    56
    Gayá si na levém křídle vyměnil míč s Čeryševem, který okamžitě posílal do šestnáctky prudký centr, jenž se stal kořistí připraveného Ramíreze.
     
    57
    Krasnodar na malý moment propadl v defenzívě, Mina okamžitě přeposlal míč na Čeryševa, jehož přízemní zakončení levou nohou skončilo v rukavicích.
     
    57
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rubén Sobrino, přichází Rodrigo.
     
    59
    Zcela nenápadný Coquelin se pokoušel dostat k padajícímu míči, avšak v souboji o něj fauloval Fjólusona. O rozehrávku se postaral sám brankáře Safonov.
     
    60
    Střídající Rodrigo si seběhl na zpětnou nabídku v podání Čeryševa, okamžitou ránou levou nohou ale poslal vysoko nad branku. Valencia je nyní aktivnější.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, stále na první branku čekáme. Krasnodar je i nadále v pozici, kdy musí vstřelit minimálně jednu branku.
     
    62
    Diakhaby dokázal čistým způsobem uhlídat Claessona, to samé se ale nedalo říct o Kondogbiovi, který fauloval Pereyru kousek od vlastní šestnáctky.
     
    63
    Nakonec to Pereyra zkoušel přímo na bránu, míč posílal těsně nad břevno, přičemž Neto ještě musel zasahovat. Následovat bude rohový kop z levé strany.
     
    64
    Diakhaby řešil celou situaci nekompromisním odkopem na druhou polovinu, kde se nenacházel nikdo v bílém. Fjóluson i tak raději přihrával Safonovovi.
     
    65
    Po delší době jsme sledovali ofsajdové postavení, ve kterém se nacházel domácí Stockij. Správnost posouzení potvrdil také následný opakovaný záběr.
     
    66
    Až nyní se trochu probral ospalý stadion, který žene své miláčky za kýženou brankou. Domácí se nyní museli bránit, neboť nebezpečně centroval Gayá.
     
    67
    Na druhé straně přišel nedovolený zákrok Gabriela, který se za svůj čin omluvil. Žlutý kartónek to nebude, Krasnodar se rozhodl rozehrát nakrátko.
     
    68
    Z levé strany to centrovaným balónem zkoušel Ramírez, který trefil pouze clonícího Solera. Krátce poté pálil metr vedle branky aktivní záložník Pereyra.
     
    69
    Diakhaby pouze prodlužoval za sebe, což přineslo rohový kop pro soupeře. Balón tentokráte plachtil na přední tyč, kde stál Rodrigo, jenž se ještě snažil oslovit Minu.
     
    70
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Gonçalo Guedes.
     
    74
    Už poměrně dlouhou dobu čekáme na něco kloudnějšího. Nyní to domácí zkoušeli dalekonosným pasem na Wandersona, avšak ten na míč nedosáhl.
     
    75
    Po delší době tu máem žlutý kartónek, který vyfasoval hostující Soler, jenž zezadu trefil do nohy Ramíreze. Tohle bylo poněkud přísné rozhodnutí.
     
    75
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Sergej Petrov, přichází Magomed Sulejmanov.
     
    76
    Netopýři se nejprve ubránili další centrované nabídce, posléze podnikli hodně nadějný protiútok, který na sebe vzal Soler, jenž daleko nedoběhl.
     
    77
    Byl to právě Soler, kdo u postranní lajny skončil na zemi. Provinil se Ramírez, který místo míče trefil nohu soupeře. Valencia rozehrála nakrátko.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Jurij Gazinskij (FK Krasnodar).
     
    79
    Diakhaby zvolil přenesení hry na Wasse, který okamžitou přihrávkou navázal na svého kolegu. Guedes ale narazil na dobře postaveného Olssona.
     
    80
    Safonov celkem dlouho váhal s rozehrávkou, nakonec našel pouze nohu protihráče, který okamžitě tlačil přihrávku na Solera, jenž vybojoval přímý kop.
     
    81
    Rozehrávku si vzal na starost Soler, který centrem zkoušel najít naskakujícího Gabriela, což se ale nepovedlo. Valencia bude ještě vhazovat.
     
    82
    Na druhé straně jsme sledovali rohový kop Krasnodaru. Ten byl rozehrán nakrátko, načež si na centr naskakoval Spajić, který vybojoval další roh.
     
    83
    Tentokráte jsme sledovali centr na přední tyč, kde zasahoval pozorný Kondogbia. Tlak domácího celku sílí, pro soupeře to bude ještě perný konec zápasu.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, s Krasnodarem to nevypadá moc optimiticky. Naopak hostující celek hraje přesně tak, jak potřebuje.
     
    85
    Neto si dával s provedením odkopu celkem dost načas, nakonec mu to u sudího prošlo. I tak jeho výkop směřoval na Spajiće, jenž hlavičkoval do autu.
     
    85
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, domácí totiž vsítili kýženou branku! Střídající MAGOMED-ŠPAGI SULEJMANOV si potáhl míč k hranici pokutového území, odkud naprosto seznačně přesnou ránou vypálil ke vzdálenější konstrukci, kam se Neto natahoval zcela marně. Nyní musí útočit Valencia, která má hodně málo času.
    85. Magomed SULEJMANOV - 1:0
     
    87
    Ve středu hrací plochy dokázal zasáhnout Olsson, který poslal míč pouze k protihráči. Tím byl Wass, jehož centrovaná nabídka málem proletěla k Solerovi.
     
    88
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Kévin Gameiro.
     
    89
    Do vzdušného prostoru se dokázal vyškrábat Gabriel, který ale hlavičkoval kousek nad branku. To byl doslova infraktový moment pro domácí fanoušky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Mauricio Pereyra, přichází Ivan Taranov.
     
    90+2
    Safonov poslal míč daleko na druhou stranu, kde navíc Claesson uspěl v hlavičkovém souboji. Valencia se ale hodně rychle dostala zpět k balónu.
     
    90+3
    Do konce nezbývá moc času, navíc Gayá nenahrál přesně Guedesovi.
     
    90+3
    Valencia právě vstřelila branku!
    Opět neskutečné, Valencia totiž v poslední minutě nastaveného času srovnala! Gameiro se u brankové čáry dokázal prohnat kolem protihráče, poté předal pod sebe na volného GONCALA GUEDESE, který přesnou ránou levou nohou nedal Safonovovi sebemenší šanci.
    90+3. Gonçalo GUEDES - 1:1
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Gonçalo Guedes (Valencia CF).
     
    90+4
    Ještě jedna standardka pro domácí celek, do šestnáctky se žene i brankář Safonov.
     
    90+4
    Ještě jedná žlutá karta tohoto zápasu, vyfasoval jí hostující Gameiro.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní infarktové utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1, což Valencii stačí k postupu mezi nejlepší osmičku týmů Evropské ligy. Krasnodar se dlouho pokoušel o kýženou branku, kterou nakonec vsítil pět minut před koncem zápasu, což pro soupeře nebyla dobrá zpráva. Jenomže španělský celek v posledních minutách zapnul, v nastaveném čase se Rodrigovi podařilo oslovit Guedese, který rozhodl o postupujícím. I takovéto momenty jsou k vidění v Evropské lize, každopádně dál jde Valencia.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 16:12. (20:50:18)

    David Suchý

    Branky: 85. Sulejmanov – 90+3. Guedes (Gameiro)

    Karty:   30. Pereyra (KRS), 78. Gazinskij (KRS) – 15. Kondogbia (VAL), 75. Soler (VAL), 90+3. Guedes (VAL), 90+4. Gameiro (VAL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 16:12.
    FK Krasnodar: Safonov – Petrov (75. Sulejmanov), Spajić, Fjóluson, Ramírez – K. Olsson, Gazinskij (C), Pereyra (90+1. Taranov) – Wanderson, Ari (30. Stockij), Claesson.
    Náhradníci: Sinicyn – Golubjov, Stockij, Sulejmanov, Utkin, Sergejev, Taranov.

    Valencia CF: Neto – Wass, Gabriel, Diakhaby, Gayá (C) – Soler (88. Gameiro), Coquelin, Kondogbia, Čeryšev – Sobrino (57. Rodrigo), S. Mina (70. Guedes).
    Náhradníci: Doménech – Gameiro, Guedes, Latorre, Rodrigo, Torres, Piccini.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn (všichni Anglie)
    07.03.2019
    Valencia - FK Krasnodar 2:1

    Branky: 12. Rodrigo (Gameiro), 24. Rodrigo (Latorre) – 63. Claesson (Gazinskij)

    Karty:   55. Parejo (VAL), 81. Coquelin (VAL) – 20. Kaboré (KRS), 45. Claesson (KRS), 72. Martynovič (KRS), 81. K. Olsson (KRS)

    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:17.
    bahis siteleri