NY Rangers – St. Louis 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Nashville 1:3 (kon.) | Detroit – New Jersey 4:0 (kon.)
Colorado – Arizona 3:2 (1:0 po s.n.) | Calgary – Anaheim 6:1 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:3 (kon.)
Boston – Florida 1:4 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (3:0, 0:1, 0:1) Stav série: 4:3
HC Olomouc
Sobota 30.03.2019, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Generali play off Tipsport extraligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásné sobotní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na páteční den dopřát trochu nejlepšího hokeje u nás. Od klasických šesti hodin se totiž v plzeňské Home Monitoring Aréně hraje rozhodující sedmé utkání čtvrtfinále play-off, ve kterém domácí HC Škoda Plzeň vyzve tým HC Olomouc.

    První utkání vyznělo jasně pro modrobílé barvy, ty svého soka roznesli drtivým skórem 8:1. Ale jak všichni dobře víme, v play-off je úplně jedno o kolik branek tým vyhraje, druhý den se začíná opět za stavu 0:0.
    Ve druhém utkání si hráči Plzně vypracovali slušný náskok o dvě branky, ale Mora v poslední periodě stav dorovnala a v prodloužení po šťastném odrazu dokonal obrat Holec.
    Ke třetímu utkání se série přesunula na Moravu. Zápas byl hodně podobný tomu druhému, jenomže tentokrát si náskok 2:0 vypracovala Olomouc. Indiáni v závěrečné třetině skóre dorovnala a tak utkání muselo po dvou dnech opět do prodloužení. A dopadlo stejně. Aleš Jergl přesnou střelou zařídil vedení kohoutů 2:1 na zápasy.
    Mač č. 4 – zřejmě nejdůležitější. Buď by se jelo do Plzně s olomouckým mečbolem a nebo za stavu 2:2. Po dvou třetinách byl stav bez branek, nicméně v té poslední jich padlo rovnou pět, z toho tři do branky, kterou strážil Bronislav Konrád.
    V pátém zápase se hrálo o mečbol a podle toho utkání také vypadalo. Po dvou dvacetiminutovkách opět svítil stav na kostce 0:0. První branka padla až ve 42. minutě, kdy se jemnou tečí před brankou prosadil Jakub Pour. Plzeň nakonec přidala zásluhou Allena ještě jednu branku a udělala velký krok k postupu.
    V šestém utkání chtěli Západočeši zkompletovat postup. Díky brance Nedorosta se dostala Škodovka i do vedení, ale Mora ukázala velké srdce, zápas převrátila čtyřmi brankami na svou stranu a vynutila si rozhodující bitvu.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Výsledky čtvrtfinálové série:

    HC Škoda Plzeň 8:1 HC Olomouc (1:0, 2:1, 5:0)
    Branky a nahrávky: 11. Gulaš (Nedorost, Eberle), 26. Jan Kovář (Čerešňák), 36. V. Němec (Kracík), 41. Nedorost (Čerešňák, Jan Kovář), 46. Nedorost (Gulaš, Čerešňák), 51. Stach (V. Němec, Jones), 53. V. Němec (Kracík, Indrák), 58. Indrák (V. Němec) – 30. Jergl (Škůrek, Strapáč).

    HC Škoda Plzeň 2:3p HC Olomouc (2:0, 0:0, 0:2 – 0:1)
    Branky a nahrávky: 8. Pour (Jan Kovář, Gulaš), 12. Pulpán (Vráblík) – 44. Holec (Kolouch, Škůrek), 59. Jergl (Škůrek), 63. Holec.

    HC Olomouc 3:2p HC Škoda Plzeň (1:0, 1:1, 0:1 – 1:0)
    Branky a nahrávky: 1. Galvas (Burian), 40. Strapáč (Irgl), 79. Jergl (Ostřížek) – 40. Němec (Kracík), 56. Indrák.

    HC Olomouc 2:3 HC Škoda Plzeň (0:0, 0:0, 2:3)
    Branky a nahrávky: 54. Nahodil (Jergl, Škůrek), 57. Kolouch (J. Káňa) – 42. Allen (Nedorost), 51. Straka (Allen), 57. Gulaš (Čerešňák).

    HC Škoda Plzeň 2:0 HC Olomouc (0:0, 0:0, 2:0)
    Branky a nahrávky: 42. Pour (Allen, Indrák), 56. Allen (Jan Kovář, Čerešňák).

    HC Olomouc 4:1 HC Škoda Plzeň (0:0, 2:1, 2:0)
    Branky a nahrávky: 34. Nahodil (J. Knotek, Jergl), 38. Skladaný (Ondrušek), 43. Švrček (J. Káňa), 58. Irgl (Strapáč) – 27. Nedorost (Čerešňák, Jan Kovář).
     
    V semifinále play-off už jsou tři týmy – Liberec, Třinec a Kometa Brno. Dnes se tedy rozhodne o týmu, který tuhle trojici doplní. Pokud tuhou bitvu zvládne lépe Plzeň, jejich tým v semifinále bude Třinec a ve druhé dvojici by Liberec změřil síly s Kometou. Pokud postoupí Olomouc, vyzvala by v semifinále vítěze základní části – Liberec.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Moravčík, Jones, Pulpán, Čerešňák, Allen, Vráblík, L. Kaňák – Pour, Jan Kovář (A), Gulaš (C) – V. Němec, Kracík, Indrák (A) – Kantner, Nedorost, D. Kindl – Straka, Kodýtek, Eberle.

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), J. Galvas, Švrček, Dujsík, Matai – Ostřížek, J. Knotek (A), Jergl – Burian, Strapáč, Irgl – Laš, Nahodil, Skladaný – J. Káňa, Kolouch, Holec.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina – Lhotský, Svoboda.
     
    Na stadionu už panuje fantastická atmosféra, plzeňské hráče požene za vítězstvím téměř vyprodaný stadion. I sektor hostů je zcela zaplněn.
     
    Česká státní hymna dozněla, nic nebrání tomu, aby klíčová a závěrečná bitva čtvrtfinále mohla začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Úvodní buly dnešního utkání vyhráli hosté, ale jejich akce byla po sedmi vteřinách zastavena útočných ofsajdem.
     
    00:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň střílí první přesný šíp do olomouckého kohouta. Milan Gulaš dostal výbornou přihrávku na modrou čáru, po rychlé kličce doprava vystřelil. Ránu stačil Konrád vyrazit jen k volnému JAKUBU POUROVI, který pohotovou dorážkou otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Milan Gulaš, Michal Moravčík.
    00:28 Jakub POUR - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:16
    Plzeň po vhazování zůstala u puku, ale díky špatné rozehrávce se hra stěhuje před Frodla.
     
    01:36
    Do další slibné šance se dral navrátilec do sestavy Matyáš Kantner, ale domácí útočník byl čistě zastaven krátce za modrou čárou. Přesto akce Plzně pokračovala, k puku se dostal obránce Vráblík, který tvrdou ranou vyzkoušel pozornost Konráda.
     
    02:27
    Hosté zatím první minuty vůbec nestíhají. Hráči Škodovky včera jedli celý den syrové maso a na jejich hře je to znát.
     
    02:53
    Kohouch si obhodil o mantinel plzeňského obránce Vráblíka, ale včasným návratem vše vyřešil Pour.
     
    03:47
    Miroslav Indrák se pustil do souboje proti čtyřech hráčům Mory, jeho snaha byla z prvé části úspěšná, ale po špatném odrazu mu puk ujel mimo hokejku a domácí hráč už nestačil zakončit.
     
    04:41
    Zbyněk Irgl se dostal zpoza branky až před zařízení Frodla, kterého provětral střelou. Plzeňský brankář si připisuje první úspěšný zákrok.
     
    05:07
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Pour – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Švrček – 2 min., hrubost).
     
    05:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jan Kovář – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:13
    Velká šance na srovnání skóre. Téměř dvouminutová přesilová hra čtyři na tři pro Olomouc.
     
    05:18
    Ta je ovšem rychle zastavena, jelikož hostující Knotek krátce po buly podrazil plzeňského hráče a my uvidíme hru ve třech na obou stranách.
     
    05:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kohout už začíná být čím dál více bez peří. Nick Jones udržel puk na modré čáře, rychlou přihrávkou ho před bránu MILANU GULAŠOVI, který i s trochou dávkou paní štěstěny překonává Konráda podruhé v zápase. Asistence: Nick Jones.
    05:43 Milan GULAŠ - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:51
    Roman Vráblík byl v útočném pásmu naražen na mantinel, nicméně podle pánů rozhodčích čistým způsobem. Plzeňský obránce po chvíli vstal a za velkého aplausu zamířil na střídačku.
     
    07:10
    Milan Gulaš si vzal hokejku do jedné ruky, snažil se odmítnout soupeře, jenže ten ho nakonec nepustil za svá záda, čímž vybojoval puk pro svůj tým.
     
    07:49
    Po delším časovém úseku už opět sledujeme hru v pěti, která více vyhovuje domácím, kteří jsou nadále velmi aktivní.
     
    08:31
    Jaroslav Kracík předvedl málo vídanou věc, na modré získal kotouč a místo aby s ním zajel za brankovou čárou, tak ho rovnou příklepem poslal na Konráda, čímž překvapil celý plzeňský stadion.
     
    09:10
    Roman Vráblík vypálil další střelu, tu si následně i sám dorazil, ale stav zůstává neměněn.
     
    10:17
    Hra se nám přehoupla do druhé poloviny úvodní periody a počet střel vypovídá o průběhu utkání. Plzeň 8, Olomouc 0.
     
    10:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Home Monitoring Aréna bouří nadšením potřetí. Petr Straka vybojoval za brankou Konráda puk, rychlou předávkou ho poslal před bránu, kde byl připravený s rychlou střelou PETR KODÝTEK. Asistence: Petr Straka, Petr Čerešňák.
    10:49 Petr KODÝTEK - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:49
    Střídání v týmu HC Olomouc: ze hřiště odchází Branislav Konrád, přichází Jan Lukáš.
     
    11:36
    Těžko říct co hostující Moře zatím chybí, ale pokud jejich hra bude nadále pokračovat stejným způsobem, jejich sezóna nebude ukončena důstojně.
     
    12:34
    Jakub Pour posílal vzduchem přihrávku na Gulaše, ten puk ovšem nezasáhl a tak je pískáno zakázané uvolnění.
     
    12:43
    Milan Gulaše jen s Kovářem dva na jednoho, první jmenovaný ale pokazil přihrávku, jelikož se puk odrazil od bruslí Vyrubalíka.
     
    13:15
    Čimž akce nebyla zastavena, jen přibrzděna. Roman Vráblík poslal od levého mantinelu přesný pas na Kováře, který puk jen lízl těsně vedle brány.
     
    14:06
    Další útočná akce se valila směrem k olomoucké bráně. Puk táhl podél pravého mantinelu Petr Straka, po rychlé brzdě vypálil na zadní tyč, ale prostor mezi třemi tyčemi plzeňský útočník čtvrté formace netrefil.
     
    15:41
    Hráči v červených dresech se opět po delším časovém úseku udrželi v útočném pásmu, ale k přímé střele na Frodla se nedostali.
     
    16:03
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Vilém Burian – 2 min., hákování).
     
    16:14
    Buly před Lukášem vyhráli hráči Olomouce, ti tak puk poslali rychle na opačný kout ledové plochy.
     
    16:50
    Lukáš Pulpán střelou zápěstím poslal puk na bránu, brankář Lukáš kryje lapačkou.
     
    17:30
    Miroslav Indrák pokazil přihrávku, ale přesto hosté vyhodit puk nedokázali.
     
    17:56
    To se povedlo až nyní, jelikož Nick Jones svou ránu od modré poslal jen do prvního bránícího hráče.
     
    18:03
    Hosté v plném počtu.
     
    18:56
    Akce hostů zastavena na modré čáře. Ofsajd.
     
    19:20
    Tentokrát si hosté nedokázali přesně přihrát a hra se tak po zakázaném uvolnění stěhuje před branku Lukáše.
     
    19:36
    Jan Kovář vystřelil utajenou střelu přes obránce, ale brankář Lukáš si puk našel ve své lapačce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První perioda je za námi a my sledujeme naprostou dominanci plzeňského týmu. Skóre dnešního zápasu otevřel již v první minutě pohotovou dorážkou Jakub Pour. Na jeho úspěch ještě navázal při hře ve třech Milan Gulaš a definitivní podobu z předbrankového prostoru Petr Kodýtek. Hosté pokud chtějí s utkáním ještě něco provést, tak musí ve zbývajících dvou třetinách hodně přidat.

    Prostřední dějství začne v 17:59.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Michal Moravčík – 2 min., držení).
     
    20:28
    Václav Nedorost vyhazuje puk přes všechny čáry až k Lukášovi.
     
    20:51
    Ostřížek střelou zápěstím chtěl zřejmě oslovit spoluhráče před brankou, ti ovšem puk nezasáhl a puk skončil vedle brány.
     
    21:11
    Puk v lapačce Dominika Frodla, vhazovat se bude po pravici plzeňského brankáře.
     
    21:22
    Jan Kovář puk zbytečně nevyhodil, podržel ho na své hokejce a pomalu s ním dojel až na druhou stranu ledové plochy, kde ho Plzeň drží u mantinelu.
     
    22:02
    Stále kotouč za brankou Lukáše, plzeňští sbírají velice cenné vteřinky.
     
    22:20
    Domácí v plném počtu.
     
    22:59
    Roman Vráblík odmítl ve středním pásmu soupeře, puk poslal za bránu, kde byl připravený Kracík, tomu ovšem černý nesmysl utekl od hokejky a brankář Lukáš ho přikryl svou lapačkou.
     
    23:04
    Puk se po vhazování dostal na modrou čáru, kde si ho zpracoval Roman Vráblík. Ten puk poslal okamžitě zpět do prostoru, kde se nachází brána, ale tu netrefil.
     
    23:16
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (David Škůrek – 2 min., hákování).
     
    23:29
    Lukáš Pulpán trefil jen obránce clonící před ním, od něj se nakonec puk odrazil do středního pásma.
     
    24:07
    Olomouc se zatím dobře brání, ale když měla puk na svých hokejkách, vyhodit se jim ho nepodařilo.
     
    24:36
    Po přihrávce Kováře pálil z vrcholu levého kruhu Gulaš, ten svou ránu poslal jen do levé tyče.
     
    25:01
    Lukáš zasypán několika dobrými střelami, které měli přívlastek gólové. Hostující brankář teď své mužstvo podržel.
     
    25:16
    Hosté v plném počtu.
     
    26:44
    Petr Kodýtek se dostal do samostatného úniku, plzeňský mladý útočník se rozhodl pro rychlou střelu, ale puk poslal vysoko nad branku.
     
    27:02
    Zakázané uvolnění Olomouce. Střely na bránu ve 28. minutě 19:3.
     
    27:17
    Denis Kindl poslal kotouč z řohu na modrou, odkud střílel Nic Jones, ten ale prudkou střelou bránu netrefil.
     
    27:47
    Do dalšího samostatného úniku se tentokrát dostal plzeňský veterán Václav Nedorost. I on se rozhodl pro rychlou střelu, ale Lukáš jeho pokus vyrazil lapačkou.
     
    28:22
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Miroslav Indrák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    28:39
    Hosté mají zatím problém se vůbec dostat do pásma. Plzeňským se podařilo dvakrát vyhodit.
     
    28:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesto hosté nabídnutou početní výhodu zužitkují. Jan Knotek našel před brankou volného LUKÁŠE NAHODILA, který ze čtvrté střely Olomouce na bránu prostřeluje Frodla. Asistence: Jan Knotek, David Ostřížek.
    28:54 Lukáš NAHODIL - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:28
    Jan Eberle se delší časový úsek pohyboval v brankovišti a hlavní rozhodčí to moc dobře viděl.
     
    30:10
    Krátce za polovinou dnešního utkání střílel přes obránce hostující Káňa, ale branku přestřelil.
     
    31:26
    Kracík se nechal za brankou obrat o kotouč. Olomouc vstřelená branka evidentně povzbudila.
     
    32:01
    Parádní souhra prvního plzeňského útoku. Milan Gulaš zavezl kotouč, předal ho Kovářovi, který před brankou našel ještě volného Jakuba Poura, který to zkusil šikovně bekhendem, ale mezírku mezi betony nenašel.
     
    33:12
    Plzeň dokázala zamknout Olomouc ve své třetině, ti tak vyhodili puk jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    33:33
    Plzeň už opět mohla vést o tři branky, Petr Straka dostal ideálni puk do jízdy na levé straně, ale rychlou střelou Lukáše nepřekonal.
     
    34:04
    Roman Vráblík střílel od modré čáry tvrdě, avšak nepřesně.
     
    34:52
    Jan Kovář oslovil přihrávkou na modré čáře Michala Moravčíka, domácí obránce napřáhl až ke stropu haly, ale puk po jeho ráně letěl vedle levé tyče.
     
    36:02
    Mora se dostala do menšího tlaku v útočném pásmu, ale Frodla ohrozit nedokázala.
     
    36:38
    Tentokrát už se to Davidu Ostřížkovi povedlo, ale Frodl jeho střelu viděl a bez problémů vyrazil betonem.
     
    37:21
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Vojtěch Němec – 2 min., hákování).
     
    37:38
    Plzeň se osvobozuje, Olomouc musí založit další útočník od své brány.
     
    38:13
    Conor Allena vyvezl puk až za branku Lukáše, kde ho drží u mantinelu.
     
    38:42
    Hosté puk opět vrátili do útočného pásma, kde jim ovšem vázne rozehrávka. Domácí se dobře brání.
     
    39:12
    Po střele Irgla si puk pro sebe uzmul Moravčík a poslal ho okamžitě pryč z vlastní třetiny.
     
    39:21
    Domácí v plném počtu.
     
    39:39
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Milan Gulaš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Tomáš Dujsík – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Roman Vráblík – 2 min., hrubost).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině jsme viděli jednu branku, tu vstřelil krátce před polovinou utkání hostující Nahodil a tak domácí vedou před poslední třetinou již jen o dvě branky. I přes obdrženou branku byla Plzeň aktivnějším celkem a za postupem si jde rovnýma nohama.

    Střely na bránu: 26:9

    Poslední perioda začne přibližně v 18:54.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:52
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Knotek – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:27
    Hosté se osvobozují.
     
    42:02
    Němec se dostal k dorážce mezi kruhy, Lukáš vyráží betonem.
     
    42:46
    Stejný hráč, stejná pozice, gólman hostí vyráží pravou rukou!
     
    42:52
    Hosté v plném počtu.
     
    43:27
    Velké boje o puk v rohu pásma indiánů.
     
    43:46
    Jan Eberle dostal puk před bránu, odkud střílel pod horní tyčku, ale bohužel pro něj trefil jen brankáře do masky.
     
    43:58
    Milan Gulaš se pokusil od pravého mantinelu pro střelu z otočky, ale branku netrefil.
     
    44:21
    Opět plzeňský kapitán se dostal ke kotouči, v situaci dvou na jednoho udělal rychlou brzdu. Následnou střelu Lukáš vyrazil betonem.
     
    45:27
    Vyrubalík zachytil puk na modré čáře, po rychlém předání puku se snažil vystřelit Jergl, ale puk trestuhodně vůbec netrefil.
     
    46:10
    Domácí se vymanili zpod tlaku, oba celky střídají.
     
    48:09
    Hosté zahráli vysokou hokejkou, ale puku se jako první dotkl Vojtěch Němec, tudíž nebyl důvod k přerušení hry.
     
    48:43
    Plzeň už se nechce dopustit nějaké zbytečné chyby, proto puk radši bez starostí vyhodí na zakázané uvolnění.
     
    49:09
    Denis Kindl vyvezl puk až do útočného pásma, čímž dal spoluhráčům možnost k vystřídání.
     
    Střely na bránu: 33 – 11
     
    50:10
    Před námi je závěrečných deset minut třetí třetiny. Olomouc je stále o dvě branky pozadu, hráči by ze sebe měli dostat poslední zbytky sil, pokud chtějí s utkáním ještě něco udělat.
     
    50:53
    Nahození Ondruška končí v rohu kluziště.
     
    51:26
    Dominik Frodl! Po střele Dujsíka mu vypadl kotouč před bránu, kde byl připraven s dorážkou Zbyněk Irgl, ale domácí brankář předvedl fantastický zákrok.
     
    51:48
    František Skladaný vyzkoušel pozornost Frodla od levého mantinelu, gólman indiánů střelu viděl a bez větších potíží ji zachytil do své lapačky.
     
    52:30
    Po dalším jistým zákroku Frodla následuje poslední komerční přestávka.
     
    Dnešní utkání sleduje 6888 diváků.
     
    53:15
    Plzeň už hraje velice chytře, do žádného útočení se po hlavě nepouští. Jen šikovně hráči Škodovky vyhazují kotouče z vlastního pásma, tak aby to nebylo zakázané uvolnění.
     
    53:39
    Frodl po zákroku lapačkou okamžitě rozehrál, poslední co by si Plzeň přála je, aby se vhazovalo u nich v pásmu.
     
    54:35
    Kotouč zašlápnutý v rohu ledové plochy, tam je o něj sváděný velký boj.
     
    55:14
    Jakub Pour se dostal mezi kruhy k odraženému kotouči, ale jeho pokus až k Lukášovi nedoletěl.
     
    55:38
    Rána Švrčka byla dobře umístěná, ale Dominik Frodl ji viděl a šikovně betonem vyrazil. Už se hraje dlouho bez přerušení.
     
    56:30
    Menší zaváhání Frodla. Po střele Ostřížka si mladý gólman puk málem srazil do branky hokejkou.
     
    57:14
    Po hodně dlouhé době je hra přerušena. Nepřesná rozehrávka znamená zakázané uvolnění a vhazování před Lukášem.
     
    57:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné. JAN ŠVRČEK vystřelil od vlastní modré čáry a k překvapení celého stadionu skončil puk za Frodlem. Dámy a pánové, drama je na světě.
    57:26 Jan ŠVRČEK - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:01
    Hlasatel oznámil závěrečné dvě minuty.
     
    58:19
    Ofsajd Olomouce.
     
    58:30
    Plzeň vyhodila na zakázané uvolnění. Vhazování před Frodlem. Navíc Olomouc to zkouší v šesti hráčích.
     
    58:40
    Plzeň získala puk na své hokejky, ale nepohlídala si ofsajdové postavení. Lukáš musí zpátky do brány.
     
    58:47
    Icing Olomouce, Lukáš už byl na cestě z brány, ale opět se musí do ní vrátit.
     
    59:01
    Už běží poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:25
    Domácí drží puk v útočném pásmu, celý stadion je na nohou.
     
    59:42
    Olomouc se stále nemůže dostat ze své třetiny.
     
    59:57
    Je rozhodnuto. Mora už se k zakončení nedostane.
     
    Konec zápasu.
     
    Plzeňský stadion bouří nadšením. Škodovka po výhře 3:2 postoupila do semifinále extraligy. Dnešní vítězství určila první třetina, kde Plzeň vstřelila všechny své branky. Hosté v závěrečných minutách dokázali snížit na rozdíl jediné branky, ale více toho už hosté nestihli. Indiáni se tak můžou těšit na další minimálně čtyři zápasy. Jejich protivníkem bude Třinec.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku sobotního večera se s Vámi loučím a u semifinálových bojů se opět budu těšit. Na shledanou. (19:32:03)

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 1. Pour (Gulaš, Moravčík), 6. Gulaš (Jones), 11. Kodýtek (Straka, Čerešňák) – 29. Nahodil (J. Knotek, Ostřížek), 58. Švrček


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Moravčík, Jones, Pulpán, Čerešňák, Allen, Vráblík, L. Kaňák – Pour, Jan Kovář (A), Gulaš (C) – V. Němec, Kracík, Indrák (A) – Kantner, Nedorost, D. Kindl – Straka, Kodýtek, Eberle.
    HC Olomouc: Konrád (11. Lukáš) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), J. Galvas, Švrček, Dujsík, Matai – Ostřížek, J. Knotek (A), Jergl – Burian, Strapáč, Irgl – Laš, Nahodil, Skladaný – J. Káňa, Kolouch, Holec.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6888
    Plzeň 4 3 Olomouc
    #1 Pondělí 18.03.2019 • 19:00
    Plzeň - Olomouc 8:1
    #2 Úterý 19.03.2019 • 17:00
    Plzeň - Olomouc 2:3 po prodl.
    #3 Pátek 22.03.2019 • 17:00
    Olomouc - Plzeň 3:2 po prodl.
    #4 Sobota 23.03.2019 • 17:00
    Olomouc - Plzeň 2:3
    #5 Úterý 26.03.2019 • 17:00
    Plzeň - Olomouc 2:0
    #6 Čtvrtek 28.03.2019 • 17:00
    Olomouc - Plzeň 4:1
    #7 Sobota 30.03.2019 • 17:00
    Plzeň - Olomouc 3:2
    ocianews.com