Lok. Košice – Prešov 2:1 (kon.) | Pohronie – L. Mikuláš 2:1 (kon.)
konec
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
2:1 (1:1)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Pátek 15.03.2019, 18:00 • Žiar nad Hronom • MONACObet liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vážení diváci, vitajte pri priamom textovom prenose zo zápasu 19. kola druhej najvyššej futbalovej ligy na Slovensku. Súboj Pohronia a Liptovského Mikuláša bude bezo sporu ťahákom víkendu, veď sa stretne prvý mančaft s druhým.

    Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš

    Liptáci sú jedným z prekvapením ročníka. Druhá pozícia, 36 bodov a aktívne skóre 36:22 – najlepšie v celej súťaži. MFK bude rozhodne bojovať o postup do Fortuna ligy, na Pohronie stráca tri body, no všetko sa môže zmeniť práve po piatku.

    Tatran ukázal veľkú vôľu v prvom jarnom kole, keď hostil Inter Bratislavu. Hostia sa ujali vedenia po bezgólovom prvom polčase, domáci tak mali na mále. Dvomi gólmi v záverečnej časti hry ale vývoj zápasu otočili a pripísali si dôležité tri body po výhre 2:1.
     
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

    V Žiari nad Hronom je to s každým kolom veselšie a veselšie. Prvé miesto, dva strelené góly v pomere k jednému inkasovanému – celkovo 26:13, ale čo je najpodstatnejšie, tak 39 bodov. Náskok jedného zápasu na Liptovský Mikuláš a piatich bodov na tretiu Skalicu dáva Pohroniu výbornú východiskovú pozíciu pred záverečnými dvanástimi kolami. V prípade, že FK vyhrá aj tento večerný duel, tak sa odtrhne od svojich prenasledovateľov ešte výraznejšie.

    V minulom týždni cestoval líder na východ republiky. Trebišovčania sú poslední v lige, napriek tomu odolávali favoritovi vyše 70 minút. Zhruba dvadsať minút pred koncom sa presadil striedajúci Abrahám a rozhodol tak o triumfe Pohronia na Zemplíne 1:0.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Nosko, Tesák, P. Jacko, Pelegríni (C), Sedláček, Hatok, Abrahám, Dzurík, Blahút, Kondrlík
    Náhradníci: Packo – Župa, Višić, Hrnčár, M. Jacko, Košuda, Sojka

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – Janec, Gerát, Staš, Lišivka, Čery, Laura, Bartoš, D. Andrić (C), Kucharčík, Ondrek
    Náhradníci: Mikušiak – Papaj, Žákovič, Kačerík, S. Andrić, Kuc, Václavik

    Rozhodca: Michal Očenáš – Matej Zemko, Juraj Halíček.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop patril hosťom z Liptova, ktorí dnes majú na sebe červené dresy s prvkami čiernej. Domáci futbalisti zase v modrom v kombinácii s trochou žltej a bielej.
     
    2
    Hneď z úvodu množstvo súbojov v strede poľa, niektoré z nich ukončené i faulom.
     
    2
    Lukáš Tesák a jeho dobrý zákrok vo vlastnej šestnástke po akcii Tatranu z ľavej strany. Prízemný center pod seba z bránkovej čiary, na prihrávku nestačili dvaja borci z MFK.
     
    2
    Taktický faul počas prebiehajúceho brejku predviedol Michal Janec. Michal Očenáš mu za to ukazuje maximálne zaslúženú žltú kartu.
     
    4
    Štandardka Pohronia nič nepriniesla. Teda áno, Sedláček hral v útoku nedovoleným spôsobom.
     
    5
    Druhá karta v rozpätí troch minút, respektíve prvých piatich. Za zbytočné dohrávanie súboja ju uvidel Tomáš Gerát, Blahút musel byť ošetrovaný.
     
    6
    Aut pre Pohronie na útočnej polovici, zaobstará ho Lukáš Tesák, bývalý reprezentant Slovenska v seniorskej kategórii.
     
    7
    Ďalší priamy kop z väčšej vzdialenosti, aj s týmto si Liptovský Mikuláš dal rady. Centre od domácich doteraz veľmi nepresné.
     
    8
    Ofsajd domáceho FK pri napádaní súpera. Postranný arbiter neváhal ani sekundu, všetko mal dostatočne pod drobnohľadom.
     
    9
    Postavenie mimo hru aj na druhej strane. Útočník MFK si loptu spracoval, zakončiť už ale nedokázal. V konečnom zúčtovaní by to nebolo nič platné.
     
    10
    Rohový kop Pohronia zabezpečil Abrahám, no ako som už spomínal, nákopy lídra tabuľky postrádajú väčšiu kvalitu.
     
    11
    Kucharčík možno mierne poťahaný za dres, na prerušenie hry to nebolo. Rýchly brejk domácich sa končí zrazenou strelou Hatoka – roh.
     
    12
    Toto bol asi najvydarenejší center, smeroval na prednú žrď. Liptáci naďalej odolávajú náporu súpera. V Žiari nad Hronom navyše silne prší, čo kvalite trávnika časom vôbec nepridá.
     
    13
    Jakub Sedláček s jednoduchým faulom, Liptáci si môžu vydýchnuť a následne samostatne zaútočiť. Štandardka z ľavej strany.
     
    14
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia domácim ukázali, ako rozohrávať takéto štandardky. Tomáš Staš posadil loptu priamo na hlavu RICHARDA BARTOŠA, ktorý z desiatich metrov poslal guľatý nezmysel až do brány!
    14. Richard BARTOŠ - 0:1
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    16
    Štvrťhodina za nami, aktivita Pohronia úspech neznamenala, práve naopak. Stačil jediný priestupok, presný center a gólová hlavička. Jenčo si na loptu poriadne nesiahol a už ju musel ťahať z brány.
     
    17
    Mohlo sa zdať, že bude hra prerušená, bolo to však inak. Michal Očenáš ju nezastavil, pokračujeme ďalej po vhadzovaní Liptákov.
     
    17
    Patrik Blahút si chcel vypýtať pádom pokutový kop, realitou je ale žltá karta za simulovanie. Príliš jasný pád, herecká vložka tam bola.
     
    18
    Videli sme už tri žlté karty, jeden gól, niekoľko ofsajdov a množstvo štandardiek. Útočnú akciu založili futbalisti MFK.
     
    19
    Hlásime ďalší ofsajd Tatrana, hra sa po góle častejšie kúskuje. Pohronie v aktuálnom ročníku prehralo iba jediný raz, dnešnou prehrou by stratilo vedenie.
     
    20
    Laura sa krásne uvoľnil na pravom krídle, rozkmitaním nôh sa zbavil aj Tesáka, avšak nemal komu prihrať. Každopádne pekný individuálny moment.
     
    21
    Blahútov center z pravej strany a takmer od postrannej čiary skončil len u Patrika Gábriša. Gólman Liptovského Mikuláša mal všetko pod kontrolou.
     
    22
    Dragan Andrić vletel do súboja s Tesákom a Jenčom nebojácne. Kapitán MFK sa zvíja na zemi v šestnástke súpera.
     
    23
    Po pauze trvajúcej pár desiatok sekúnd môžeme pokračovať ďalej. Rozohrávajú domáci až od Jenča a stopérov pred ním.
     
    24
    Dávid Kondrlík sa už otáčal s loptou v pokutovom území Liptákov, cez obrancu sa mu presadiť nepodarilo.
     
    25
    O niekoľko momentov neskôr prišiel s ďalekonosnou ranou kapitán Pelegríni. Nebola to zlá koncovka, vyše 30-metrová strela napokon mierila asi meter nad.
     
    26
    Na poslednú chvíľu zasiahol pred Andrićom Patrik Jacko, ktorý svojím blokom poslal loptu tesne vedľa pravej žrde Jenčovej brány. Len to tak zahučalo, pokračujeme rohovým kopom druhého mužstva tabuľky.
     
    27
    Liptáci ho nezahrali ideálne, po vhadzovaní a následnom faule o loptu prichádzajú. Futbalisti Pohronia viac futbalovejší, o výsledku ale hovorí niečo iné. Efektivita.
     
    29
    Na zhoršujúcom sa teréne je čoraz ťažšie kombinovať. Aj preto to skúsil z ľavej strany hráč Tatrana, lopta skončila ďaleko mimo brány Jenča.
     
    30
    Polhodina duelu za nami, posledných desať minút sa nič výraznejšie nestalo. Pohronie musí pridať na presnosti, inak z toho môže byť ľahko druhá porážka v sezóne.
     
    31
    Laura nezištnou koncovkou hľadal Andrića, defenzívne zasiahol Patrik Jacko. K lopte sa dostal jeden z jeho spoluhráčov, ktorého strela bola tečovaná na roh.
     
    32
    Stašov roh i nákop bez úspechu, Tesák dlhým odkopom donútil Gábriša vyjsť z brány a hrať loptu hlavou.
     
    33
    Hlavičkový pinball si zahrali hráči pred šestnástkou Jenča, vyhrali v ňom domáci, ktorí môžu ísť rýchlo dopredu.
     
    34
    Po dobrej šance na oboch koncoch ihriska. Dobre ťahané kontry skončili na zlej finálnej fáze. Na jednej strane to bola zrazená strela, na strane hostí zase skončil center v náručí Jenča. Premrhané možnosti na vyrovnanie či zvýšenie náskoku.
     
    36
    Pohronie zaplo na vyšší rýchlostný stupeň, pribúda nepríjemných centrov pred Gábriša. Liptáci sú si toho vedomí, bránia s väčším počtom hráčom.
     
    37
    Po rozohrávke štandardke nakrátko sme videli Kondrlíkovu pätičku po prihrávke Blahúta z bránkovej čiary. Výborný zákrok na zemi predviedol Lišivka.
     
    38
    Ondrek si narazil loptu s Bartošom. Prihrávku síce nedobehol, bude to však tretí roh pre Tatran.
     
    39
    Nosko s Jackom upratali loptu na ďalší roh pre Liptovský Mikuláš.
     
    39
    Center preletel celým veľkým vápnom. Viacerí Liptáci v dobrom výskoku, napriek tomu loptu ideálne netrafili.
     
    40
    Patrik Abrahám bleskovou zasekávačkou lopty doprava donútil Ondreka k faulu vo vlastnom pokutovom území. Penalta pre Pohronie!
    40. Penaltový incident
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    41
    Pohronie dalo gól!
    LUKÁŠ TESÁK nedal Gábrišovi najmenšiu šancu, poslal ho do zlého smeru, zatiaľ čo on poslal loptu k pravej tyči.
    41. Lukáš TESÁK - 1:1
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    42
    Zaslúžene vyrovnané, Liptáci chcú odpovedať. Aktívny Ľuboslav Laura sa presunul naľavo, po jeho aktivite je tu piaty rohový kop pre MFK.
     
    43
    Lopta smerovala niekde na hranicu bieleho bodu, kde bola až trojica borcov v červenom, nehlavičkoval však ani jeden z nich. O pár sekúnd neskôr sa píska ofsajd hostí.
     
    44
    Tesákova vysoká lopta zľava preletela ponad hlavy všetkých hráčov. Pelegrínimu guľatý nezmysel odskočil, na túto loptu najlepšie reagoval obranca Tatrana.
     
    45
    V závere prvej časti hry je tu ešte niekoľko vhadzovaní na úrovni pokutového územia celku zo stredného Slovenska.
     
    45+1
    Nadstavuje sa jedna minúta.
     
    45+1
    Lukáš Tesák mohol v rozpätí piatich minút pridať druhý gól. Presné načasovanie a výskok na malom vápne, skúsený ľavý obranca poslal loptu hlavou iba nad bránu Gábriša.
    45+1. Lukáš Tesák (POH)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Pohronie lepším z tímov, napriek tomu zostáva v platnosti remíza 1:1. Na gól Bartoša hlavou zo štandardky reagoval päť minút pred prestávkou Tesák, ktorý mohol v nadstavenom čase pridať aj druhý zásah. Nestalo sa tak, do šatní sa ide za vyrovnaného stavu.

    Druhý polčas sa začne približne o 19:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Jakub Sedláček, prichádza Stefan Višić.
     
    46
    Práve čerstvý Višić mohol po dvoch desiatkach sekúnd hlavou pokoriť Gábriša! Výborná akcia zľava, presný center na hranicu malého vápna, avšak zakončenie šlo nad bránu!
    46. Stefan Višić (POH)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    47
    Ondrek s faulom na útočnej polovici. Aktívny Višić v úlohe prihrávajúceho hráča, parťáka na krídle ale nezastihol.
     
    48
    Pohronie dalo gól!
    Obrovské chyby Liptákovi pri bránení centru od Višića! Prudká lopta z pravej strany prešla cez dvoch obrancov, Kondrlík ju síce nezakončil, no z druhej vlny nabiehajúci PATRIK ABRAHÁM už áno! Patrik Gábriš sa sa nestihol presunúť na vzdialenejšiu tyč, Abrahám tak mal robotu uľahčenú – 2:1!
    48. Patrik ABRAHÁM - 2:1
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    50
    Rohový kop pre FK, zahrá ho samotný kapitán Pelegríni. Pohronie na koni. Ako psychicky, tak aj fyzicky.
     
    51
    Lopta doputovala až k Blahútovi na druhej strane šírky ihriska. Šikovný krídelník loptu späť do ohňa nedostal.
     
    52
    Na rade sú tak futbalisti Liptovského Mikuláša. Bola tu snaha Lauru, skúsený Hatok ho ale od lopty odzbrojil.
     
    53
    A znovu súboj tých istých hráčov, v tomto prípade sa už domáci borec previnil faulom. Je z toho štandardka z ľavej strany, pri lopte Tomáš Staš.
     
    53
    Svojim pohybom si loptu pýtal Čery, hlavičkoval ale Kucharčík. Zakončenie sa medzi tri žrde nezmestilo.
     
    54
    Pohronie usadené na území protivníka, ktorého odkopy končia len na kopačkách obrancov futbalistov v modrých dresoch.
     
    55
    Richard Bartoš, strelec úvodného gólu Tatrana, si vypýtal faul. Hostia začínajú až od vlastného brankára.
     
    56
    Strieľaný center Abraháma zľava mal nájsť Kondrlíka na malom vápne, bolo to ale veľmi nepresné. Všetko to prišlo po zisku lopty v strede poľa, Liptovský Mikuláš si na takéto straty musí dávať pozor.
     
    57
    Dávid Kondrlík tvrdo dohral Geráta. Výsledkom je žltá karta pre domáceho hráča.
     
    58
    Laura odvádza naľavo výborné výpady. Aj teraz sa odpútal od obrancov, dostal sa do pozície na center, no jeho prihrávka skončila až za šestnástkou. Škoda, preškoda.
     
    59
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Lukáš Ondrek, prichádza Michal Žákovič.
     
    59
    Ešte pred striedaním sa Višić dostal do ofsajdu, voľný kop pre MFK.
     
    60
    Dzurík v spolupráci s Tesákom získal a vyviezol loptu na útočnú polovicu, kde sa lopty ujal Višić. Snaha o prenesenie hry bola nepresná.
     
    61
    Za nami je hodina hry, po ktorej vedie prvý tím tabuľky nad tým druhým zaslúžene 2:1. Tatran má čo robiť, aby sa dostal späť do hry o triumf a dôležité tri body.
     
    62
    Janecova lopta po prihrávke Lauru skončila len na tele obrancu, hostia zostávajú na útočnej tretine.
     
    63
    Blahútov nákop nepresný, na druhej strane neuspel Žákovič proti Tesákovi. Súboj generácii vyšiel v prospech domáceho obrancu.
     
    64
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Patrik Blahút, prichádza Patrik Košuda.
     
    65
    Domáci sa stiahli do ulity a vyčkávajú na rýchle brejky. To nie je najlepší recept na udržanie si náskoku, najmä keď do konca zostáva približne polhodina.
     
    66
    Nabudený Košuda neodcentroval cez Kucharčíka, no vybojoval roh. Pohronie môže upokojiť dianie a samo môže zahroziť.
     
    67
    Center sa Pelegrínimu vôbec nevydaril, domáci sa lopty prakticky sami zbavili.
     
    68
    Voľný kop pre Tatran, nákop bol odvrátený. Dozadu musel rýchlo šprintovať Lišivka, ktorého naháňal najskôr Košuda. Lišivka s Gábrišom zvládli zapeklitú situáciu.
     
    69
    Tesák s veľkým prehľadom poslal loptu hlavou do stredu poľa namiesto "malej domov" k Jenčovi. O pár momentov neskôr zostal v šestnástke ležať Bartoš, penalta sa nepískala.
     
    70
    Okolo Michala Očenáša sa zhŕkli všetci hráči Liptovského Mikuláša, ktorí avizovali faul na spomínaného Bartoša. Sporný moment sme videli aj z opakovaného záznamu, zásah rukou do tváre hráča hostí teoreticky mohol byť odpískaný.
     
    71
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Dávid Kondrlík, prichádza David Hrnčár.
     
    72
    Kondrlík neschádzal z ihriska priam radostne. Dôvodom je jeho zranenie, vyzeralo to na členok. Domáci v tejto chvíli už striedať nemôžu.
     
    73
    Náprah Košudu spoza šestnástky sa obtrel o nejakého z hráčov v poli. Štandardka spoza rohovej zástavky to nebude. Nám chýba do konca približne dvadsať minút.
     
    74
    Ak sa pozrieme na doterajší priebeh, Liptovský Mikuláš si z hry nevytvoril ani jedinú šancu. Zásah Tatrana prišiel po štandardke. Najnebezpečnejším hráčom MFK je nepochybne Ľuboslav Laura.
     
    75
    Žákovičov center, odrazená lopta a pokus o akrobatické zakončenie od Staša z ôsmich metrov. Koncovka končí nad, Tomáš Jenčo bude rozohrávať ďaleko do poľa.
     
    76
    Sledovali sme minútu plnú nepresností na oboch koncoch ihriska. Nákopy z krídel končia len u obrancov, respektíve brankárov.
     
    77
    Inak to nebolo ani teraz. Hostia môžu ešte dvakrát striedať, túto možnosť čoskoro aj využijú.
     
    77
    Výborná lopta od Hrnčára takmer z bránkovej čiary smerom na malé vápno, Patrik Abrahám svojím sklzom mína prihrávku o niekoľko decimetrov!
    77. Patrik Abrahám (POH)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    78
    Lukáš Pelegríni ukončuje na prelome minút rýchly brejk súpera faulom, ktorý bol ocenený žltou kartou.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Tomáš Staš, prichádza Rastislav Václavik.
     
    79
    Zbytočný pokus Kucharčíka z viac ako tridsiatich metrov. Liptáci prichádzajú prakticky o celú minútu čistého času.
     
    80
    Pohronie navyše šikovne manévruje s loptou. Emócií pribúda, záver môže mať ešte zaujímavú dohru.
     
    81
    Kucharčík vystavil Gábriša do veľkého risku, gólman MFK pred atakujúcim Hrnčárom stihol rozohrať.
     
    82
    Patrik Abrahám zbytočne pridlho váhal so strelou, premrhal ideálny moment na zakončenie. Na druhý pokus pálil iba do protihráča, bude sa kopať roh.
     
    83
    Presný center na Dzuríka od Hrnčára, hlavička už bývalého hráča Tatrana Prešov ale bola nepresná.
     
    84
    Nosko nestačil na šprint Lauru po ľavom krídle, jeho sklz centru nezabránil. Lopta skončila iba v náručí Jenča, ktorý hru čítal na jednotku.
     
    85
    Dragan Andrić je v poradí šiestym potrestaným v tomto zápase. Kapitán hostí nepríjemne zasiahol domáceho hráča v súboji, do ktorého šiel výrazne neskoro.
     
    87
    Dnešné stretnutie sleduje 1 456 divákov.
     
    87
    Ani nie päť minút do konca, tu už hostia nemajú na čo čakať. Peter Pelegríni šiel do stretu s vysokou nohou, šľapák znamená druhú žltú kartu pre kapitána Pohronia, po ktorej prichádza karta červená!
     
    87
    Štandardka sa Liptákom nevydarila, Košuda urobil obrovskú robotu, po ktorej Pohronie získava rohový kop. To sú cenné desiatky sekúnd pre lídra tabuľky.
     
    88
    Pred Gábrišom len Nosko s Dzuríkom, napriek tomu bol Tatran pod tlakom týchto dvoch urastených hráčov.
     
    89
    Hrnčár vysunutý za obranu, Gábriš vyšiel z brány, dokonca takmer fauloval Hrnčára, tomu sa predsa len podarilo odcentrovať. Prihrávka striedajúceho hráča našla Dzuríka, ktorý ale bez rozmýšľania trafil len zasahujúceho obrancu pred bránkovou čiarou.
     
    90
    Václavikova koncovka takmer prekvapila Jenča, ktorý skákal po lopte, tá ale bránu Pohronia minula o niekoľko centimetrov. Domáci si museli riadne odfúknuť.
    90. Rastislav Václavik (LMI)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Ľuboslav Laura, prichádza Samuel Kuc.
     
    90+1
    Nadstavujú sa tri minúty.
     
    90+1
    Toľko spomínaný Hrnčár bojuje ako lev. Šikovný mladík na trikrát vybojoval vhadzovanie pre Pohronie, ktoré drží guľatý nezmysel ďaleko od Jenča.
     
    90+2
    Faul Liptákov, toto sú cenné momenty pre FK. V hlavnej úlohe Abrahám.
     
    90+3
    Dušan Kucharčík mohol v samom závere poslať loptu hlavou pod brvno! Tomáš Jenčo v poslednej chvíli stihol vytlačiť loptu nad bránu!
    90+3. Dušan Kucharčík (LMI)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    90+4
    A ešte jedna delovka spoza šestnástky, Denis Čery napriahol po odrazenej lopte priamo doprostred brány, Jenčo loptu neudržal a možno aj s trochou šťastia sa lopta dostáva za bránu! Pred nami úplne posledný roh.
    90+4. Denis Čery (LMI)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Nad rámec nadstaveného času sa hralo ešte 35 sekúnd, Liptáci v záverečnom tlaku napokon neuspeli. Začali hrať už neskoro, necelá osemminútová presilovka po vylúčení Pelegríniho využitá nebola. Pohronie zaslúžene víťazí po otočenom vývoji zápasu gólmi Tesáka z penalty a Abraháma z hry. Skóre otváral po štandardke hlavou hosťujúci Bartoš.

    Triumf Pohronia znamená jediné. Navýšenie náskoku práve na Liptovský Mikuláš, medzi prvým a druhým mančaftom je rozdiel po 19 kolách už šesťbodový. Tretia Skalica má duel k dobru, na FK však stráca bodov osem.
     
    Odo mňa je to pre túto chvíľu všetko. Ďakujem vám za pozornosť pri sledovaní priameho textového prenosu a teším sa na vás opäť niekedy nabudúce.

    Do čítania, priatelia! (19:56:07)

    Viktor Kalinács

    Branky: 41. Tesák (pen.), 48. Abrahám – 14. Bartoš

    Karty:   17. Blahút (POH), 57. Kondrlík (POH), 78. Pelegríni (POH), 85. Andrić (POH) – 2. Janec (LMI), 5. Gerát (LMI)   87. Pelegríni (POH)


    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Nosko, Tesák, P. Jacko, Pelegríni (C), Sedláček, Hatok, Abrahám, Dzurík, Blahút, Kondrlík
    Náhradníci: Packo – Župa, Višić, Hrnčár, M. Jacko, Košuda, Sojka

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – Janec, Gerát, Staš, Lišivka, Čery, Laura, Bartoš, D. Andrić (C), Kucharčík, Ondrek
    Náhradníci: Mikušiak – Papaj, Žákovič, Kačerík, S. Andrić, Kuc, Václavik

    Rozhodčí: Michal Očenáš – Matej Zemko, Juraj Halíček

    Diváci: 1 456
    thejrc.org