Toronto – Chicago 4:5 (kon.) | Edmonton – New Jersey 3:6 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:2 (0:0, 1:1, 0:1) Stav série: 1:2
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 14.03.2019, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Generali play off Tipsport extraligy • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké čtvrteční odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Základní část hokejové extraligy je minulostí a naplno se rozjelo play-off, a sice jeho předkolo. V něm bojují o postup mezi elitní osmičku a postup do čtvrtfinále týmy PSG Berani Zlín a BK Mladá Boleslav.
     
    PSG Berani Zlín

    Zlínští Berani si účast v předkole play-off vybojovali až v posledním dvaapadesátém kole, když doma porazili Kometu Brno 3:1. Do té doby byly ve hře postupy tří týmů. Zlínští se neohlíželi kolem sebe a díky tříbodovému zisku tak definitivně stvrdili účast mezi deseti celky nejvyšší soutěže. Umístili se na devátém místě a získali dohromady sedmasedmdesát bodů za pětadvacet výher a sedmadvacet proher. Nejproduktivnějšími hráči Beranů se stali Jiří Ondráček (12+24), Tomáš Fořt (17+16) a Jakub Šlahař (12+18).
     
    BK Mladá Boleslav

    Hosté z Mladé Boleslavi se v tabulce po základní části umístili na osmém místě, v posledním kole ještě měli šanci dostat se o příčku výše, zvítězili doma nad Třincem 4:0, ale vzhledem k tomu, že plně bodovaly i Vítkovice, se před ně Bruslaři nedostali. Toto umístění jim tak přisoudilo do předkola právě zlínské Berany. Mladoboleslavští získali dvaaosmdesát bodů. Osmadvacetkrát dokázali zvítězit a čtyřiadvacetkrát odešli z ledu jako poražený tým. Nejproduktivnějšími hráči byli Michal Vondrka (17+24), Jakub Klepiš (11+21) a Lukáš Žejdl (15+16).
     
    Stav série 1:1

    První dvojzápas na mladoboleslavském ledě vyzněl lépe pro Bruslaře, kteří zvítězili 3:1. V poslední minutě třetí třetiny Berani pouze korigovali stav a bylo jasné, kdo se ujme vedení na zápasy. Byla to Mladá Boleslav, která do druhého utkání vstupovala s cílem znovu zvítězit, aby si vypracovala mečbol. Ovšem hosté zabrali a už na začátku první třetiny šli do vedení 1:0. Toto skóre vydrželo až do času 59:50, kdy Berani rozhodující brankou do prázdné branky svou výhru pojistili. Velký boj tak skončil lépe pro Zlín, který srovnal na 1:1 a díky tomuto výsledku si tak zlínští hokejisté pojistili dva domácí zápasy, kam se nyní celá série přestěhovala. Znovu se tak dají očekávat další velké bitvy. Máme se tak na co těšit.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Nosek (A), Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Řezníček, Zbořil, Valenta – Dufek, Fořt (A), Kubiš (C) – Šlahař, Honejsek, Herman – L. Krejčík, P. Sedláček, Okál – Š. Kratochvil, Popelka, E. Kulda.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Bernad, Pláněk, Němeček, Kurka, Kotvan, Kovačevič, Dlapa – Skalický, Klepiš (A), Vondrka (C) – Pabiška, Žejdl, Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Alexander Pavlovič – Milan Jindra, Michal Zíka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hosté se hned po vhazování dostali do útočného pásma a Michal Vondrka hned ohrozil branku Kašíka, který puk přikryl a raději přerušil hru.
     
    00:16
    A hned po vhazování před jeho brankou vyslali hosté další střelu, kterou Libor Kašík opět kryje a znovu nechává hru pozastavit. Vhazuje se po pravé ruce domácího brankáře.
     
    00:27
    Pavol Skalický v další hostující šanci, z prostoru mezi kruhy nechal opět vyniknout Kašíka, který nyní zapisuje daleko těžší zákrok, než byly ty dva předchozí.
     
    00:50
    No a hned z rychlého protiútoku zblízka střílel Zdeněk Okál, jehož první střela na branku byla hned nebezpečná.
     
    01:20
    Mladá Boleslav se opět dostala po pravém křídle do útočného pásma, avšak tentokráte branku Zlína neohrozili.
     
    02:14
    Po zakázaném uvolnění Zlína se hra přestěhoval zpět před Libora Kašíka, kde se vhazovalo. Zlínská obrana ale dostala kotouč do středního pásma a domácí jdou útočit.
     
    02:54
    Zlínskou akci zastavil ofsajd a hra je vykázána zpět do středního pásma. Za malý okamžik se tak bude vhazovat blíže brance hostujícího celku.
     
    03:22
    Kousal posílal puk do brankoviště, nikdo z boleslavských hráčů na něj však nedosáhl. Nicméně hosté stále obléhajíc domácí teritorium.
     
    04:36
    Krejčíkův pokus zastavil betonem Růžička a zabránil tak velké šanci Zlína. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    06:19
    Následuje první komerční přestávka.
     
    06:39
    Zlínští operovali před brankou Boleslavi, ale žádnou vážnou střelu na Růžičku nevyslali. Ale stále se drží před jeho brankou a kombinují.
     
    07:05
    V rohu kluziště v obranném pásmu Zlína vybojovali puk domácí hokejisté a okamžitě ho zavezli směrem k hostující brance. Berani se tak pokusí opět ohrozit Růžičkovu svatyni.
     
    07:56
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Žejdl – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Žejdl – 2 min., hrubost).
     
    09:07
    Domácí jako první hrají přesilovou hru a už se uhnízdili v pásmu Mladé Boleslavi. Bruslaři však dosáhli na kotouč a Pavol Skalický ho posílá až před branku Libora Kašíka.
     
    09:36
    Berani se bleskově vrátil zpět, aby o puk znovu přišli. Hosté se tak opět osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    09:56
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    10:17
    Pavel Kubiš byl v obrovské šanci, v těsné blízkosti však nadvakrát ve vyložené šanci netrefil Růžičkovu klec, dvakrát za sebou však orazítkoval jeho tyč. Poté se hosté dostali na černou gumu a vyhodili ji až před domácí branku.
     
    11:29
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Němeček – 2 min., sekání).
     
    12:07
    Berani se v další přesilové hře dostali do útočného pásma, Nosek pak pálil na Růžičku, který puk vyrazil před sebe a následně se o něj postaral jeden z hostů, který vyhodil kotouč před zlínskou klec.
     
    12:41
    Zase se Mladoboleslavští dokázali osvobodit a puk tak letí znovu až před Kašíka.
     
    13:29
    Další oslabení Mladá Boleslav zvládla a nyní je už v plném počtu.
     
    13:49
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Michal Popelka – 2 min., hákování).
     
    13:49
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    14:14
    Hosté se natlačili do útočného pásma, kde chvíli operovali. Zatím však v přesilové hře nevyslali žádnou nebezpečnou střelu. Kašík tak mohl být prozatím v klidu.
     
    14:51
    Pavol Skalický byl připraven na dorážku před domácí brankou, ale obrana Zlína mu v tom zabránila. Kašík musí být ale znovu pozorný, neboť na něho míří další střely.
     
    15:04
    Nyní už po Klepišově střele přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    15:33
    Až nyní se dostali zlínští Berani ke kotouči a vyhodili ho až před mladoboleslavskou branku. Pošetřili tak další cenné vteřiny z oslabení, které se už chýlí ke konci.
     
    15:49
    Zlínští Berani jsou už v plném počtu.
     
    16:43
    Domácí hokejisté se nyní dopustili dalšího zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před branku Libora Kašíka. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    16:52
    Skalický střílel, Kovačevič dorážel. Ani tato akce hostů nekončí úvodní brankou. Na tu si tedy budeme muset znovu počkat.
     
    17:23
    Pabiška prohrál souboj o puk s Fořtem, domácí ale nevytáhli puk do středního pásma. O chvilku později se jim to už povedlo a jdou do další útočné akce. Obrana černozelených se tak vrací zpět před vlastní klec.
     
    18:12
    Antonín Honejsek vystřelil před Růžičkou, avšak hostující brankář dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    18:19
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Mikuláš Zbořil – 2 min., podrážení).
     
    18:28
    Libor Kašík nyní vytasil pohotový zákrok proti Lukáši Žejdlovi, jenž byl ve velké šanci před jeho brankou. Následně pak se domácí celek osvobozuje.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:33
    Radim Zohorna byl dalším hostujícím hráčem, který nebezpečně atakoval branku Zlína. Svou další dobrou chvilku si vybral Libor Kašík, který opět zakročil.
     
    19:55
    Hosté se stále drželi v pásmu Zlína, ale už nestihli zakončit. Kotouč tak míří do středního pásma a je tu konec první části hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme sice neviděli ani jednu branku, ovšem aktivní hru na obou stranách ano. Oba celky si připsaly po jedné velké šanci, oba brankáři jsou však zatím pozorní a drží své týmy a také svá čistá konta. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 17:52.
     
    Střely na branku: 6 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Zlínští jdou v plném počtu.
     
    20:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostům sice přesilová hra skončila, ale chvíli po jejím konci se radují z úvodního gólu. Pavol Skalický našel zpoza branky domácích přihrávkou na levé straně volného JAKUBA KLEPIŠE, který poté z první trefil odkrytou klec u pravé tyče z pohledu domácího brankáře – 0:1. Asistence: Pavol Skalický a Michal Vondrka.
    20:24 Jakub KLEPIŠ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:35
    Na druhé straně nebezpečně stříleli domácí hráči, kteří tak chtěli hned srovnat. Růžička však byl proti a posílá hosty do další útočné akce.
     
    22:25
    Bruslaři se dostali do další pohledné kombinace před brankou Zlína, Libor Kašík však znovu pokryl střelu soupeře a podržel svůj tým.
     
    24:12
    Aktivita domácích rostla, ti se znovu pokusili o srovnání stavu skóre, avšak obrana Bruslařů je k tomu nepustila.
     
    24:51
    Zakázané uvolnění Mladé Boleslavi a hra se stěhuje před Jana Růžičku. Vhazovat se tak bude v jeho těsné blízkosti a Zlínští dokázali získat zadarmo útočné pásmo.
     
    25:07
    Další icing hostů a opět se vše stěhuje před Růžičku. Zlínští tak zřejmě znovu zaútočí před hostující brankou.
     
    25:28
    Jan Dufek na pravé straně nahazoval kotouč před branku soupeře, ale nikdo z jeho spoluhráčů ho neviděl. Až o chvíli později Fořt posílal do mezikruží puk pro Kubiše, tomu ale z čepele odskočil.
     
    26:14
    Michal Vondrka v další velké šanci hostů nepřekonal Libora Kašíka a domácí celek si tak mohl notně oddychnout. Tohle bylo ze strany Mladé Boleslavi hodně nebezpečné.
     
    27:00
    Lukáš Pabiška nezakončil, do rychlé akce šli domácí a rozjetý Krejčík nezkrotil neposedný puk. Nicméně Zlínští se v pásmu svého soupeře udrželi.
     
    27:40
    Pláněk střílel od modré čáry, jeho pokus jeden z hostů tečoval před Kašíkem, ovšem kotouč obrana srazila do rohu kluziště, kde si ho převzal Šťastný.
     
    28:13
    Šimon Kratochvil neudržel puk na své holi a hned na to ho sebrali hosté, kteří se velmi rychle stěhují do útočného pásma.
     
    28:39
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    28:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští se dočkali a srovnávají stav tohoto duelu. Pavel Kubiš poslal do předbrankového prostoru puk pro TOMÁŠE FOŘTA, který se svou přesnou střelou nemýlil a vymetl pavučiny v síti Jana Růžičky – 1:1. Asistence: Pavel Kubiš.
    28:54 Tomáš FOŘT - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:51
    Hosté faulovali a domácí mají signalizovanou výhodu. Pokud nevstřelí branku, budou hrát přesilovou hru.
     
    29:53
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Pabiška – 2 min., podrážení).
     
    30:52
    Hosté své oslabení zatím zvládají velmi dobře a vyhazují puky do bezpečí. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    31:29
    Jakub Ferenc se dostal do další šance před brankou hostů, ale Růžičku nedokázal překonat. Mladoboleslavští se pak znovu osvobozují.
     
    31:53
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    32:08
    Zdeněk Okál si sjížděl na levou stranu a snažil se zvednout puk, který chtěl umístit do protějšího rohu, ale jeho úmysl mu nevyšel a akce Zlína je tedy u konce.
     
    33:10
    Ondřej Dlapa od vlastní branky potáhl puk do útočného pásma, poté z pravé strany najížděl Pavol Skalický, jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    33:42
    Na druhé straně na pravém kruhu promáchl Jakub Herman a také domácí šance skončila bez gólového efektu.
     
    34:09
    Pavel Kubiš si nabruslil po levém křídle před branku hostů, jeho pokus skončil na Janu Růžičkovi, který okamžitě přerušuje hru a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    34:28
    Zdeněk Okál nechal kotouč Fořtovi, ten však nedokázal ohrozit Růžičkovu branku. A nepovedlo se to ani napodruhé. U puku tak jsou hosté a míří s ním okamžitě na opačnou stranu.
     
    35:43
    Kotvan a Flynn se taktéž před Kašíkem neprosadili a hned na to jdou do akce na druhé straně také domácí hráči.
     
    37:10
    Domácí jsou opět v držení kotouče a pokusí se ohrozit Růžičkovu klec. Hosté se tak musí mít na pozoru a vrací se zpět do obranné činnosti.
     
    37:11
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavol Skalický – 2 min., hrubost).
     
    37:40
    Při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách se do útočné akce dostali Zlínští, ale obrana Boleslavi je dokázala zastavit a puk už vyváží směrem dopředu.
     
    38:35
    Hostům se akce také nepovedla a po jejich nepřesném pokusu jdou směrem k jejich brance zase zlínští Berani.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:11
    Oba celky jsou v plném počtu.
     
    40:00
    Domácí se dostali do další výraznější šance, ale hosté jejich tlak ustáli, ale jen za cenu faulu.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavel Kousal – 2 min., podrážení).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je u konce a v něm jsme se už branek dočkali. Nejprve šli do vedení hosté po přesné střele Jakuba Klepiše, Berani však našli odpověď a srovnali na 1:1. Zblízka se trefil Tomáš Fořt. Čeká nás tak zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 18:45.
     
    Střely na branku: 12 – 13
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Zlínští v přesilové hře už obléhají branku Boleslavi, hned v úvodu třetí části hry by ji tak rádi využili. Hosté jsou zatím proti.
     
    41:25
    Hosté se dokázali osvobodit a vyhodili puk až před branku domácího celku, avšak zlínští hokejisté se vrací zase zpátky.
     
    42:00
    Mladá Boleslav je už v plném počtu.
     
    42:45
    A hned se hráči Mladé Boleslavi dostali do útočné akce, na jejímž konci byla střela na zlínskou klec, ale puk mezi třemi tyčemi neskončil.
     
    43:59
    Berani přišli o puk, k němu se dostali hosté a jdou rychle do útočné akce před Libora Kašíka.
     
    44:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No a hned je z toho gól a hosté jdou podruhé v utkání do vedení. Skalický našel přihrávkou MICHALA VONDRKU, který se nemýlil a poslal kotouč mezi tři zlínské tyče dělovkou od modré čáry – 1:2. Asistence: Pavol Skalický.
    44:13 Michal VONDRKA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:47
    Zlínští se hned dostali do útočného pásma a snažili se o střelu, tu vyslal od modré čáry jeden z beků Zlína a Růžička musel do pokleku, aby kotouč chytil.
     
    46:07
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    46:54
    Po nepřesné akci Zlína se na druhé straně do šance dostal Martin Látal, jeho střela z levé strany ale skončila jen na Liboru Kašíkovi, který proti jejich pokusům uspěl.
     
    47:55
    Krejčík se dostal ke střele před Růžičkou, ale ten si svůj prostor u branky pohlídal a nedovolil domácím jakkoli ohrozit jeho branku.
     
    49:25
    Hosté znovu zahrozili před brankou soupeře, jejich další střela ale Růžičku neohrozila. K vyrovnání se tak Berani zatím nedostávají.
     
    50:12
    Ve středním pásmu sebrali kotouč domácí a šli s ním před brankou Boleslavi, ovšem jejich další střelecký pokus neměl gólové parametry.
     
    50:47
    Nosek si vyměnil puk s Honejskem, druhý jmenovaný se sice dostal do šance před Růžičkou, ten však nemusel zasahovat, neboť jeho pokus šel mimo.
     
    51:36
    Další akce domácích, Růžička musel jít do dalšího zákroku, aby nepustil Zlín k vyrovnání. Hosté pak okamžitě otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    52:06
    Necelých osm minut mají Zlínští na to, aby s utkáním něco udělali a dokázali vyrovnat. Hosté jsou však zatím proti a nyní je nepustili do zakončení.
     
    52:06
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:10
    Po vhazování před boleslavskou brankou hosté okamžitě vyhodili puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    52:35
    Freibergs po levém křídle unikl do útočného pásma, ale byl tísnění obranou Boleslavi, která ho nepustila do zakončení z levého kruhu.
     
    53:30
    Pláněk zachytil puk po střele hostů od modré čáry a hned zakládá další akci. S pukem míří do útočného pásma a společně s ním zbytek spoluhráčů.
     
    54:09
    Zohorna vytěsnil puk do střední třetiny a hosté se pomalu přesouvají opět před branku Libora Kašíka.
     
    54:37
    Klepiš se zjevil před zlínskou brankou a v další šanci netrefil zařízení. Na druhé straně pak vystřelil domácí hráč, ale Růžička vše viděl a puk ukryl.
     
    55:10
    Růžička zakročil proti střele Šimona Kratochvila a připsal si veledůležitý zákrok. Poté se před jeho brankou strhla menší potyčka mezi oběma tábory.
     
    55:30
    Hosté si velmi dobře pokryli střední pásmo a nyní nepustili do útočné akce svého soupeře. Šetří tak cenné vteřiny, které ubíhají z tohoto třetího utkání v předkole play-off.
     
    56:14
    Sedláček posunul puk na Krejčíka, ten sice dokázal dovézt kotouč do útočného pásma, avšak obrana Bruslařů byla znovu velmi pozorná.
     
    57:13
    Musil na Látala, ovšem druhý jmenovaný nezakončil. Obrana Zlína okamžitě bere puk a spěchá s ním do útoku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:13
    Kašík je na střídačce a domácí tak budou hrát se šesti bruslaři v poli a bez brankáře.
     
    58:25
    Herman se dostal s pukem před branku hostů, ale nezakončil přesně. Hosté tak zachytili touš a pokusili se z velké dálky trefit prázdnou branku. Ale neúspěšně.
     
    59:25
    Domácí zatlačili svého soupeře před jeho brankou a hosté se poté vymanili za cenu zakázaného uvolnění. Hra se tedy stěhuje před branku hostů.
     
    59:50
    Vhazování ve středním pásmu blíže hostující brance Deset vteřin tak mají Zlínští na to, aby srovnali a vynutili si prodloužení. Ale moc času jim už nezbývá.
     
    59:57
    Ještě přišel pokus Okála střelou ze středního pásma, obránce hostů však kotouč dostal do bezpečí a je konec všem nadějím pro domácí v tomto utkání, které je u konce.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec své těsné vedení uhájili a radují se z výhry na ledě Zlína. V sérii se tak znovu ujímají vedení a zítra tak mají k dispozici mečbol. Zlínští však rozhodně zbraně nesloží a pokusí se znovu srovnat. Bude to ještě hodně zajímavé.
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 312 diváků.
     
    Střely na branku: 27 – 21
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:26:43)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 29. Fořt (Kubiš) – 21. Klepiš (Skalický, Vondrka), 45. Vondrka (Skalický)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Nosek (A), Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Řezníček, Zbořil, Valenta – Dufek, Fořt (A), Kubiš (C) – Šlahař, Honejsek, Herman – L. Krejčík, P. Sedláček, Okál – Š. Kratochvil, Popelka, E. Kulda.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Bernad, Pláněk, Němeček, Kurka, Kotvan, Kovačevič, Dlapa – Skalický, Klepiš (A), Vondrka (C) – Pabiška, Žejdl, Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Alexander Pavlovič – Milan Jindra, Michal Zíka

    Diváci: 4 312
    Zlín 2 3 Mladá Boleslav
    #1 Pondělí 11.03.2019 • 19:00
    Mladá Boleslav - Zlín 3:1
    #2 Úterý 12.03.2019 • 19:00
    Mladá Boleslav - Zlín 0:2
    #3 Čtvrtek 14.03.2019 • 17:00
    Zlín - Mladá Boleslav 1:2
    #4 Pátek 15.03.2019 • 17:00
    Zlín - Mladá Boleslav 2:1 po prodl.
    #5 Neděle 17.03.2019 • 17:00
    Mladá Boleslav - Zlín 4:1
    thejrc.org