Fiorentina – Frosinone 0:1 (kon.) | Cagliari – Spal 2:1 (kon.) | Udinese – Empoli 3:2 (kon.)
Inter – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Lazio – Sassuolo 2:2 (kon.) | Neapol – Janov 1:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:1 (1:1)
Janov CFC
Neděle 07.04.2019, 20:30 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:29:16)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 9:5. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:10.
     
    Je konec! Neapol nezvládla domácí souboj s Janovem a uhrála pouze remízu 1:1! Domácí Neapol vlétla do zápasu jako velká voda, ale svůj úvodní tlak nevyužila. Po půlhodině hry si Janov zkomplikoval hru, když se nechal vyloučit Stefano Sturaro! Neapol svou přesilovku rychle využila, když se krásně trefil Dries Mertens! Závěr poločasu však domácí celek moc nezvládl a v nastavení vyrovnal Danko Lazović! Po změně stran sice Neapol vytvořila enormní tlak, ale pevná obrana Janova a výborný brankář Radu už další gól neobdrželi.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Neapol podnikla podle všeho svůj poslední útok. Na přetažený centr do pokutového území nedosáhl nikdo v modrém. S Janovem už to vypadá dobře.
     
    90+2
    Insigne si navedl míč do pokutového území, kde si jej přehodil na levačku, jenže hostující brankář Radu jeho dělovku udržel v rukavicích.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Koulibaly na vlastní polovině doslova složil Kouamého a dostává zaslouženou žlutou kartu.
     
    89
    Hosté hodně otáleli s rozehrávkou. Janov samozřejmě sbírá každou vteřinku k dobru. Hosté jsou hodně blízko k velkému úspěchu na půdě favorita.
     
    88
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Elseid Hysaj, přichází Adam Ounas.
     
    87
    Neapol zahrávala svůj desátý rohový kop. Na povedený centr si brousil zuby Koulibaly, jenže svou hlavičkou neprocedil míč přes hradbu těl v červenomodrém.
     
    86
    Kalidou Koulibaly skvěle napadal rozehrávku soupeře, dostal se s míčem až na hranici pokutového území, ale Radu jeho jedovatou ránu vykopl!
     
    85
    Fabián Ruiz dostal přihrávku na levou stranu, jenže ani on si netroufl na individuální průnik do pokutového území. Pokračuje házenkářské obléhání.
     
    84
    Janov se nyní usadil na polovině souepře a snaží se udeřit i v oslabení. Neapol by pokračovala hrát na opačné straně hrací plochy.
     
    83
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Daniel Bessa, přichází Giuseppe Pezzella.
     
    82
    Ani další rohový kop Neapole nevedl k ohrožení hostující branky. Centrovaný míč přiletěl jen na přední tyč, kde kralovala přesila hráčů Janova.
     
    81
    Milik se na přední tyči tlačil do zakončení, jenže nezasáhl míč zrovna ideálně a balón poté proskákal po malém vápně mimo nebezpečný prostor.
     
    80
    Davide Biraschi se skvěle vrátil před vlastní branku a rybičkou odhlavičkoval do bezpečí centr z pravé strany hrací plochy.
     
    79
    Christian Kouamé se v pokutovém území ve skluzu natáhl po centru z pravé strany a nasměroval míč mezi tři tyče! Karnezis však pravou rukou stačil zasáhnout!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 34. D. Mertens (P. Zieliński) – 45+3. Lazović (Panděv)

    Karty:   25. Allan (NEA), 68. Hysaj (NEA), 90. Koulibaly (NEA)   29. Sturaro (JAN)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 9:5. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:10.
    SSC Neapol: Meret – Hysaj (88. Ounas), Nikola Maksimović, Koulibaly, Ghoulam (77. Rui) – Callejón, Allan (68. L. Insigne), Ruiz, P. Zieliński – Milik, D. Mertens.
    Náhradníci: Karnezis, Ospina – Verdi, Chiricheş, L. Insigne, Luperto, Ounas, Rui, Younes.

    Janov CFC: Radu – Biraschi, Günter, Criscito, P. Pereira – Sturaro, Veloso (78. Radovanović), Bessa (83. Gi. Pezzella), Lazović – Panděv (62. Rolón), Kouamé.
    Náhradníci: Jandrei, Marchetti – Favilli, Lakićević, Lerager, Lapadula, L. Mazzitelli, Gi. Pezzella, Radovanović, Rolón, A. Sanabria.

    Rozhodčí: Pasqua – Bottegoni, Bresmes
    thejrc.org