Znojmo – Vienna Capitals 2:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:4 (0:0, 2:0, 0:4) Stav série: 1:3
spusu Vienna Capitals
Úterý 19.03.2019, 18:30 • Nevoga aréna • Play-off EBEL • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Lattner pravděpodobně skórova, nicméně v momentě, kdy na časomíře zůstávaly jen tři vteřiny. Rozhodčí ještě zřejmě půjdou na video.
     
    59:29
    Znojmo to ještě zkouší bez brankáře.
     
    57:01
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (McPherson – 2 min., krosček).
     
    52:08
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Orli vyrobili další velkou chybu a místo vyrovnání je tu čtvrtý gól hostů v oslabení. Po odrazu od mantinelu se do přečíslení dvou na jednoho dostal Nödl, našel na druhé straně RILEYHO HOLZAPFELA a ten se příklepem trefuje přesně k levé tyči za natahujícícho se Lassilu. Asistence: Andreas Nödl, Mario Fischer.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu Vienna Capitals (Schneider – 2 min., sekání). Otřesené Znojmo teď dostává šanci po faulu Schneidera během forčekingu.
     
    49:45
    Znojmo si bere oddechový čas.
     
    49:45
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Hosté zcela otáčí vývoj zápasu během deseti minut třetí části. Orli tentokrát zcela propadli ve středním pásmu a z toho rezultující přečíslení tří na jednoho končí ukázkovou střelou pod břevno z hokejky CHRISTOPHERA DE SOUSY. Asistence: Patrick Mullen, Peter Schneider.
     
    47:37
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. Znojmo nebylo dostatečně důrazné před vlastní brankou, prohrálo několik osobních soubojů a po podobné situaci jako před první brankou našel De Sousa křížnou přihrávkou na brankovišti volného PATRICKA PETERA, který nad natahujícím se Lassilou zavěsil přesně pod břevno. Asistence: Christopher De Sousa, Taylor Vause.
     
    44:33
    Vyloučení v týmu Vienna Capitals (Romig – 2 min., sekání).
     
    42:56
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Je sníženo poté, co Znojmo ztratilo kotouč u vlastní modré čáry a hosté sehráli situaci tři na jednoho ukázkově. Kombinaci na jeden dotek zakončoval po přesné přihrávce Vause CHRISTOPHER DE SOUSA a natahující se Lassila neměl nárok. Asistence: Taylor Vause, Peter Schneider.
     
    39:13
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Novák – 2 min., držení hole).
     
    39:02
    Vídeň mohla snížit, DeSousa dorážel do odkryté branky, ale Lassila za pomoci obránců předvedl skvělý zákrok.
     
    38:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Jenže předchozí nezdar Znojmu vůbec nevadí, protože oba kanadští útočníci si spolupráci zopakovali tentokrát s gólovým výsledkem. McPherson v souboji u pravého mantinelu našel před brankou volného spoluhráče a ANTHONY LUCIANI ukázal úžasnou techniku, když se zády k brance dokázal s kotoučem otočit a blafákem přehodit padajícího Lamoureuxe. Asistence: Allan McPherson, Marek Kalus.
     
    36:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Společně s návratem vyloučeného Mullena nakonec Znojmo skóruje. Stále těsnější zámek před Lamoureuxem ukončil tvrdou ranou z vrcholu kruhu ANTHONY LUCIANI. Navrátilec do sestavy se trefil skvěle pod horní tyčku a nedal Lamoureuxovi nárok. Asistence: Mikko Vainonen, Marek Kalus.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu Vienna Capitals (Holzapfel – 2+2 min, zásah do hlavy nebo krku).
     
    35:40
    Znojmo si zahraje přesilovku pět na tři, poté co Holzapfel fauloval u mantinelu.
     
    34:23
    Vyloučení v týmu Vienna Capitals (Mullen – 2 min., podrážení).
     
    28:43
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Vainonen – 2 min., sekání).
     
    24:49
    Teď pro změnu chyběly centimetry Vídni. Wukowits dostal milimetrový pas na hranici brankoviště, bekhendem usměrnil puk do protipohybu Lassily a ten se pomalu šoural za čáru, na poslední chvíli se ale zjevila hokejka Mikka Vainonena a z brankové čáry puk odpálila pryč!
     
    22:05
    Obrovskou šanci na první branku spálil Marek Kalus, který dostal u pravé tyče přesnou přihrávku v ideální pozici, jenže nezvládl přehodit natažený beton J.P. Lamoureuxa. Skvělý zásah vídeňského gólmana.
     
    21:31
    Vyloučení v týmu Vienna Capitals (Clark – 2 min., hákování).
     
    16:46
    McPherson dalším přesným pasem našel Lucianiho, ten měl tentokrát před sebou prázdnou branku, ale nezpracoval prudký kotouč ideálně a nedokázal zakončit.
     
    15:33
    Vyloučení v týmu Vienna Capitals (Peter – 2 min., držení).
     
    13:19
    Znojmo nezachytilo nájezd vídeňské formace do útočného pásma, Olden dostal perfektní křížnou přihrávku a byl úplně sám před Lassilou, ale jeho blafák domácí gólman chytá! Poradil si i s následnou dorážkou Nissnera.
     
    12:04
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Mrázek – 2 min., podrážení).
     
    09:48
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sedlák – 2 min., nedovolené bránění). Sedlá na modré ztratil kotouč a rodící se brejk musel hasit faulem.
     
    09:38
    Vyloučení v týmu Vienna Capitals (Solden – 2 min., nedovolené bránění). Solden sekl zasahujícího Lassilu a půjde ven.
     
    01:03
    Na druhé straně obrovská šance Capitals. Olden dostal pas do jízdy za obranu domácích a jel sám na Lassilu, střelu do horního růžku ale finský gólman vyráží!
    Branky a nahrávky: 37. Luciani (Vainonen, Kalus), 39. Luciani (McPherson, Kalus) – 43. DeSousa (Vause, Schneider), 48. Peter (DeSousa, Vause), 50. DeSousa (Mullen, Schneider), 53. Holzapfel (Nödl, Fischer)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Vainonen, Tejnor, Stehlík, Lattner, Kruckovyč, Sedlák, Jonáš – McPherson, Stretch, Kalus – Němec, Matuš, Mrázek – Špaček, Novák, Luciani – Oščádal, Bulín.
    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Starkbaum) – Wall, Clark, Fischer, Dorion, Peter, Mullen, Birnbaum – Olden, Holzapfel, Wukovits – DeSousa, Vause, Romig – Nödl, Nissner, Schneider – Bauer, Großlercher, Kittinger.

    Rozhodčí: M. Nikolić, Siegel – Kaspar, Nagy
    Znojmo 1 4 Vienna Capitals
    #1 Středa 13.03.2019 • 19:15
    Vienna Capitals - Znojmo 7:0
    #2 Pátek 15.03.2019 • 18:30
    Znojmo - Vienna Capitals 4:3
    #3 Neděle 17.03.2019 • 19:15
    Vienna Capitals - Znojmo 5:2
    #4 Úterý 19.03.2019 • 18:30
    Znojmo - Vienna Capitals 2:4
    #5 Pátek 22.03.2019 • 19:15
    Vienna Capitals - Znojmo 5:1
    bahis siteleri