Toronto – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Boston 3:7 (kon.) | Carolina – Minnesota 5:1 (kon.)
Montreal – Buffalo 7:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:0 (kon.) | St. Louis – Tampa 4:3 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Vegas – Detroit 2:3 (po pr.) | Vancouver – Calgary 1:3 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – Philadelphia 3:1 (kon.) | NY Islanders – Arizona 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (2:1, 1:1, 1:1) Stav série: 2:2
HC Škoda Plzeň
Neděle 24.03.2019, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off DHL extraligy juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:38
    Nyní už je Plzeň v pěti, její branka je prázdná!
     
    58:20
    Plzeň nezvládá závěr třetí třetiny, dvě minuty za sekání fasuje Jan Slanina.
     
    52:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín bleskově využívá přesilovou hru a vrací se do vedení! Přihrávku od Ondračky zpracoval na vrcholku pravého kruhu DANIEL KLÍMEK a přesnou střelou zápěstím překonal brankáře Koláře. Asistence: Tomáš Ondračka, Lukáš Jindra.
     
    52:16
    Vsetín si zahraje přesilovou hru, dvě minuty za podrážení pro Marka Princla.
     
    51:18
    Vsetínu se nyní podařilo rozebrat obranu Plzně a Šimon Jenáček přihrávkou od mantinelu uvolnil do vyložené pozice Daniela Klímka, ten však trefil pouze vyrážečku plzeňského brankáře!
     
    44:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši těží z aktivní hry ve třetí třetině vyrovnávací branku! Houdek poslal přihrávku od modré čáry do předbrankového prostoru, kde byl zcela osamocen SEBASTIÁN MALÁT, jenž si kotouč zpracoval a povedenou kličkou zasunul za vsetínského brankáře. Asistence: Michal Houdek.
     
    36:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se dostává do kontaktu! Nahození od modré čáry v podání Princla Sachr pouze vyrazil a vsetínská obrana nestačila pokrýt JANA SLANINU, jenž napálil kotouč do poloprázdné branky Vsetína. Asistence: Marek Princl, Martin Lokajíček.
     
    31:49
    Jindra nyní povedenou přihrávkou ve středním pásmu uvolnil do samostatného úniku Šimona Jenáčka, jenž se snažil Koláře překonat kličkou do forhendu, plzeňský brankář však z tohoto souboje odešel jako vítěz a drží naděje hokejové akademie z Plzně.
     
    20:29
    Vsetínský Petriska mohl nyní vedení Vsetína navýšit, byl však v zakončení atakován na hranici pravidel, zde si myslím, že rozhodčí mohl vylučovat, ovšem nakonec tak neučinil a vinou otřesení plzeňského brankáře se bude vhazovat v obranném pásmu hostů.
     
    20:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se ihned nahrnuli do útočného pásma a odskakují do dvoubrankového náskoku! Kotouč od modré čáry nahodil na branku Jakub Jenáček a puk usměrnil za bezmocného Koláře vsetínský kapitán DANIEL KLÍMEK. Asistence: Jakub Jenáček, Marco Lukačka.
     
    19:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se však přeci jen v přesilové hře znovu ujímá vedení! Kotouč se znovu dostal na modrou čáru, odkud napřáhl Ondračka a těsně před Kolářem se podařilo kotouč přizvednout ADAMU ZETOCHOVI. Asistence: Tomáš Ondračka, Marco Lukačka.
     
    17:30
    Nyní se však znovu vylučuje, dvě minuty za hákování pro hostujícího Jana Matiáška.
     
    14:39
    V témže čase dvojnásobná výhoda Vsetína končí, menším trestem za sekání je na trestnou lavici poslán Marco Lukačka.
     
    14:39
    Vsetín způsobil velké zmatky před plzeňskou brankou a ke střele z levého kruhu se dostal Ondračka, ovšem dezorientovanou obranu Západočechů nedokázal ztrestat, když branku minul!
     
    13:56
    Vsetínu se nyní naskýtá jedinečná příležitost ke vstřelení vedoucí branky. Proti pravidlům se provinil Matěj Kolda a Valaši budou nyní hrát po dobu celých dvou minut přesilovou hru 5 na 3.
     
    12:50
    Nyní si druhou přesilovou hru v utkání zahraje domácí Vsetín, 2+2 minuty za vysokou hůl odsedí Marek Princl. Vsetín tak bude mít čtyři minuty v početní výhodě.
     
    10:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň bleskově srovnává a využívá přesilovou hru! Příležitost dvojice Koldy s Eretem ještě úspěch neslavila, ale následně se puk dostal na hůl ADAMA ŠILLERA a ten už dokázal prostřelit vsetínského brankáře Sachra. Asistence: Josef Roubal, Matěj Kolda.
     
    10:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otevírá skóre zápasu! Povedené trestné střílení měl na svědomí DANIEL KLÍMEK, jenž svůj nájezd zakončil přesnou střelou k tyči plzeňské branky.
     
    10:34
    Plzeňskou kombinaci nyní vystihl Lukáš Adámek a zcela osamocen se řítil na Koláře, byl však faulován hostujícím Procházkou. Hlavní rozhodčí chtěl nejprve plzeňského hráče potrestat dvouminutovým trestem za podrážení, ovšem po poradě s kolegy vše přehodnotil a pojede se trestné střílení!
     
    10:01
    Plzeň si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl fasuje domácí útočník Marco Lukačka.
     
    09:23
    Na ledě se nyní strhla pěstní potyčka ve stylu NHL, narazili na sebe vsetínský Krupa s plzeňským Filipem Kolářem a musíme konstatovat, že vsetínský borec se se svým soupeřem vůbec nemazal, pěstní souboj jasně ovládl a plzeňský hráč padl k ledu. Rozhodčí samozřejmě vylučují. Za Plzeň Filip Kolář 2+2 minuty hrubost a stejný trest platí i pro vsetínského Tomáš Krupu.
     
    06:18
    Na ledě nyní zůstal ležet otřesený Jakub Jenáček, rozhodčí má zdviženou pravici a posílá na trestnou lavici Adama Ženíška na dvě minuty za napadení.
     
    03:27
    Plzeň byla nyní ve velké příležitosti! Zpoza branky nasměroval Eret kotouč na dobře postaveného Roubala, jenž střelou z voleje narazil na úspěšný zákrok brankáře Sachra.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Klímek (TS), 20. Zetocha (Ondračka, Lukačka), 21. Klímek (J., Lukačka), 53. Klímek (Ondračka, Jindra) – 11. Šiller (Roubal, Kolda), 37. Slanina (Princl, Lokajíček), 45. Malát (Houdek)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Pernický, Kožený, Jenáček J. – Jindra, Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Zemánek.
    HC Škoda Plzeň: Kolář K. (Pilc) – Houdek, Kovařík, Lokajíček, Kremláček, Šiller, Malák – Roubal, Kolář F., Kolda, Slanina, Matiášek, Adamec, Rohla, Malát, Procházka, Eret, Ženíšek, Princl.

    Rozhodčí: Kašík – Lukš, Novák
    Vsetín 2 3 Plzeň
    #1 Úterý 19.03.2019 • 12:30
    Plzeň - Vsetín 1:2
    #2 Středa 20.03.2019 • 17:00
    Plzeň - Vsetín 2:1 po s.n. (2:1)
    #3 Sobota 23.03.2019 • 15:30
    Vsetín - Plzeň 3:4
    #4 Neděle 24.03.2019 • 15:30
    Vsetín - Plzeň 4:3
    #5 Úterý 26.03.2019 • 12:00
    Plzeň - Vsetín 2:0
    ocianews.com