Příbram – Slavia 3:0 (kon.) | Zlín – Jablonec 5:1 (kon.) | Dukla Praha – Třinec 1:2 (kon.)
konec
FK Příbram
3:0 (1:0)
SK Slavia Praha
Pondělí 15.04.2019, 13:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – O umístění • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Příbrami, která svého soupeře porazila poměrem 3:0. Ve druhém dějství měl navrch domácí celek, který se většinu času držel na polovině soupeře. Příbram si vypracovala několik zajímavých šancí, přičemž se přeci jenom dostala do dvoubrankového vedení. V závěru utkání si Příbram připravila ještě jednu branku. Z pohledu pražského celku se nejednalo o povedené utkání, Slavia toho směrem dopředu moc nepředvedla, výsledkem je porážka 0:3. (14:53:10)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Dnešní zápas se spíše jen dohrává. Slavia sice má míč na kopačkách, avšak stále se nachází daleko od branky soupeře.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    88
    Jenomže ani tento rohový kop nepřinesl snížení nepříznivého výsledku, míč totiž zamířil daleko za brankovou čáru. Beran bude opět vykopávat.
     
    87
    Trapanovski si to namířil středem hrací plochy, přičemž se mu podařilo najít Podrazkého, po jehož přihrávce zablokoval střelecký pokus domácí Duda.
    87. JANDERA - 3:0
     
    87
    Příbram právě vstřelila branku!
    Rázem je to o tři branky! Na hranici malého vápna totiž číhal domácí ROSTISLAV JANDERA, který levačkou zamířil velice přesně. Radotić na jeho pokus nedosáhl, o vítězi zápasu se zdá být rozhodnuto.
     
    86
    Slavia se dostala do nadějného přečíslení, který naprosto zpackala. Nejprve Beran špatně vykopával, posléze to dvojice hostů naprosto překombinovala.
     
    85
    Šíma si poradil s těžkou přihrávku, načež pořádně zahnal své spoluhráče. Domácí to nakonec jistili odkopem do zámezí, soupeř bude moci vhazovat.
     
    81
    Příbram ještě zahrávala rohový kop, který odvracela pozorná obrana soupeře. Následně s míčem pracoval Janota, který našel brankáře Berana.
     
    80
    Radotić nyní podržel svůj celek! Jeden z domácích si potáhl míč na pravou nohu, načež vypustil ze své kopačky dělovku. Hostující brankář reflexivně zasáhl.
     
    79
    Po delší době si s míčem zahrál také domácí brankář Beran, který chvíli váhal s rozehrávkou. Nakonec ve středu hrací plochy našel volného Soldáta.
     
    78
    Příbram rozehrávala standardní situaci z blízkosti středového kruhu. Skácel to zkoušel přetaženým centrem, který nabídl hodně nebezpečné zakončení.
     
    77
    Hosté nyní měli velké štěstí, nakonec třetí branku neinkasovali. Podél autové čáry to zkoušel Trapanovski, který byl zastaven Janotou v rámci pravidel.
     
    77
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Vojtěch Ptáček, přichází Martin Polák.
     
    76
    Přetažený centr měl směřovat na hlouška, avšak za ním zasahoval pouze Trapanovski. Další akce domácího celku nepřinesla nic moc nebezpečného.
     
    75
    Nabijev zkoušel po sklepnutí nastartovat Trapanovskiho, avšak tento záměr odhalil jeden z protihráčů. Posléze si obrannou povinnost splnil také Šíma.
     
    74
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Tomáš Vlček, přichází Miroslav Podrazký.

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 11. Ptáček, 67. Ptáček, 87. Jandera

    Karty:   37. Trapanovski (SLA), 61. Macháček (SLA), 69. Vlček (SLA)


    FK Příbram: Beran – Šíma, Kodr, Duda (68. Jandera), Soldát, Vlček, Janota, Ptáček (77. Polák), Keita (68. Hloušek), Polidar (C), Skácel
    Náhradníci: Jandera, Polák, Hloušek, Melichar

    SK Slavia Praha: Radotić – Drozda (C), Alvir, Nabijev, Vlček (74. Podrazký), Macháček, Fukala, Janoušek (46. Hönig), Šilhan, Trapanovski, Vaněk (59. Petrák)
    Náhradníci: Fülöp – Petrák, Podrazký, Hönig

    Rozhodčí: Pechanec – Vlasjuk, Vlček

    Diváci: 100
    thejrc.org