NY Islanders – Boston 0:5 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Rangers – Detroit 2:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 1:3 (kon.) | New Jersey – Washington 1:4 (kon.) | Nashville – Toronto 3:0 (kon.)
Minnesota – Colorado 1:3 (kon.) | St. Louis – Edmonton 7:2 (kon.) | Dallas – Florida 4:2 (kon.)
Calgary – Columbus 4:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Středa 20.03.2019, 02:08 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že David Rittich a Michael Frolík dovedli Calgary k vítězství, se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc nebo dobré ráno, pokud zrovna vstáváte. (04:55:12)
     
    Československá stopa:

    David Rittich (CGY) 31 zákroků, 2 inkasované góly, 93,9% úspěšnost zákroků
    Michael Frolík (CGY) 2 body (1+1), 1 střela, 18:01 čas na ledě

    Lukáš Sedlák (CBJ) žádný bod, žádná střela, 8:28 čas na ledě
     
    Hvězdy zápasu:

    1. David Rittich (CGY) 31 zákroků, 2 inkasované góly, 93,9% úspěšnost zákroků
    2. Michael Frolík (CGY) 1+1
    3. Josh Anderson (CBJ) 0+1
     
    Poslední dvacetiminutovka patřila Columbusu, který se brankou Olivera Bjorkstranda vrátil do hry o body. Hostující celek byl v poslední části výrazně lepším celkem, ale další šance zneškodnil skvěle chytající David Rittich. Calgary se dlouhou dobu bránilo, až v posledních minutách trefilo opuštěnou branku, když se mezi střelce zapsal Matthew Tkachuk, jenž dal výsledku definitivní podobu.

    Střely na branku: 31:33.
    Střely na branku ve druhé třetině: 6:12.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Tribuny opět propukly radostí, když se ze středního pásma prosadil Travis Hamonic. Jenže hlavní rozhodčí branku pro ofsajd velmi rychle odvolal, a tak stav zápasu se nemění.
     
    59:31
    Sergej Bobrovskij opět opustil branku, čehož domácí mohli využít. Ovšem Johnny Gaudreau z levého kruhu trefil jen brankovou konstrukci!
    59:09 Matthew TKACHUK - 4:2
     
    59:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mikael Backlund přejel střední pásmo a před brankou vybídl ke skórování MATTHEWA TKACHUKA. Útočník Flames musel zamířit do horní poloviny branky, protože se před ním ještě položil Adam McQuaid. Tohle už Calgary zvládne a upevní si vedení v konferenci. Asistence: Mikael Backlund a Michael Frolík.
     
    58:12
    Johnny Gaudreau dostal přihrávku ve středním pásmu k levému mantinelu, po přejetí červené čáry minul opuštěnou branku.
     
    57:57
    Columbus to znovu zkusí bez gólmana a Sergej Bobrovskij už pouští do hry šestého bruslaře!
     
    57:44
    Sergej Bobrovskij míří na střídačku, ale těsně po jeho opuštění branky se Blue Jackets dostali do ofsajdu. Hra se vrátí do středního pásma a ruský gólman do branky!
     
    57:05
    Do útočného pásma po pravé straně vjel Michael Frolík, který vystřelil z vrcholu kruhu. Ovšem ruský brankář si do statistik připisuje další zákrok.
     
    56:03
    Seth Jones se snažil přihrát doleva, ale kotouč se odrazil na druhou stranu, kde se k němu hostující obránce vrátil. Jeho zakončení z pravého kruhu vykopl David Rittich.
     
    Střely na branku: 29:33.
     
    55:20
    Kotouč za obranu dostal Mikael Backlund, jenž se řítil sám na brankáře. Domácí útočník mířil na vyrážečku, ovšem Sergej Bobrovskij si připisuje důležitý zákrok a drží dál Blue Jackets ve hře o body!
     
    54:32
    Z vrcholu levého kruhu střílel Matthew Tkachuk, jehož zakončení trefilo hokejku prvního bránícího hráče. Duel rychle plyne ke konci, podaří se domácím udržet vedení.
     
    53:41
    Zpoza branky mezi kruhy přihrával Riley Nash, jenže domácí brankář opět zasáhl hokejkou. Kdyby ne, byl by před ním osamocený soupeř.
     
    Střely na branku: 26:32.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 13. J. Gaudreau (D. Ryan, Czarnik), 20. Mangiapane (Jankowski, Czarnik), 21. Frolík (Brodie, Giordano), 60. Tkachuk (Backlund, Frolík) – 11. Werenski (Panarin), 46. Bjorkstrand (J. Anderson, Werenski)


    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano, Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Fantenberg – E. Lindholm, D. Ryan, J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Czarnik, Jankowski, Mangiapane – Hathaway, Lazar, Quine.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Kukan, McQuaid, Harrington – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Duchene, Dzingel – Sedlák, Jenner, Riley Nash – Dubinsky, Wennberg, Bjorkstrand.

    Rozhodčí: Meier, Morton – Murchison, Rody

    Diváci: 18 288
    bahis siteleri