Arménie – Finsko 0:2 (kon.) | Irsko – Gruzie 1:0 (kon.) | Švýcarsko – Dánsko 3:3 (kon.)
Malta – Španělsko 0:2 (kon.) | Norsko – Švédsko 3:3 (kon.) | Rumunsko – Faerské ostrovy 4:1 (kon.)
Bosna – Řecko 2:2 (kon.) | Itálie – Lichtenštejnsko 6:0 (kon.)
konec
Rumunsko
4:1 (3:1)
Faerské ostrovy
Úterý 26.03.2019, 20:45 • Stadionul Dr. Constantin Rădulescu • Kvalifikace ME • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:14. (22:38:48)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Rumunska, které svého soupeře porazilo poměrem 4:1. Druhý poločas nám nabídl o dost vyrovnanější podívanou, přičemž jsme sledovaly aktivní nápady obou celků. Také Faerské ostrovy se dostaly k několika sympatickým šancím, avšak brankář Tătăruşanu se podruhé překonat nenechal. Druhý poločas nám nakonec přinesl pouze jednu branku, postaral se o ní domácí celek, který tak uzavřel na konečných 4:1.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na útočnou polovinu se podíval Olsen, který ihned roztáhl hru na levou stranu, odkud centroval Davidsen. Jeho nabídka nepřinesla žádnou střelu.
     
    90+1
    Davidsen si u rohového praporku počínal zkušeně, míč se mu podařilo otřít o nohu protihráče. Faerské ostrovy tak budou ještě jednou vhazovat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je už nějakou dobu rozhodnuto. Ještě počkáme, co nabídne nastavený čas.
     
    87
    Následovalo autové vhazování, o které se postaral již zmiňovaný Bancu. Rumunsko se dostal k souvislejší práci s míčem, kterou soupeř nenarušuje.
     
    86
    Poslední minuty nabízí celou řadu žlutých karet. Olsen byl v souboji o míč příliš pozdě, místo hracího předmětu trefil pouze nohu soupeře.
     
    85
    Další karta, tentokráte pro druhého z domácích stoper. Až příliš agresivně si totiž počínal Grigore, který šel do souboje kopačkou napřed.
     
    84
    U postranní čáry číhal zcela osamocený Bancu, který místo centru ještě celou akci šperkoval přihrávku na Marina, jenž nakonec neudržel míč na hřišti.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Árni Frederiksberg (Faerské ostrovy).
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Rumunsko stále vede o tři branky. O vítězi se zdá být rozhodnuto, avšak ještě nepředbíhejme.
     
    80
    Hlavní sudí vyhodnotil počínání domácího Marina jako nedovolené, avšak nakonec se to obejde bez kartónku. Hosté budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    79
    Po delší době si zákrok připsal brankář Nielsen, který musel krotit tvrdou ránu v podání Marina. Jednalo se o rutinní zákrok, následovat bude roh.
     
    78
    Nakonec hodně prostoru měl před sebou hostující Sorensen, který okamžitou přihrávkou hledal Olsena, před kterým včas zasáhl zadák Moti.
     
    77
    Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Dennis Man.
     
    77
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Hallur Hansson, přichází Sölvi Vatnhamar.
     
    76
    Také defenzíva Faerských ostrovů si vyzkoušela kombinaci u vlastního pokutového území, přičemž se do rozehrávky zapojil také brankář Nielsen.

    David Suchý

    Branky: 26. Deac (Keșerü), 29. Keșerü, 33. Keșerü, 63. Puşcaş (Chipciu) – 40. V. Davidsen (pen.)

    Karty:   39. Moţi (RUM), 48. Chipciu (RUM), 85. Grigore (RUM) – 15. Joensen (FAO), 82. Frederiksberg (FAO), 86. K. Olsen (FAO)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:14.
    Rumunsko: Tătăruşanu (C) – Benzar (46. Hagi), Grigore, Moţi, Bancu – Deac, Stanciu (77. Man), Marin, Chipciu – Puşcaş, Keșerü (69. Cicaldau).
    Náhradníci: Nita, Pantilimon – Anton, T. Baluța, Cicaldau, Hagi, Ivan, Man, Manea, Nedelcearu, Nistor, Săpunaru.

    Faerské ostrovy: Nielsen – Rólantsson, Gregersen (C), Faerö, V. Davidsen – Bartalsstovu (67. Frederiksberg), B. Olsen, Vatnsdal (29. Baldvinsson), Joensen – Hansson (77. Vatnhamar) – K. Olsen.
    Náhradníci: Gestsson, Hansen – Baldvinsson, Egilsson, Frederiksberg, J. Thomsen, Vatnhamar, Wardum.

    Rozhodčí: Meler – Sancaktar, Uyarcan (všichni Turecko)
    bahis siteleri