VŠB-TU Ostrava – Česká Lípa 1:12 (kon.) | Interobal Plzeň – Uherské Hradiště 6:3 (kon.) | Svarog Teplice – Chrudim 2:1 (kon.)
Slavia – Olympik Mělník 9:6 (kon.) | Sparta – Helas Brno 15:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
9:6 (6:4)
SK Olympik Mělník
Pátek 29.03.2019, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:01
    Mělník právě vstřelil branku!
    Cabadaj našel volného DOMINIKA ŠUPA, který využil odvážného vyběhnutí Karpiaka a z tutové pozice poslal míč za záda špatně postaveného slavistické gólmana. Mělnický útočník tím kompletuje svůj hattrick. Asistence: Tomáš Cabadaj.
     
    37:15
    Vokoun si dokázal obejít domácího gólmana, ve finální fázi své akce ale uklouzl a přenechal míč svému spoluhráči Cabadajovi, který z tutové pozice trefil pouze levou tyč slavistické branky.
     
    35:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo par excellence. Záruba v úniku 2 na 0 poslal míč na úplně osamoceného MARKA RADOVANOVIČE, který poslal míč do odkryté hostující branky. Asistence: Radim Záruba.
     
    33:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    UROŠ KRASNIČ dostal míč na osu hřiště, otočil se směrem k mělnické brance a nechytatelnou střelou k levé tyči zřejmě rozhodl dnešní vypjaté utkání. Bez asistence.
     
    29:47
    Další dva akumulované fauly pro Slavii. Záruba si navíc za nevybíravou mluvu vysloužil žluté mravní ohodnocení.
     
    27:25
    Tak tohle je nepříjemné. Nejenže si Vokoun za držení vysloužil žlutou kartu, navíc je tohle už pátý akumulovaný faul pro Mělník. Každý další nedovolený zákrok hráčů v modré tak bude znamenat penaltu.
     
    26:20
    Několik obrovských šancí pro futsalisty z Mělníku! Domácí obránci by se už nejraději viděli v šatně, další gól rozjetého Mělníku už je jenom otázkou času.
     
    25:47
    Mělník právě vstřelil branku!
    Gabčo se štěstím využil zaváhání v domácí obraně, našel úplně volného TOMÁŠE VOBOŘILA, který trefou do poloprázdné branky snižuje domácí vedení na dvoubrankový dostřel! Asistence: Josef Gabčo.
     
    25:09
    Mažári na polovině hřiště tvrdě zfauloval svého protihráče, za což si u rozhodčího nekompromisně vysloužil žlutou kartu.
     
    24:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pršič našel volného DANIELA KLÍMU, který razantní střelou k levé tyči navyšuje domácí vedení na tříbrankové. Asistence: Marko Pršič.
     
    24:12
    Nečas si za nevhodně barevné termoprádlo vysloužil žlutou kartu.
     
    22:00
    Hostující Gabčo dostal žlutou kartu, nejsem ale zřejmě jediný, kdo opravdu netuší, z jakého důvodu mu byla udělena.
     
    19:11
    Mělník právě vstřelil branku!
    Cabadaj v přečíslení dva na jednoho profesorky poslal patičkou míč na volného DOMINIKA ŠUPA, který nezaváhal a razantní střelou k tyči poslal Mělník na dvoubrankový dostřel! Asistence: Tomáš Cabadaj.
     
    17:25
    Mělník právě vstřelil branku!
    JOSEF GABČO z penaltového fleku nezaváhal a nekompromisně zakončil do šibenice domácí branky. Mělník se postupně dostává na dostřel domácího týmu. Bez asistence.
     
    17:25
    Pršič zezadu kopl do svého soupeře. Šestý faul a penalta pro Mělník,. Kopat ji bude Gabčo.
     
    16:47
    Tak tohle ještě může být zajímavé. V útoku si Slavia poměrně zbytečně připisuje už pátý akumulovaný faul, další nedovolený zákrok v sešívaném podání tak bude nekompromisně znamenat penaltový kop.
     
    14:07
    Mělník právě vstřelil branku!
    Po slávistickém faulu a zároveň už čtvrtém akumulovaném faulu se k přímému kopu postavil DOMINIK ŠUP, který se zabijáckou přesností poslal míč po víko domácí branky. Bez asistence.
     
    13:03
    Cabadaj strčil do svého soupeře. Vysloužil si za to žlutou kartu a další volný kop pro sešívané.
     
    12:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Demolice Mělníku pokračuje! Pršič z velkého úhlu střelou k bližší tyči přidává další branku. Mělník si opravdu už neví rady, co s domácím útokem. Bez asistence.
     
    10:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pršičova střela se se štěstím odrazila k volnému MARKOVI RADOVANOVIČOVI, který se štěstím z otočky překonal Rusaka. Slavia přímo demoluje tým z Mělníka. Asistence: Marko Pršič.
     
    09:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další parádní trefa. Pršič našel na pravém křídle volného DANIELA KLÍMU, který z nadějné pozice nezaváhal a takzvaně zarval míč přímo do mělnické šibenice. Asistence: Marko Pršič.
     
    07:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Obrovskou hrubku v hostující rozehrávce trestá parádní trefou do šibenice kapitán domácích JAN HOMOLA. Hráči z Mělníka se teď musí chytat za vlasy, co to v té obraně vlastně provedli. Bez asistence.
     
    06:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je nešťastné. Vokoun si po parádní trefě sám po střele ze střední vzdálenosti srazil míč do vlastní branky. Slavia se opět ujímá vedení. Bez asistence.
     
    05:57
    Mělník právě vstřelil branku!
    Parádní akce umí i hráči z Mělníka. Kapitán Olympiku JIŘÍ VOKOUN prošel domácí obranou jak nůž máslem, pomyslnou třešničku navíc celé akci nasadil parádní trefou v levé tyči. Bez asistence.
     
    00:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Takhle to vypadá tak jednoduše! RADIM ZÁRUBA si vzal míč na vlastní polovině, prokličkoval se ke střele ze střední vzdálenosti a nemilosrdně zakončil po zemi k levé tyči. Bez asistence.

    Libor Kokoška

    Branky: 1. Záruba, 7. Vokoun (vla.), 8. Homola, 10. Klíma (Pršič), 11. Radovanovič (Pršič), 13. Pršič, 25. Klíma (Pršič), 34. Krasnič, 36. Radovanovič (Záruba) – 6. Vokoun, 15. Šup, 18. Gabčo (pen.), 20. Šup (Cabadaj), 26. Vobořil (Gabčo), 40. Šup (Cabadaj)

    Karty:   30. Záruba (SLA) – 14. Cabdaj (MEL), 22. Gabčo (MEL), 25. Nečas (MEL), 26. Mažári (MEL), 28. Vokoun (MEL)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Klíma, Směřička, Trajman, Jošt, Pršič, Leovski, Trojan, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Záruba, Hájek
    SK Olympik Mělník: Rusak (Jenč) – Vobořil, Gabčo, Vokoun (C), Mažári, Šub, Cabadaj, Babovák, Lehner, Šup, Nečas

    Rozhodčí: Tomáš Vaněk, David Lafek
    thejrc.org