Mönchengladbach – Freiburg 1:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:1 (1:1)
SC Freiburg
Pátek 15.03.2019, 20:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:13. (22:22:23)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Také druhý poločas nabídl hodně nezáživnou podívanou, přičemž se o útočné choutky staral pouze domácí celek, který si s obranou soupeře prostě nevěděl rady. Za celý druhý poločas jsme neviděli žádnou vyloženou šanci, Freiburg totiž vycházel ze zajištěné obrany. Mönchengladbach se v závěru utkání dostal do slibného náporu, avšak k vedoucí brance nedošlo. Freiburgu se tak podařilo vybojovat cenný bod.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Do konce utkání nezbývá moc času, domácí celek se ale s míčem nachází na polovině soupeře. Freiburg se už delší dobu nikam nežene...
     
    90+1
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Vincenzo Grifo, přichází Lucas Höler.
     
    90+1
    Borussia se v koncovce utkání nadechuje k sympatickému náporu. Před malým momentem se pokoušel zakončit Pléa, jenž mířil úplně vedle.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek, ještě se ale bude nastavovat.
     
    88
    Do vzdušného souboje se pouštěl hostující Petersen, který sice v hlavičkovém souboji neuspěl, avšak pro svůj celek vybojoval autové vhazování.
     
    85
    Raffaelovi se podařilo sklepnout míč do strany, kde s nadýchaným centrem přispěchal Wendt, kterému se málem podařilo najít kolegu Herrmanna.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, stále čekáme na vedoucí branku jednoho z celků. Borussia stále naráží na pozornou obranu.
     
    83
    Domácí tentokráte dostali k dispozici standardku z pravé strany. Raffael se snažil zakroutit míč do malého vápna, Hazard na centr ale nedosáhl.
     
    82
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Jonas Hofmann, přichází Raffael.
     
    82
    Avšak tato rozehrávka nebyla vůbec povedená, neboť míč nabral pořádnou výšku, načež ho ještě za sebe prodlužoval jeden z protihráčů.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Vincenzo Grifo (SC Freiburg).
     
    81
    Byl to právě Pléa, kdo se pokoušel probít do pokutového území, což mu ale znemožnil Heintz. Na řadu přijde další rohový kop, který zanedlouho obstará Hazard.
     
    80
    Pléa se hrudí pokoušel sklepnout míč pod sebe, což se mu ale nepodařilo. Na druhou stranu tak pelášil Stenzel, jehož přízemní centr skončil u Sommera.
     
    79
    U postranní čáry si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Wendt, naopak hodně zkušeně to nyní udělal Stenzel, který si dal před míč tělo.
     
    78
    Herrmannovi se s vypětím všech sil podařilo přeposlat míč na pravou stranu, kde na prudkou přihrávku Johnson nedosáhl. Soupeř tak bude vhazovat.

    David Suchý

    Branky: 17. Pléa (T. Hazard) – 10. Grifo (Stenzel)

    Karty:   40. Abraši (FRE), 71. Stenzel (FRE), 81. Grifo (FRE)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:13.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Johnson, Elvedi, Jantschke, Wendt – Zakaria (61. Herrmann), Strobl, J. Hofmann (82. Raffael) – T. Hazard, Stindl (C) (71. Neuhaus), Pléa.
    Náhradníci: Sippel – Cuisance, Herrmann, Kramer, Lang, Neuhaus, Raffael.

    SC Freiburg: Schwolow – Stenzel, Schlotterbeck, Heintz, Günter – Frantz (C) (77. Gondorf), Abraši – Haberer, Waldschmidt (65. Niederlechner), Grifo (90+1. Höler) – Petersen.
    Náhradníci: Flekken – Gondorf, Höler, Niederlechner, Okoroji, Schlotterbeck, Terrazzino.

    Rozhodčí: Kampku – Kempkes, Lupp
    ocianews.com