Norimberk – Schalke 1:1 (kon.)
konec
1. FC Norimberk
1:1 (0:0)
FC Schalke 04
Pátek 12.04.2019, 20:30 • Stadion Nürnberg, Nürnberg • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:7. Rohy: 11:9. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:13. (22:24:59)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Druhý poločas nám rovněž nabídl celkem vyrovnanou podívanou, přičemž o něco aktivnější byl Norimberk, který se podobně jako soupeř, dlouhou dobu nemohl dostat k úvodní brance. Ta první padla v samotném závěru utkání, nicméně Schalke si přichystalo velice rychlou odpověď, což vydrželo až do poslední vteřiny. Dnešní utkání tak splnilo předzápasové očekávání, remíza je zřejmě zcela zasloužená.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Benjamin Stambouli (FC Schalke 04).
     
    90+3
    Ještě jedna standardní situace pro domácí barvy. Ve vzduchu byl totiž až příliš agresivní Stambouli, který tak donutil svůj celek opět bránit.
     
    90+2
    Embolo chytře roztáhl hru na pravou stranu, kam si seběhl Caligiuri. Jeho následná přihrávka měla najít Burgstallera, který se nacházel v ofsajdu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na světelné tabuli svítí nerozhodný výsledek. Ještě se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Pereira se chopil rozehrávky přímého kopu z velice dobré pozice, avšak trefil pouze dobře postavenou zeď. Norimberk bude ještě zahrávat rohový kop.
     
    85
    Následně se Caligiuri dostal do volnějšího prostoru, jenomže jeho centr skončil pouze v náruči brankáře. Domácí se chystají k založení protiútoku.
    84. Matija NASTASIĆ - 1:1
     
    84
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat! Schalke totiž zahrávalo hned dva rohové kopy v krátkém časovém sledu. Po tom druhém se Matheinovi podařilo vyboxovat míč za šestnáctku, kde jeden z hostů vracel balón zpět do pokutového území, kde MATIJA NASTASIĆ dokázal nastavit kopačku.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, první branky jsme se již dočkali. Na tahu jsou hráči Schalke, jenž neuspěli s vysokým nákopem.
     
    83
    V tuto chvíli to bude pro hostující celek hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu nezbývá moc času, koncovka bude hodně zajímavá.
    82. Juja KUBO - 1:0
     
    82
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Až nyní tu máme úvodní branku tohoto zápasu! Pereira tak dlouho postupoval k pokutovému území, až nakonec velice přesným centrem ke vzdálenější tyči dokázal najít JUJU KUBA, jehož hlavička se otřela o tyč, aby posléze skončila v síti.
     
    82
    Nübel dostal míč proti noze, načež ho nepovedeně odkopával na pravou stranu, kde číhal pouze Bauer. Domácím se podařilo vybojovat volný kop.
     
    81
    Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Nassim Boujellab, přichází Sebastian Rudy.
     
    80
    Naopak se nám tu zrodil rychlý protiútok, který po levé straně táhl Oczipka. Jeho vysoký centr nebyl vůbec špatný, avšak dopadl na hlavu obránce Ewertona.

    David Suchý

    Branky: 82. Kubo (Matheus Pereira) – 84. Nastasić (Mascarell)

    Karty:   78. Matheus Pereira (NUR) – 72. Mascarell (SCH), 90+4. Stambouli (SCH)

    Neproměněná penalta: 45+2. Behrens (NUR), brankář Nübel zneškodnil


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 3:7. Rohy: 11:9. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:13.
    1. FC Norimberk: Mathenia – Bauer, Mühl, Ewerton, Leibold (50. Kubo) – Erras – Matheus Pereira, Löwen, Behrens (C), Kerk – Ishak.
    Náhradníci: Bredlow – Fuchs, Margreitter, Kubo, Palacios, Petrák, Tillman.

    FC Schalke 04: Nübel – Stambouli (C), Sané, Nastasić – D. Caligiuri, Boujellab (81. Rudy), Harít (67. Bentaleb), Mascarell, Oczipka – Skrzybski (46. Embolo), Burgstaller.
    Náhradníci: Fährmann – Bentaleb, Bruma, Kutucu, Rudy, Embolo, Carls.

    Rozhodčí: Kampka – Bandurski, Kempkes
    bahis siteleri