Toronto – Philadelphia 7:6 (kon.) | Columbus – Carolina 3:0 (kon.) | Dallas – Vegas 1:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Calgary – NY Rangers 5:1 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:3 (1:2 po s.n.)
Detroit – NY Islanders 2:1 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 1:5 (kon.) | Los Angeles – Florida 3:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
New York Rangers
Sobota 16.03.2019, 02:08 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:49 Matthew TKACHUK - 5:1
     
    49:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pořádný debakl! Mikael Backlund zprava najel před branku, odkud mohl střílet, ale vymyslel přihrávku k pravé tyči, kde se nacházeli Michael Frolík a MATTHEW TKACHUK. Před druhým jmenovaným pak už byla odkrytá branka a je z toho pátý gól Flames. U všech byl právě Matthew Tkachuk, jenž je jednoznačně mužem zápasu. Asistence: Mikael Backlund.
    45:12 Michael FROLÍK - 4:1
     
    45:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Český útočník ve službách domácího celku moc lehčích gólů nedal. Luxusní zadovku vymyslel v předbrankovém prostoru vymyslel Matthew Tkachuk, jenž za sebou našel osamoceného MICHAELA FROLÍKA. Útočník Flames zamířil do horní části branky, jelikož Alexandar Georgijev se válel na ledě. Asistence: Matthew Tkachuk a Noah Hanifin.
    24:06 Garnett HATHAWAY - 3:1
     
    24:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí tým velmi rychle odskakuje do dvoubrankového vedení! Z rohu hrací plochy přihrával před branku Matthew Tkachuk. Na hranici brankoviště se totiž nacházel GARNETT HATHAWAY, jemuž stačilo nastavit hůl a poslat černou gumu k první tyči. Asistence: Matthew Tkachuk a Derek Ryan.
    22:56 Matthew TKACHUK - 2:1
     
    22:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hostující obrana nedokázala posunout hru do středního pásma, čehož Flames využívají! z vrcholu kruhů zakončoval Mark Giordano, jehož pokus tečoval z hranici brankoviště MATTHEW TKACHUK. Alexandar Georgijev nemohl s touto situací vůbec nic dělat. Asistence: Mark Giordano a Michael Frolík.
    11:10 Neal PIONK - 1:1
     
    11:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    To byla bomba, na kterou český brankář nedosáhl a rychle je znovu vyrovnáno! Ryan Strome byl sám za modrou čárou, a tak počkal na spoluhráče. Jeho přihrávka od levého mantinelu kopírovala lajnu a na druhé straně se ocitl NEAL PIONK. Jeho bomba křížem zamířila přesně k tyči, kde David Rittich nebyl. Asistence: Ryan Strome.
    10:00 Johnny GAUDREAU - 1:0
     
    10:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla parádní akce a ještě hezčí gól! Matthew Tkachuk dlouhým obloučkem našel z vlastní třetiny na útočné modré čáře najetého spoluhráče. JOHNNY GAUDREAU v úniku roztančil svá ramena a za brankářovým betonem zasunul černou gumu do branky. Alexandar Georgijev tak poprvé v NHL tahá kotouč ze své klece. Asistence: Matthew Tkachuk.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. J. Gaudreau (Tkachuk), 23. Tkachuk (Giordano, Frolík), 25. Hathaway (Tkachuk, D. Ryan), 46. Frolík (Tkachuk, Hanifin), 50. Tkachuk (Backlund) – 12. Pionk (R. Strome)


    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Fantenberg – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund (A), Tkachuk – Czarnik, Jankowski, S. Bennett – Hathaway, D. Ryan, Mangiapane.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Shattenkirk, Skjei, Pionk, M. Staal, DeAngelo, Br. Smith (A) – Vesey, Zibanejad, Kreider – Naměstnikov (A), R. Strome, Chytil (A) – Bučněvič, B. Howden, Lemieux – Fast, L. Andersson, C. Brickley.

    Rozhodčí: Hebert, Dwyer – Smith, Shewchyk

    Diváci: 18 956
    thejrc.org