Espanyol – Alavés 2:1 (kon.) | Huesca – Barcelona 0:0 (kon.) | Atlético – Celta Vigo 2:0 (kon.)
Sevilla – Real Betis 3:2 (kon.)
konec
Sevilla FC
3:2 (1:0)
Real Betis
Sobota 13.04.2019, 20:45 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 17:8. (22:38:31)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím domácích, kteří svého soupeře porazili poměrem 3:2. Do druhého poločasu lépe vstoupil Betis, jenž se postaral o rychlé srovnání kroku. Vyrovnaný výsledek moc dlouho nevydržel, neboť si Sevilla vzala vedení zpět, načež o malý moment později ještě své vedení navýšila. Vzápětí měl více ze hry opět Betis, jenž se nakonec dočkal kontaktní branky, avšak k úplnému vyrovnání nakonec nedošlo. Dnešní sevillské derby tak vyznělo pro FC Sevillu, avšak nezaujatý fanoušek musel být spokojen.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Marko Rog (Sevilla FC).
     
    90+4
    Pomalu a jistě se nám blíží konec tohoto zápasu. Vaclík si ještě jednou vyzkoušel rozehrávku od své branky, kterou poslal na hlavu Vidala.
     
    90+3
    Koncovka utkání nám přináší drtivý nápor hostujícího celku. Domácí se na malý moment dostali k míči, který nekompromisně poslali na druhou stranu.
     
    90+2
    Ačkoliv se na zemi ocitl domácí Mesa, tak nakonec se nedovolený zákrok pískat nebude. Aby toho nebylo málo, tak to trochu vřelo mezi Navasem a Tellem.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, hosté stále ztrácejí jednu branku. Určitě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Joaquín to nyní neudělal vůbec dobře, neboť jeho nepovedený centr skončil na horní síti branky. Vaclík se zaskočit nenechal, nakonec si na míč vůbec nesáhl.
     
    87
    Do kombinace se zapojil také Lo Celso, který nakonec stihl odehrát míč před postranní lajnou. Domácí reklamovali aut, pokračuje se ale ve hře.
     
    86
    Už celkem dlouho dobu sledujeme tentýž obrázek hry. Betis si ale před malým momentem došel pro další faul, tentokráte se provinil obránce Mercado.
     
    85
    López se postavil k rozehrávce od své branky, přičemž si na pravém křídle vybral Mandiho, který pro změnu dokráčel s míčem až na útočnou polovinu.
     
    83
    K taktickému zákroku sáhl hostující obránce Mandi, který u středového kruhu zatáhl za dres Roga. Jednoznačná žlutá karta.
    82. Cristian TELLO - 3:2
     
    82
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Tak ono to ještě bude zajímavé! Betis si totiž vybojoval standardní situaci kousek od pokutového území. Joaquín nakonec přenechal rozehrávku CRISTIANU TELLOVI, jehož fantastický obstřel směřoval přesně pod břevno. Vaclík se za míčem pouze ohlédl, hostům tak schází už jen jedna branka.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Daniel Carriço (Sevilla FC).
     
    79
    Betis opět kombinuje v blízkosti středového kruhu, přičemž se hladová skupina protihráčů snaží napadat rozehrávku. Carvalho nyní přenesl hru na pravou stranu.
     
    78
    Dalekonosný nákop z kopačky Feddala se snesl pouze do míst, ve kterých se nacházel domácí Carrico. Odvrácení míče opět našlo pouze nohu soupeře.

    David Suchý

    Branky: 26. Munir (Sarabia), 59. Sarabia (Ben Yedder), 64. F. Vázquez (Banega) – 55. Lo Celso (Firpo), 82. Tello

    Karty:   65. Escudero (SEV), 71. Banega (SEV), 73. Navas (SEV), 81. Carriço (SEV), 86. Mercado (SEV), 90+4. Rog (SEV) – 39. Jesé (RBE), 83. Mandi (RBE), 90+2. Tello (RBE)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 17:8.
    Sevilla FC: Vaclík – Navas (C), Mercado, Carriço, Escudero – Sarabia, Banega (74. Rog), F. Vázquez (69. Aleix Vidal), Mesa – Munir (68. Promes), Ben Yedder.
    Náhradníci: Soriano – Rog, Promes, Sergi Gómez, Gil, Kjaer, Aleix Vidal.

    Real Betis: Pau López – Mandi, Feddal, Sidnei (77. Tello) – Emerson (68. Joaquín), W. Carvalho, Guardado (C), Firpo – Lo Celso, Canales – Jesé (74. Morón).
    Náhradníci: Robles – León, Joaquín, Javi García, Morón, Bartra, Tello.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo
    thejrc.org