Česko – Slovensko 2:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Slovensko
Neděle 07.04.2019, 13:00 • Kooperativa Arena, Ostrava-Poruba • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    Pro dnešní den je to ode mne z Kooperativa areny vše, děkuji Vám za pozornost a přeji krásnou slunnou neděli. (15:03:34)
     
    Přestože od druhé třetiny byly vedoucími utkání Slovenky, jednobrankové vedení neudržely. Ovšem nemusí se za svůj dnešní výkon vůbec stydět. Předvedly bojovnost, houževnatost a chuť po gólech. nakonec se jim stalo osudné dvojnásobné oslabení, kdy si domácí hokejistky vypracovaly tlak a až v klasické přesilovce vyrovnaly zásluhou Barbory Bártkové. Dvě minuty před konce základní hrací doby pak zúročila svůj střelecký apetit Hana Haasová a nic na stavu 2:1 pro Českou republiku nezměnila hra Slovenska bez brankářky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    I když sáhla trenérka Sabolová pro hru v šesti, k české brance se její svěřenkyně nedostaly.
     
    59:00
    Slovensko hraje bez brankářky.
     
    58:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se do třetice HANA HAASOVÁ trefuje! Puk sice gólmanka zastavila, ale tvrdostí střely prošel tzv. teploměrem za její záda. Asistence: Denisa Habartová a Barbora Bartáková.
     
    57:00
    Nahrávky kol dokola nemají konce. Už i diváci/rodiče jsou s průběhem přesilovky nespokojeni.
     
    56:08
    Slovensko je ve čtyřech. Domácí nevyužili 43 vteřin dlouhou přesilovku 5/3
     
    55:51
    Střela Haasové končí nad brankou. Druhý pokus na boční síti.
     
    55:25
    Oddechový čas pro domácí.
     
    55:25
    Vyloučení v týmu Slovensko (Janeková – 2 min., podrážení).
     
    54:08
    Vyloučení v týmu Slovensko (Kapičáková – 2 min., napadení).
     
    53:18
    Únik Kapičákové nestihla ani jedna hráčka obrany a tak bylo vše jen na gólmance, která se nenechala vyprovokovat k žádnému pohybu a střelu zachytila do výstroje.
     
    51:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak dlouho holky kroužily pásmem až nabrala puk na čepel BARBORA BARTÁKOVÁ a trefila přesně horní levý roh slovenské brány. Asistence: Lucie Gruntová a Hana Haasová.
     
    50:47
    Ubráněný tlak v českém pásmu a je zde další možnost srovnání. hraje se ovšem za brankou Slovenska. Zpoza ní si vyjela Haasová, ale její počin vystihl beton Medvíďové.
     
    49:25
    Nepřesnosti v nahrávkách a přechodu přes střední pásmo jsou důvodem, proč se domácí hráčky nemohou dnes dostat do větších šancí. Jakoby postrádaly síly.
     
    48:59
    Puk končí v a za ochrannou sítí. Vhazuje se po levici Medvíďové.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 52. Bartáková (Gruntová, Haasová), 58. Haasová (Habartová, Bartáková) – 27. Fančovičová (Hudáková, Kapičáková)


    Česko: Pejšová (Hřívová) – Chladová, Habartová, L. Kučerová, Vaněčková, Hračová, Vávrová, Mašková, Veverková – Bartáková, Gruntová, Haasová – Z. Trnková, Kalová, Malická – A. Trnková, Dubová, Pavlasová – Mazancová, Eignerová, Dýcková
    Slovensko: Medvíďová (Debnárová) – Plankenauerová, Janeková, Nilabovičová, Slováková, Giertlová, Nemečková – V. Kučerová, Štietiarová, Kapičáková – Blichová, Fančovičová, Hudáková – Čorňáková, Mandelíková, Cengelová – Stern, Mihalíková, Hajduková

    Rozhodčí: Malá – Svobodová, Šťastná
    bahis siteleri