Sereď – Dunajská Streda 0:5 (kon.) | Ružomberok – Michalovce 1:0 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
Senica – Nitra 4:1 (kon.) | Podbrezová – Trnava 0:0 (kon.)
konec
AS Trenčín
1:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 13.04.2019, 17:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Závěr setkání na Myjavě přinesl to nejpodstatnější a to jediný gól. V druhém poločase však lépe hrály Zlaté Moravce, které měly i několik šancí, ale nedokázaly je využít. Trenčín si naopak počkal na závěr setkání, když gólově dokázal udeřit střídající Roguljić a rozhodl tak o velmi důležitých třech bodech pro Trenčín. AS Trenčín tak po šesti zápasech dokázal konečně vyhrát a odskakuje v tabulce Vionu na tři body.

    Hezký večer a díky za pozornost. (19:00:08)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Válovčan mohl vyrovnat! Před bránou soupeře se dostal k míči, ale v nadějné pozici trefil jen hlavu někoho z obránců soupeře, který tak těsně před brankovou čarou zabránil vyrovnávacímu gólu!
     
    90+2
    Zlaté Moravce už soustřeďují všechnu svou síly do útoku. Po sražení centru získali hráči rohový kop, ale Válovčanov centr byl zblokovaný do bezpečí.
     
    90+1
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Osman Bukari, přichází Jakub Kadák.
     
    90
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Tomče Grozdanovski, přichází Oliver Práznovský.
     
    89
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANTE ROGULJIĆ. Na gól jsme si tedy museli počkat až do samotného závěru tohoto zápasu! Trenčín se přesunul na polovinu soupeře, výborně prodloužil hlavou míč do pokutového území Umeh, tam přesné hlavičky předvedli Corryn a potom i Bukari, který prodloužil míč na anténě ROGULJIĆA a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil – 1:0!
     
    88
    Umeh padá v pokutovém území soupeře, ale z toho se penalta určitě pískat nemohla. Fotbalista AS Trenčín se však penalty vehementně dožaduje u hlavního rozhodčího.
     
    87
    Trenčín mohl rozhodnout toto utkání! Konkrétně to byl Umeh, který si parádně naběhl na centr před bránu soupeře, ale z těsné blízkosti nepřekonal brankáře Chovana! Následný pokus po odražené míči z kopačky Corryna byl už jen propagační.
     
    86
    Závěr zápasu se již nezadržitelně blíží. Na Myjavě i nadále marně čekáme na přesný zásah. Hraje se však až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího.
     
    85
    Potom však Roguljić z hranice šestnáctky pálil z voleje, ale nemířil přesně. Možná měl raději zvolit lepší způsob zakončení, pozice to byla docela nadějná.
     
    84
    Trenčín po rychlém protiútoku získal rohový kop, jeho exekutorem byl střídající Roguljić. Center od rohového praporku v jeho podání však nic zajímavého nepřinesl.
     
    83
    Na útočné polovině se nyní daří kombinovat hostujícímu celku. Ten nikam nespěchá a snaží se držet míč co nejdéle a nejdále od své brány.
     
    82
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Hamza Čataković, přichází Ante Roguljić.
     
    81
    Po rohovém kopu to z velké dálky zkoušel Slávik, ale nemířil přesně a bude to jen odkop od brány Vionu. Předtím zde však bude ještě střídání v táboře AS Trenčín.
     
    80
    Deset minut zbývá do konce řádné hrací doby. I nadále čekáme na úvodní přesný zásah, nejblíže k němu měli hosté, kteří jsou jednoznačně lepším celkem ve druhém poločase.
     
    79
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Denis Duga, přichází Karol Karlík.
     
    78
    Postupně se nám útočné výpady střídají na obou stranách. Trenčín a také Zlaté Moravce si jistě uvědomují, že je pro ně toto uttkání velmi důležité a budou se zřejmě snažit hrát na vítězství.
     
    76
    Jak byl Trenčín před tímto utkáním v pozici favorita, tak dění ve druhém poločase tomu vůbec nenasvědčuje. Do konce utkání však nějaký ten čas zbývá a stát se tedy může opravdu cokoli.

    Jiří Polášek

    Branky: 89. Roguljić

    Karty:   40. Slávik (TRE) – 56. Válovčan (ZMO), 73. Ďubek (ZMO)


    AS Trenčín: Chudý – Slávik, Šulek, Skovajsa, Yem – van Arnhem (C) – Lamine, Čataković (82. Roguljić), Sleegers (55. Corryn) – Bukari (90+1. Kadák), Umeh.
    Náhradníci: Urminský – Kadák, Roguljić, Pišoja, Corryn.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Kwin Kwin, Asanović, Brašeň – Švec (67. Orávik), Grozdanovski (90. Práznovský), Duga (79. Karlík), Válovčan – Ďubek (C) – Dočekal.
    Náhradníci: Krnáč – Tkáč, Chren, Orávik, Práznovský, Karlík, Kelez.
    thejrc.org