Buffalo – Pittsburgh 0:5 (kon.) | NY Islanders – Montreal 2:1 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – St. Louis 2:0 (kon.) | Detroit – Tampa 4:5 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:4 (kon.)
Winnipeg – Boston 4:3 (kon.) | Arizona – Anaheim 6:1 (kon.) | San Jose – Florida 2:4 (kon.)
Los Angeles – Nashville 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 15.03.2019, 18:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA • Play-out extraligy • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:16 Matouš KRATOCHVIL - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí v samotném závěru třetí třetiny definitivně potvrzují dnešní výhru. Ve zmatku před hostující brankou zůstal kotouč u levé tyče Bednáře, kde ho za jeho záda zametl MATOUŠ KRATOCHVIL a trefil se tak dnes už podruhé – 5:1. Asistence: Brian Ihnačák a Petr Sýkora.
    30:40 Matouš KRATOCHVIL - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči využívají přesilovou hru a jdou do tříbrankového náskoku. Při signalizované výhodě střílel Kloz, jeho pokus vyrazil betonem Bednář přímo před MATOUŠE KRATOCHVILA, jenž uklidil puk za jeho záda – 4:1. Asistence: Jan Kloz a Brian Ihnačák.
    25:34 Marek HOVORKA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují své vedení. Po levé straně unikal Tomáš Rolinek, který poté našel před brankou na pravé straně volného MARKA HOVORKU a ten střelou z první našel volné místo v hostující brance. A vyhnal tak Novotného z branky – 3:1. Asistence: Tomáš Rolinek.
    22:19 Patrik POULÍČEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další útok domácích už znamená vedoucí branku. Pěknou zadovkou našel Jan Kloz v mezikruží PATRIKA POULÍČKA, který poté svižnou střelou prostřelil Filipa Novotného – 2:1. Hosté tak musejí znovu dohánět jednobrankové manko. Asistence: Jan Kloz.
    15:29 Tomáš MIKÚŠ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní se to už Energii povedlo a je vyrovnáno. Bekhendovou přihrávku od branky domácích poslal Vlach do prostoru mezi kruhy, kde se střelou v pokleku nemýlil TOMÁŠ MIKÚŠ – 1:1. Asistence: Roman Vlach a Stanislav Balán.
    09:43 Luboš HORKÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají účet tohoto duelu. Od modré čáry nahodil puk před branku Karlových Varů Jan Zdráhal a těsně před Filipem Novotným ho tečoval LUBOŠ HORKÝ a je tak prvním střelcem zápasu – 1:0. Asistence: Jan Zdráhal a Jan Mandát.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. L. Horký (J. Zdráhal, Mandát), 23. Poulíček (J. Kloz), 26. Hovorka (Rolinek), 31. M. Kratochvil (J. Kloz, Ihnačák), 59. M. Kratochvil (Ihnačák, P. Sýkora) – 16. T. Mikúš (R. Vlach, Balán)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Vlk) – Schaus, Eklund, Holland, Mikuš, Porseland, J. Zdráhal, Budík – P. Sýkora (A), Ihnačák, M. Kratochvil – Hovorka, Marosz, Rolinek (C) – L. Horký, Mandát, Machala – J. Kloz, Poulíček, Perret.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (26. Bednář) – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Sičák (A), M. Rohan, Podlipnik, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, O. Beránek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Balán (A), Skuhravý (C), Kohout – Stloukal, Kverka, Lapšanský.

    Rozhodčí: Kika, Obadal – Bryška, Kajínek

    Diváci: 3 524
    thejrc.org