Jablonec – Příbram 3:0 (kon.) | Plzeň – Bohemians 1905 3:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:2 (2:0)
Bohemians Praha 1905
Neděle 31.03.2019, 17:30 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný nedělní podvečer, vážení fanoušci českého fotbalu, vítejte u sledování psaného přenosu z šestadvacátého kola FORTUNA:LIGA! Dnes je na programu zajímavý zápas, obhájce titulu FC Viktoria Plzeň přivítá v domácí Doosan Areně tým Bohemians Praha 1905. Přejeme příjemnou zábavu!
     
    První vzájemný zápas

    Ten se odehrál 19. října loňského roku v Praze. Domácí Bohemka v utkání dvakrát vedla, chvílemi Plzeňany docela zatlačila. Ti však ukázali zkušenost a na oba zásahy pražského celku rychle odpověděli. Duel nakonec skončil remízou 2:2.

    Bohemians poslal do vedení ve dvaadvacáté minutě Júsuf , který dokázal proměnit nařízený pokutový kop. O deset minut později to bylo 1:1, Schumacher si srazil míč do vlastní sítě, Viktoria se tedy mohla radovat.

    I ve druhé půli se trefili jako první Pražané. Záviška dokázal využít svou šanci. V tomto případě přišla odpověď ještě dříve, o dvě minuty později vyrovnal plzeňský Procházka na konečných 2:2.


    12. kolo, pátek 19. 10. 2018, Ďolíček

    Bohemians Praha 1905 2:2 FC Viktoria Plzeň
    24. Júsuf (pen.), 64. Záviška – 34. Schumacher (vl.), 66. Procházka

    Sestava Bohemians:
    Valeš – Dostál, Krch (C), Šmíd, Schumacher – Reiter (84. Vaníček), Bederka, Hašek (46. Mašek), Bartek (78. Švec) – Júsuf, Záviška.

    Sestava Plzně:
    Hruška – Řezník, Hejda, Hubník (C), Limberský – Procházka, Hrošovský – Petržela, Hořava (67. Chorý), Zeman (79. Čermák) – Krmenčík (85. Řezníček).
     
    Řekli před zápasem

    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP):

    „Mohli jme být pospolu, dobře potrénovat a doufám, že jsme se na závěrečnou část ligy připravili dobře.“

    „Dvakrát jsme prohráli venku, nyní tedy doma prostě musíme vyhrát.“

    „Bohemka vždy hraje důsledný až urputný fotbal, myslím, že se jim venku daří více než doma. Nedávno vyhráli tři nula v Karviné, což pro ně bylo velmi důležité. Přijede soupeř, který dobře brání a je nepříjemný v brejkových a standardních situacích.“

    „Musíme z dvaadvaceti střel, které jsme měli například v Teplicích, dát více gólů. Tolik střel a všeobecně šancí jsme v poslední době neměli, bohužel jsme je ve zmíněném zápase neproměnili. Ve finální fázi musíme zachovat větší klid, musíme být přesnější. Doufám, že se nám to v domácím zápase povede.“

    Milan Havel (obránce FCVP):

    „Bude to jistě náročné. Čeká nás hodně běhavý soupeř, který hraje z dobrého bloku a vyráží do rychlých brejků, na to si musíme dát pozor.“

    „V první řadě ale musíme začít každý u sebe a vrátit se k tomu, co chceme hrát. Chceme zpět na vítěznou vlnu a hlavně v domácím prostředí předvést fanouškům takový výkon, jaký si zaslouží.“

    „Zregenerovali jsme a přes týden hodně dobře potrénovali. O víkendu jsme si mohli i odpočinout, takže přestávka splnila to, co měla a na Bohemku jsme maximálně připraveni.“

    ZDROJ: www.fcviktoria.cz
    ___________________________________

    Martin Hašek (hlavní trenér Bohemians):

    „Z principu je sice možné, že nám bude vyhovovat role týmu, který bude hrát na protiútoky. Plzeň bude favoritem. Jsou na druhém místě a mají výborné statistiky na domácím hřišti. Z dvanácti zápasů jich jedenáct vyhráli a jednou remizovali."

    „Máme vykartovaného Šmída, Vacka i Bartka. Navíc Šmíd s Vackem dostali nakopáno. Drobné problémy s kotníkem měl Vodháněl a Nečas s tříslem. Na jaře ovšem disponujeme širším kádrem. Je snazší pro nás takové problémy řešit. Na podzim jsme si museli půjčovat hráče z juniorského a dorosteneckého týmu, abychom mohli obsadit místa na lavičce. I v neděli budeme některé hráče muset poslat na tribunu."

    David Bartek (obránce Bohemians):

    „Plzeň bude chtít určitě vyhrát. Pojedeme tam v ideálním rozpoložení, protože na tom nejsou moc dobře. Máme velkou šanci uhrát nějaké body. Když vydržíme dlouho vzadu s čistým kontem, podaří se nám dát gól z protiútoku nebo standardní situace, tak bychom určitě na body pomýšleli. Momentálně máme už široký kádr. na šanci čekají i ostatní kluci, kteří pilně trénují a pracují. Je na nich, aby se s tím poprali. A může se stát, že nás zpět do základní sestavy ani nepustí."

    ZDROJ: www.bohemians.cz
     
    FC Viktoria Plzeň

    Postavení v tabulce: 2.
    Počet bodů: 55
    Posledních 5 zápasů (FORTUNA:LIGA): V V V P P
    Počet vstřelených branek: 36
    Počet inkasovaných branek: 23

    Nejlepší střelec: Jean-David Beauguel – 11 branek
    Nejlepší nahrávač: David Limberský – 3 asistence
    Žluté karty: David Limberský (7)
    Červené karty: Hejda, Hubník, Kopic, Kovařík (1)
    Gólmani:
    Aleš Hruška – 6 čistých kont
    Matúš Kozáčik – 6 čistých kont
     
    Bohemians Praha 1905

    Postavení v tabulce: 13.
    Počet bodů: 26
    Posledních 5 zápasů (FORTUNA:LIGA): P V P V R
    Počet vstřelených branek: 23
    Počet inkasovaných branek: 32

    Nejlepší střelci: Júsuf – 5 branek
    Nejlepší nahrávač: Júsuf – 3 asistence
    Žluté karty: Bartek, Krch (5)
    Červené karty: Michal Šmíd (2)
    Gólmani:
    Roman Valeš – 3 čistá konta
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, R. Hubník (C), Brabec, Limberský – Hořava, Hrošovský – J. Kopic, Al. Čermák, J. Kovařík – Beauguel.
    Náhradníci: Kozáčik – Kayamba, Procházka, M. Petržela, Chorý, Pernica, Pačinda.

    Bohemians Praha 1905: Fryšták – Bederka, Hůlka, Pokorný – Záviška, Ljovin, Jindřišek (C), Schumacher – Reiter, Puškáč, Vaníček.
    Náhradníci: Valeš – Nečas, Júsuf Hilál, Krch, M. Dostál, Vodháněl, Vondra.

    Rozhodčí: Berka – Kotalík, Melichar.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Během první minuty kombinovali hostující hráči, ale nakonec míč skončil v zámezí, takže bude vhazovat domácí bek David Limberský.
     
    2
    Aleš Čermák dobře přebral míč od spoluhráčů, ale nakonec mu kousek ke zpracování chyběl. Balon se dostal na pravou stranu, odkud nepřišel centr, ale bude to roh pro Viktorii.
     
    3
    Patrik Hrošovský centroval na Brabce, který chtěl hlavičkovat, jeho pokus zblokovala Bohemka na další roh.
    3. Brabec v šanci! Ale hlavičkoval vedle
     
    4
    Druhý roh Plzně se také neujal, míč se dostal až k domácí bráně, odkud zase rozehrává Hruška.
     
    5
    Západočeši se od první minuty nehnuli od míče, ale nyní o něj na vlastní polovině přišli. Rudolf Reiter centroval, ale balon nakonec skončil až za bránou Plzně.
     
    7
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoriáni se dostali k centru z levé strany, David Limberský našel volného Řezníka, který poslal střílený pas před branku, odkud ho do sítě bez problémů uklidil JEAN-DAVID BEAUGUEL. Aktivní Západočeši se tak dostávají velice brzy do vedení. Asistence: Radim Řezník.
    7. Jean-David BEAUGUEL - 1:0
     
    9
    Antonín Vaníček se dostal po rychlé akci do velkého vápna Plzně, před brankou hledal Puškáče, který chtěl zakončit patičkou. Míč skončil mimo bránu.
     
    10
    Bohemka se chtěla do další šance prohnat ještě jednou po levém křídle, ale její akce rychle skončila nepřesným pasem.
     
    11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se podruhé dostali do velké šance a opět byli úspěšní! Znovu se trefil JEAN-DAVID BEAUGUEL, který se nyní prezentoval parádní technickou ranou levačkou na zadní tyč. Hrošovský nejprve nepropálil hráče před sebou, balon se ale dostal ke Kopicovi, který ho přiťukl na kolegu z útoku, francouzský forvard se trefil přesně. Asistence: Jan Kopic.
    11. Jean-David BEAUGUEL - 2:0
     
    13
    Plzeňané se tak velice rychle ujímají vedení o dvě branky, zatím jsou ve svých šancích smrtící. Oproti minulému kolu v Teplicích promění, na co sáhnou.
     
    14
    Další akci Plzně zakládá Jakub Brabec z vlastní poloviny, znovu se míč dostal dopředu, Beauguel byl záhy faulován.
     
    15
    Následně faulovali vepředu i domácí, takže se k míči může po rozehrání dostat Bohemka.
     
    16
    Pražané se dostanou po dalším nedovoleném zákroku Plzně k rozehrání zajímavé standardní situace z levé strany, hráči už se seskupili před Hruškou.
     
    17
    Hostující hráči se snažili vytvořit šanci v předbrankovém prostoru, ale Aleš Čermák dobře zabral směrem dozadu a odpálil míč do bezpečí.
     
    18
    Rudolf Reiter se chtěl dostat dopředu po pravém křídle, ale byl lapen v ofsajdu. Limberský pošle míč zase do hry.
     
    19
    Znovu se snažil dostat do nové příležitosti Reiter, ale v tomto případě na míč ani nedosáhl. Aleš Hruška pošle míč do hry.
     
    21
    David Limberský se po pěkné akci po delší době dostal k centru, nakonec z toho bude třetí plzeňský rohový kop v duelu.
     
    22
    Jean-David Beauguel se znovu dostal do šance, ale trefil jen nabíhajícího Řezníka, který se zjevil před bránou. Od něj šel míč do zámezí.
     
    23
    Antonín Vaníček se chtěl dostat také centru, ale míč domácí odkopli. Následně střílel z otočky David Puškáč, leč hradbu těl před sebou nepropálil.
    23. Puškáč střílel z otočky, ale ránu zblokoval Brabec
     
    25
    Po rychlé akci Plzně přijde na řadu další rohový kop, v posledních minutách je zápas na šance skoupý.
     
    26
    Patrik Hrošovský centroval od rohové praporku, Jean-David Beauguel zase hlavičkoval, jde si za hattrickem, ale bránu nakonec netrefil.
     
    27
    Josef Jindřišek rozehrával standardku Bohemians po faulu Plzně, ale trefil jen nejbližšího protihráče, od nějž šel míč od brány Viktorie.
     
    29
    Západočeši se nemohli po pravé straně dostat do kombinace na útočné polovině, tak to zkusili středem. David Limberský táhne akci směrem dopředu.
     
    30
    Rudolf Reiter se chtěl dostat do rychlého brejku, ale zkušeně mu cestu zahradil Hrošovský, sudí nakonec píská faul domácího hráče.
     
    30
    Jakub Brabec zastavil centr ve velkém vápně, možná míč zastavil rukou, rozčilují se hostující fanoušci i hráči. Jde se zkoumat video!
     
    31
    Stále se zkoumá videozáznam, čeká se na rozhodnutí hlavního rozhodčího.
     
    32
    Sudí Berka nyní ukázal, že se jde po konzultaci s kolegy podívat na záznam celé situace.
     
    34
    A skutečně! Je to penalta pro Bohemians, Jakub Brabec zahrál před vlastní brankou rukou.
    34. Brabec trefil míč ve vápně rukou, hosté budou kopat penaltu
     
    34
    Pokutový kop rozehraje Josef Jindřišek.
     
    35
    Hostující kapitán Josef Jindřišek penaltu nedává! Svou přízemní střelou chtěl zamířit k levé tyči, ale bránu Hrušky nakonec vůbec netrefil, balon končí mimo!
     
    38
    Dopředu se hnala zase Plzeň. Jan Kovařík hledal před bránou některého ze spoluhráčů, ale hostující hráči nakonec míč odvrátili.
     
    38
    Jean-David Beauguel si šel nyní hodně hlasitě za hattrickem! Byl volný před bránou, chtěl rychle zakončit, ale na poslední chvíli mu do rány padl jeden ze protihráčů.
    38. Beauguelovu tutovku takřka na brankové čáře zastavil Hůlka
     
    39
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází Martin Dostál.
     
    41
    Pěknou akci vytvářeli domácí na pravé straně, ale nakonec se k centru nedostali. Řezník ještě hledal Hořavu, ale ten nakonec o balon po nátlakem přišel.
     
    42
    Radim Řezník se po několika odrazech dostal ke střele na malém vápně, Tomáš Fryšták ho dokázal vychytat!
    42. Řezníka ve stoprocentní šanci vychytal Fryšták, hrál Pokorný rukou
     
    42
    Také v tomto případě se zkoumalo video kvůli možné ruce Bohemky ve vápně, ale situace se vyřešila rychle. Penalta to není, jede se dál.
     
    44
    Ani další akce Bohemians po levé straně se nesetkala s úspěšným koncem, rozhodující míč do běhu byl moc dlouhý, odkopávat do brány bude Hruška.
     
    45+1
    Rozhodčí v první půli nastaví dalších pět minut.
     
    45+1
    Roman Hubník byl nakonec faulován před vlastní bránou, je z toho útočný faul Bohemky. Míč znovu do hry pošle Aleš Hruška.
     
    45+3
    Pražané jsou v úplném závěru poločasu aktivnějším týmem, snaží se dostat do šance, ale domácí kapitán Hubník se činí.
     
    45+4
    Martin Dostál se chtěl dostat do zakončení, ale David Limberský míč odpálil do zámezí. I nadále celkem tlačí Bohemka.
     
    45+6
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je minulostí, Viktorka se dostala do dvoubrankového vedení už po 11. minutách, když se dvakrát trefil aktivní Jean-David Beauguel, který nejprve stál na přesném místě, poté se trefil pěkně k tyči. Zkompletovat mohl i hattrick, ale hosté míč gól sebrali z kopaček.

    Na druhé straně měla Bohemka největší šanci během penalty, kterou však zahodil Josef Jindřišek.

    Druhý poločas začne přibližně v 18:35.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Dlouhý nákop ze strany domácích nenašel přesně svého adresáta a bude se rozehrávat od branky Fryštáka.
     
    49
    Nepovedenou rozehrávku Bohemians se domácím nepovedlo potrestat.
     
    49
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Tomáš Chorý.
     
    50
    Fryšták nerozehrál přesně a hned tu byla zajímavá možnost pro Plzeň, jenže Viktoria nakonec vybojovala z celé situace jen rohový kop.
     
    51
    Dostál se pokusil o dlouhé vhazování, které jsou jeho doménou, jenže hosté se do zakončení nedostali.
     
    52
    Plzeňští rozjeli další akci, ale nakonec se nedostali dál než kousek za půlku hřiště.
     
    54
    Plzni se povedla kombinace, ale finální přihrávka na nabíhajícího Limberského na kraji hřiště byla moc dlouhá.
     
    56
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Abdalláh Júsuf Hilál.
     
    57
    Velmi dobrou akci sehráli hráči Plzně. Po rachlém přenesení hry po levé straně se míč dostal až na hranici pokutového území, jenže oba pokusy o zakončení zablokovala obrana Bohemians.
     
    58
    Hořava nezvládl souboj na středu hřiště a hned z toho byla obrovská možnost pro hosty. Rudolf Reiter šel sám na branku, jenže sám proti Hruškovi si nedokázal poradit!
     
    60
    Dobrá pozice se rýsovala pro Viktorii, jenže Kovařík se nacházel v postavení mimo hru.
     
    61
    Reiter dokázal udržet míč na hrací ploše a hosté se snaží o kombinaci na kraji hřiště, která však nevypadá nebezpečně.
     
    62
    Rudolf Reiter byl znovu aktivní v napadání a vybojoval roh pro hosty.
     
    63
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují po rohovém kopu. Míč po rohovém kopu přistál na hlavě Josefa Jindřiška, který prodloužil míč na zadní tyč, kde byl připraven osamocený LUKÁŠ HŮLKA a v den svých 24. narozenin snižuje!
    63. Lukáš HŮLKA - 2:1
     
    64
    Hned se domácí snažili odpovědět, ovšem Chorý se do zakončení nedostal.
     
    65
    Radim Řezník byl nedovoleně poslán k zemi od Schumachera a pro Plzeň je tu možnost nebezpečné standardní situace.
     
    66
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Milan Petržela.
     
    67
    Hrošovský rozehrál standardní situaci na Davida Limberského, který však mířil hodně mimo.
     
    68
    Hosté po snížení cítí šanci a snaží se podnikat nebezpečné protiútoky, tentokráte však skončili daleko od plzeňské branky.
     
    69
    Antonín Vaníček se pohyboval na hranici ofsajdové pasti, a nakonec v ní byl zachycen.
     
    70
    Aleš Čermák šel do souboje o míč s Josefem Jindřiškem hlavou a oba hráči se ve vzduchu potkali. Hra přerušena a oba hráči jsou ošetřováni.
     
    71
    Oba hráči zpět na hrací ploše a hra pokračuje.
     
    72
    Tomáš Chorý vybízel zajímavým pasem nabíhajícího Petrželu, který se však k zakončení nedokázal dostat.
     
    73
    Bohemians právě vstřelili branku!
    JOSEF JINDŘIŠEK rozjel akci Bohemky před vápnem přihrávkou do běhu na Reittera, který mu míč vrátil zpátky a kapitán hostů napravuje vyrovnávací trefou neproměněnou penaltu. Asistence: Rudolf Reiter.
    73. Josef JINDŘIŠEK - 2:2
     
    75
    Bohemku srovnání nakoplo, ale tentokráte jejich akce nebyla přesná.
     
    76
    Vyrovnání zaskočilo nejen domácí hráče, ale rázem jsou více slyšet i fanoušci hostů, kterých dorazilo na západ Čech poměrně dost.
     
    77
    Antonín Vaníček měl k dispozici zajímavou možnost, obhodil Hubníka, ale k zakončení jej nakonec nepustil Brabec.
     
    78
    Akce Plzně zastavena hned v zárodku a mohou zaútočit hosté.
     
    79
    Bohemka měla třetí gól na zlatém podnose, ale nakonec se skóre nemění! Rudolf Reiter šel znovu sám na Hrušku, ale zalekl se zakončení a ještě dával prakticky do prázdné branky na Vladislava Ljovina, jenže ten trefil Řezníka, který skákal do střely za již překonaného Hrušku!
     
    80
    Bohemka pokračuje v aktivitě, ale z rohového kopu se hostům nepovedlo ohrozit branku.
     
    81
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Erik Pačinda.
     
    83
    Erik Pačinda dostal míč na své kopačky a zajímavým centrem se pokusil ohrozit branku, první byl u míče gólman Fryšták.
     
    84
    Viktoria vybojovala rohový kop.
     
    84
    Kovaříkovu rozehrávku nikdo z domácích nedokázal zachytit, hosté se na chvíli osvobozují.
     
    85
    Domácí si zopakují rohový kop.
     
    85
    Erik Pačinda měl na hlavě možná rozhodující trefu! Po rohovém kopu nedokázali hosté dostat míč do bezpečí a Pačinda se dostal k hlavičce, jenže pouze do tyče!
    85. Fryšták podskočil míč, Pačinda trefil tyč!
     
    86
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se vrací do vedení! Centr na levou strany dokázal Jan Kovařík prodloužit hlavou přesně do míst, kam si nabíhal TOMÁŠ CHORÝ a pohotovou střelou překonává Fryštáka! Asistence: Jan Kovařík.
    86. Tomáš CHORÝ - 3:2
     
    86
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Josef Jindřišek, přichází Jakub Nečas.
     
    87
    Další zajímavou akci Plzně zastavuje odmávaný a odpískaný ofsajd.
     
    89
    Vaníček nedokázal uspět v dalším útočném snažení, Plzni se však přihodilo to samé.
     
    90
    Plzeň byla blízko další trefě, na hranici šestnáctky se nakonec Hořava dostal k zakončení, ale Fryšták byl na správném místě.
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    Dnešní utkání sleduje 9362 diváků.
     
    90+1
    Plzeň se pohybuje s míčem v blízkosti hostující šestnáctky. To je prostor, kde to teď Plzni vyhovuje.
     
    90+2
    Bohemka se dostala k míči, ale po odkopu Fryštáka o něj hosté rychle přišli.
     
    90+3
    Plzeň bude ještě v samém závěru zahrávat rohový kop.
     
    90+3
    Pačinda to vzal po rohovém kopu na sebe, ale do zakončení se nedostal.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je za námi velmi zajímavé utkání mezi Plzní a Bohemians Praha 1905. Plzeň po první půli vedla 2:0 a byla jasně na cestě za výhrou, jenže druhá půle nabídla atraktivní fotbal a zejména skvělý výkon Bohemky, jenže i přes dva góly hosty zradila koncovka. Hůlka s Jindřiškem dokázali ve druhé půli srovnat, jenže Reiter a Levin zazdili dvě obrovské šance, které mohly strhnout vedení na stranu týmu z Ďolíčku. To se však nestalo a v 86. minutě Tomáš Chorý dokázal vrátit Plzni vedení, které tým Pavla Vrby už udržel.

    Plzeň po dvou prohrách naplno bodovala a díky ztrátám týmům z popředí tabulky si upevnila druhé místo, když na první Slavii ztrácí nyní sedm bodů a na třetí Spartu má náskok osmi bodů.
     
    Z Plzně je to pro dnešek všechno. Děkujeme Vám za pozornost u dnešního divokého utkání a opět někdy na shledanou. (19:35:15)

    Jakub Vais

    Jan Picka

    Branky: 7. Beauguel (Řezník), 11. Beauguel (J. Kopic), 86. Chorý (J. Kovařík) – 63. Hůlka (Jindřišek), 73. Jindřišek (Reiter)

    Neproměněná penalta: 35. Jindřišek (BOH), mimo


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 6:8.
    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, R. Hubník (C), Brabec, Limberský – Hořava, Hrošovský – J. Kopic (66. M. Petržela), Al. Čermák (81. Pačinda), J. Kovařík – Beauguel (49. Chorý).
    Náhradníci: Kozáčik – Kayamba, Procházka, M. Petržela, Chorý, Pernica, Pačinda.

    Bohemians Praha 1905: Fryšták – Bederka, Hůlka, Pokorný – Záviška (39. M. Dostál), Ljovin, Jindřišek (C) (86. Nečas), Schumacher – Reiter, Puškáč (56. Júsuf Hilál), Vaníček.
    Náhradníci: Valeš – Nečas, Júsuf Hilál, Krch, M. Dostál, Vodháněl, Vondra.

    Rozhodčí: Berka – Kotalík, Melichar

    Diváci: 9362
    thejrc.org