Ath. Bilbao – Levante 3:2 (kon.) | Eibar – Rayo Vallecano 2:1 (kon.) | Huesca – Celta Vigo 3:3 (kon.)
Valencia – Real Madrid 2:1 (kon.)
konec
Valencia CF
2:1 (1:0)
Real Madrid
Středa 03.04.2019, 21:30 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13. (23:28:01)
     
    Po brance Realu ještě nechal hlavní rozhodčí rozehrát, ale ihned poté už druhý poločas ukončil. Valencia si připisuje cenné vítězství nad Realem Madrid 2:1.

    První pětačtyřicetiminutovka příliš šancí nepřinesla. Real dlouhou dobu ovládal trávník, ale postupnou kombinací se ani jednou nedostal do nebezpečí pozice v pokutovém území soupeře. Naopak Valencii stačilo málo, aby udeřila. Po rozehrávce rohového kopu se dostal k balonu Goncalo Guedes a parádní ránou k první tyče překonal Navase.

    Po přestávce pokračoval Real v nastaveném trendu. Zdlouhavé držení balonu na útočné polovině úspěch neslavilo. Deset minut před koncem navíc udeřil na druhé straně po Parejově centru Ezequiel Garay a o třech bodech bylo rozhodnuto. V nastaveném čase korigoval dnešní výsledek hlavičkou po rohového kopu Karim Benzema.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Karim BENZEMA - 2:1
     
    90+3
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Realu podařilo dostat míč do sítě! Od rohového praporku přiletěl povedený centr přesně do prostoru, kde se nacházel KARIM BENZEMA. Razantní hlavičku poslal francouzský útočník od země přesně do sítě za záda brankáře Neta.
     
    90+3
    Před Odriozolou odpravil balon za postranní lajnu José Gayá. Hostující fotbalisté se ještě snaží v závěrečné nastavené minutě alespoň ohrozit Neta v brance Valencie.
    90+2. Penaltový zákrok, kterému ale předcházel ofsajd
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí se chystal nařídit pokutový kop pro Real, když byl stažen v pokutovém území Ramos Diakhabym, ale kapitán Realu se v moment přihrávky ocitl v ofsajdovém postavení.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Marcelo přihrával podél postranní lajny Benzemovi. Francouzský útočník viditelně rozladěn napálil míč směrem na branku, ale trefil jen prostor, kde byl připraven gólman Valencie Neto.
     
    89
    Santiago Mina mohl jít do otevřené obrany, ale raději posunul míč k levé postranní lajně Čeryševovi. Domácí následně o balon přišli a musí se opět vracet do obrany.
     
    88
    Real i nadále pokračuje v neúčinném útoku. Modrić kombinoval s Marcelem, ale hostující fotbalisté se nedostali s balonem ani do pokutového území.
     
    87
    Tentokrát už Parejův centr od rohového praporku nebyl tak přesný. Za balonem si vyskočil Keylor Navas a pohodlně ho ukryl do rukavic.
     
    86
    Čerstvý Santiago Mina prohnal u postranní lajny Odriozolu. Domácí se přesunuli na útočnou polovinu, kde se držel u balonu Kondogbia s Čeryševem.
     
    85
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Santiago Mina.
    84. Ezequiel GARAY - 2:0
     
    84
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia se přibližuje k dnešnímu vítězství! Exekuce rohového kopu se ujal opět Dani Parejo, lehce přetažený centr přeletěl Ramose, Varana a zamířil k EZEQUIELOVI GARAYOVI, který pořádně prudkou hlavičkovou namířil balon za Navasova záda.
     
    84
    Další faul vyrobil na obranné polovině Mariano Díaz. Z místo přestupku mohl rozehrávat kapitán Valencie Dani Parejo. Nadýchaný centr sice našel Kondrogbiu, který získal alespoň rohový kop.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Do otevřené obrany Realu mířil Rodrigo, ale úvodní pokus zblokoval Varane a poté už pálil Wass vysoko nad.

    Vít Schück

    Branky: 36. Guedes (Soler), 84. Garay (Parejo) – 90+3. Benzema (Modrić)

    Karty:   6. Wass (VAL), 67. Parejo (VAL) – 65. Odriozola Arzallus (REA), 77. Marcelo (REA)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13.
    Valencia CF: Neto – Wass, Garay, Diakhaby, Gayá – Soler (81. Torres), Parejo (C), Kondogbia, Guedes (75. Čeryšev) – Rodrigo, Gameiro (85. S. Mina).
    Náhradníci: Doménech – Torres, Roncaglia, Lato, S. Mina, Lee, Čeryšev.

    Real Madrid: Navas – Odriozola Arzallus, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos (66. Isco) – L. Vázquez (79. Díaz), Benzema, Asensio (66. Bale).
    Náhradníci: L. Zidane – Bale, Vallejo, Díaz, Isco, D. Ceballos, Reguilón.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco
    bahis siteleri