Bielefeld – Aue 2:1 (kon.) | Regensburg – Bochum 2:1 (kon.)
konec
DSC Arminia Bielefeld
2:1 (1:0)
FC Erzgebirge Aue
Pátek 05.04.2019, 18:30 • SchücoArena, Bielefeld • 2. německá Bundesliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:56:52)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 11:12.
     
    Je dobojováno! Bielefeld v utkání osmadvacátého kola potvrdil roli mírného papírového favorita a porazil hosty z Aue 2:1. Domácí měli utkání pod kontrolou od páté minuty, kdy otevřel skóre Voglsammer. Dlouhou dobu se pak nedělo nic moc zajímavého, a tak bylo všechno otevřené až do osmasedmdesáté minuty, kdy Klose zvýšil na 2:0. Úplně klidná koncovka to ale nebyla, pár minut před koncem snížil Krüger, nicméně vyrovnat už Aue nedokázalo. Arminia se tak posunula před Bochum na deváté místo, zatímco hosté po třetí prohře za sebou mohou klesnout z třinácté příčky.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí naprosto promarnili výhodu standardní situace. Míč ale rychle získali zpět a Klos si znovu řekl o faul! Vypadá to, že je rozhodnuto.
     
    90+2
    Wydrovi nebylo moc platné, že vzduchu přeskočil Klose. Domácího útočníka podle názoru fauloval a Bielefeld rozhodně nebude spěchat s uvedením míče do pohybu.
     
    90+1
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány tři minuty.
    89. Florian KRÜGER - 2:1
     
    89
    Aue právě vstřelilo branku!
    No vida, tak přeci jen to bude ještě zajímavé! Jan Hochscheidt si dal hodně záležet na tom, aby dobře sklepl dlouhý nákop doleva na FLORIANA KRÜGERA. Ten se své rychle získané příležitosti nezalekl a z jedničky parádně přehodil brankáře Ortegu.
     
    87
    Opět si Fabian Klos došel pro míč až doprostřed hřiště a vynutil si faul. Domácí mohou pošetřit další vteřiny.
     
    86
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Reinhold Yabo, přichází Stephan Salger.
     
    85
    Cédric Brunner zkontroloval nákop původně určený pro Nazarova a z klidu předal malou domů Ortegovi, který zase odkopl balón co nejdál to šlo.
     
    84
    Dimitrij Nazarov byl faulován ve středového kruhu. Domácí se během pár vteřin zatáhli a znemožnili Aue rychle přejít před Ortegu.
     
    83
    Toma Schütze přeletěl kratší centr, ze kterého by jinak mohla přijít nebezpečná střela. Obrana Aue rozhodně nebyla ve vlastním vápně kompletní.
     
    82
    Od Kloseho trefy už uběhly nějaké čtyři minuty, během kterých se prakticky vůbec nic nedělo. I tohle hraje do karet Arminii.
     
    80
    Hosté už musí vsadit vše na jednu kartu. Vzhledem k dosavadnímu průběhu zápasu ale není moc pravděpodobné, že by se ještě dostali zpět do hry o body.
    78. Fabian KLOSE - 2:0
     
    78
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Domácí dávají druhý gól a pravděpodobně potvrzují své vítězství! Obrovskou zásluhu na tom má brankář Stefan Ortega, který milimetrově přesným výkopem našel hrudník FABIANA KLOSE. Ten nic nevymýšlel a z druhého doteku usměrnil balón k pravé tyči Männelovy brány.

    Michal Břuchanský

    Branky: 5. Voglsammer, 78. Klose – 89. Krüger

    Karty:   17. Wydra (AUE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 11:12.
    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunens, Behrendt, Börner (C), Lucoqui – Prietl, Weihrauch (64. Schütz) – Clauss, Yabo (86. Salger), Voglsammer (71. Staude) – Klos.
    Náhradníci: Gaye – Hartherz, Massimo, Pieper, Salger, Schütz, Staude.

    FC Erzgebirge Aue: Männel (C) – Kalig, Wydra, Kusić – Strauß, Fandrich, Hochscheidt, Riese, Samson – Iyoha (75. Krüger), Testroet (72. Nazarov).
    Náhradníci: Jendrusch – Baumgart, Herrmann, Horschig, Krüger, Kvesić, Nazarov.

    Rozhodčí: Kampka – Schüller, Kimmeyer
    thejrc.org