Havířov – Kladno 3:2 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 15.03.2019, 17:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • DHL Extraliga juniorů • O umístění
Partner:
     
    56:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To byla rána! Olomoucký obránce TOMÁŠ DAJČAR, který už má za sebou kanadskou anabázi, se postaral o milimetrově přesnou bombu od modré. Puk vypálený golfákem zapadl přímo do šibenice. Asistence: Matěj Tomajko.
     
    43:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci uzmuli dvoubrankové vedení! Po rychlé individuální akci se dostal k puku na ose hřiště MICHAL MATIAŠKO a parádní technickou finesou překonal vyjetého Krinwalda. Boleslavští beci exvsetínského kanonýra nezachytili. Asistence. David Rosecký, Tomáš Dajčar.
     
    41:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! Po esteticky krásné akci se dostal Štefka sice až za branku, jenomže po zpětném pohledu brilantně ještě uviděl najíždějícího DANIELA MINISTRA. Jeho bomba z mezikruží pak proletěla přímo do šibenice. Krinwald byl bez větší šance na úspěšný zákrok. Asistence: David Štefka, Matúš Hlaváč.
     
    20:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Olomoučtí hokejisté nyní zaostali v defenzivní činnosti, když nepokryli najetého snipera JANA GRIMA. Mladoboleslavský útočník se zjevil před mezikružím a bombou z první nedal Mokrému šanci. Asistence: Andrej Moravčík.
     
    06:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Parádní akce po pravém křídle nabídla velmi dobrou spolupráci Michala Matiaška se svými kolegy. Zpětná nahrávka na osu pro LUDVÍKA RUTARA totiž dokonale otevřela prostor, zkušený bek ostřílený zápasy v Tipsport extralize tímto nepohrdl a pálil přesně mezi betony Krinwalda. Asistence: Michal Matiaško.
    GSA

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 7. L. Rutar (Matiaško), 42. Ministr (Štefka, Hlaváč), 44. Matiaško (Rosecký, Dajčar), 57. Dajčar (Tomajko) – 21. Grim (Moravčík)


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – L. Rutar, Klesla, Hlaváč, Vosátko, A. Rutar, Pírek, Dajčar – Handl, Matiaško, Štefka, Tomajko, Ruda, Kořenek, Štědrý, Podlaha, Rosecký, Ministr
    BK Mladá Boleslav: Krinwald (Kmec) – Klikorka, Dotter, M. Houška, Holoubek, Přenosil, Hovorka, Rudolph, Procházka – Hašlar, Schultz, Moucha, Foerster, V. Houška, Grim, Vasilev, Moravčík, Šíma

    Rozhodčí: Kašík – Zapletal, Kučera

    Diváci: 39
    thejrc.org