Interobal Plzeň – Slavia 5:7 (po pr.)
po prodl.
SK Interobal Plzeň
5:7 (1:3) Stav série: 0:2
SK Slavia Praha
Pondělí 15.04.2019, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Play off 1. futsal ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hotovo! MARTIN SMĚŘIČKA ještě v závěru trefil poloodkrytou branku.
     
    47
    Rešetár nastřelil míč z levé strany na zadní tyč a Slavík spálil stoprocentní šanci! Míč šel mimo branku, protože Karipak bude rozehrávat.
    46. Lukáš REŠETÁR - 5:6
     
    46
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Nahrávky Holého z pravé strany využil LUKÁŠ REŠETÁR. 5:6. Asistence: Michal Holý.
     
    44
    Štrajt zakončil kombinaci zprava na přední tyč do rukou Karpiaka a toho posléze fauloval při snaze o dorážku, což se domácím moc nelíbilo. Tak či onak – na fauly 5:5 a jakýkoliv další faul ať už plzeňský či slávistický znamená desítku.
    43. Radim ZÁRUBA - 4:6
     
    43
    Slavia právě vstřelila branku!
    RADIM ZÁRUBA trefil v blízkosti domácího vápna zprava prázdnou branku střelou přes posledního bránícího hráče a po gólu v ponechané výhodě dává skóre tenisovou podobu.
     
    43
    Interobal sáhl k powerplay!
    42. Marek PRŠIČ - 4:5
     
    42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Radovanovič obešel Havla na pravé straně a přichystal na levou stranu zakončení pro MARKA PRŠIČE k přední tyči prázdné branky. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Petr Kučera slaví jako kdyby Plzeň vyhrála celou ligu! A dává to jasně najevo směrem Na polovinu Slavie a zhruba čtveřici hostujících hráčů. MICHAL HOLÝ si navedl míč na střed a levačkou do pravého dolního rohu branky se zřejmě postaral o prodloužení. Asistence: Michal Kovács.
     
    40
    Pět faulů na konto Slavie! Plzeň bude hrát powerplay!
    39. Radim ZÁRUBA - 3:4
     
    39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Radovanovič z pivota posunul míč na pravou stranu do druhé vlny RADIMU ZÁRUBOVI a ten propálil Němce. Následně se rozeběhl slavit před skupinu fanoušků Plzně, která o něm dnes celou dobu velice hezky mluvila. Zamával jim, usmál se. Slavia vede 4:3. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    38
    Holý zakřičel na Krasniče, který byl na pozici posledního hráče. Krasnič pustil míč za sebe, což nečekal Karpiak a za minutu dvanáct levou ruku uhasil požár.
     
    38
    Holého střela z první letěla těsně vedle levé šibenice!
     
    37
    Tak je zase veselo! David Frič je naštvaný, lavička Plzně na nohou. Rešetár vystřelil zleva přes Krasniče vedle bližší tyče a tou dobou došlo k souboji Křemena se Směřičkou mimo hru.

    Křemen (PLZ) se nakonec ohnal a dostal žlutou kartu. Rozhodčí Lasch ještě musel trošku uklidňovat Rešetára na plzeňské střídačce.
     
    34
    Němec kryje vyloženou šanci Záruby z levé strany.
    33. Uroš KRASNIČ - 3:3
     
    33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rodilo se přečíslení, ale UROŠ KRASNIČ to vzal překvapivě na sebe a střelou z pravé strany do horních pater branky srovnává na 3:3.
     
    30
    Trošku se zpožděním požádal nakonec trenér Frič o timeout.
     
    29
    Němec zahrál na nervy domácím fanouškům. Balón mu překvapivě propadl při rozehře za záda, ale naštěstí pro Interobal za branku, nikoliv do ní.
     
    29
    Holý nechal za sebou na levé straně Radovanoviče, proti němu vyběhl Němec.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Radovanovič (SK Slavia Praha).
     
    26
    Zřejmě Holý teď zleva pálil do vzdálenější tyče.
     
    25
    No a teď dostal plzeňský kapitán žlutou kartu. Nelíbí se to snad nikomu v hale vyjma hostující lavičky.
     
    22
    Rešetár má problém s levou patou. Kulhá a bůhví, jestli se vrátí do zápasu, jestli pro něj třeba neskončila možná i sezona. Na první pohled to nevypadalo vůbec dobře Pravda je, že Achilovka musela trpět. A když by Záruba dostal druhou žlutou kartu, tak tím pádem by chyběl ve třetím duelu v Praze. A hráče kvalit Záruby by Slavia výrazně postrádala.
     
    22
    Záruba sestřelil z pravé strany Rešetára a nedostane druhou žlutou kartu. Nebude vyloučený. Plzeňská lavička tomu nemůže věřit a protestuje. Rešetár navíc zůstává ležet na place a bůhví, jestli není zraněný...
    21. Lukáš REŠETÁR - 3:2
     
    21
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    To je start druhého poločasu! Holý přihrál pod sebe na pravou stranu a LUKÁŠ REŠETÁR bombou do kratší šibenice dostal Interobal podruhé v zápase do vedení. Asistence: Michal Holý.
     
    20
    Plzeň měla štěstí! Nepokryla si seběhl zcela volného Směřičky na přední tyč, ještě následně Záruba trefil zleva padajícího Rešetára.
     
    20
    Velké emoce na obou stranách. Obě lavičky na nohou. A sice po faulu Záruby (SLA) zprava na Křemena těsně před vápnem. Záruba dostává žlutou kartu a třetí rozhodčí Novotný má o zábavu postaráno. Na fauly 3:4.
     
    19
    Interobal zatleskal obrannému zákroku na Leovskiho před svou střídačkou a Leovski poté strčil do trenéra Friče. Nebyla z toho ani žlutá karta.
     
    19
    Křemen vystihl příhru Leovskiho, nahrál na pravou stranu, první tutovku Holého vyrazil Karpiak, proti dorážce jej zachránil spoluhráč na čáře.
    17. Jan KŘEMEN - 2:2
     
    17
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Rešetár vyběhl z obrany a běžel s JANEM KŘEMENEM do kontru dva na jednoho. Přihrál na pravou stranu. JAN KŘEMEN sice neměl ideální první dotek, ale poté levačkou do dolní části branky pokořil Karpiaka svým druhým zásahem v duelu. Asistence: Lukáš Rešetár.
     
    16
    Sudí Lasch sice dopískl třetí faul Slavie. Nicméně i tak se kapitán Rešetár s trenérem Fričem rozčílili, neboť se dožadovali žluté karty pro Směřičku.
     
    12
    Holý nachystal křížem zleva vyloženou šanci pro Havla, ale ten ve vyložené šanci prvním dotekem zamířil mimo branku.
    11. David JOŠT - 1:2
     
    11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Plzeň nechala při rozehře autu zprava úplně volného DAVIDA JOŠTA v levé polovině vápna a ten překonal Němce. Slavia vede 2:1. Asistence: Uroš Krasnič.
     
    11
    Krasnič vystoupil z obrany a nahrál na levou stranu. Následně obránce Plzně překazil Joštovi pas před prázdnou branku, kde číhal zřejmě Homola.
     
    7
    Zřejmě Pršič centroval zprava na vzdálenější tyč, kde nedosáhl na balón Záruba před prázdnou bránou.
    6. Marko RADOVANOVIČ - 1:1
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    MARKO RADOVANOVIČ převzal na pravé straně křižný pas a střelou o zadní tyč vyrovnává z první větší šance Slavie v zápase.
     
    5
    Holý namazal na střed Leovskimu, jeho zakončení vyrazil Němec na pravou stranu.
     
    2
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    JAN KŘEMEN získal míč proti Zárubovi, šel sám na Karpiaka. Toho si položil a zleva trefil prázdnou branku. Bez asistence.

    Vít Muzikář

    Branky: 2. Křemen, 17. Křemen (Rešetár), 21. Rešetár (Holý), 40. Holý (Kovács), 46. Rešetár (Holý) – 6. Radovanovič, 11. Jošt (Krasnič), 33. Krasnič, 39. Záruba (Radovanovič), 42. Pršič (Radovanovič), 43. Záruba, 50. Směřička

    Karty:   25. Rešetár (PLZ), 37. Křemen (PLZ) – 20. Záruba (SLA), 26. Radovanovič (SLA)


    SK Interobal Plzeň: Němec (Luhový) – Rešetár (C), Kovács, Křemen, Holý – Künstner, Havel, Buchta, Mižár – Rozboud, Štrajt, Slavík, Sláma
    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Klíma, Malý, Směřička, Jošt, Pršič, Leovski, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Záruba

    Rozhodčí: Lasch, Plzák – Novotný

    Diváci: 488
    Interobal Plzeň 0 3 Slavia
    #1 Úterý 02.04.2019 • 20:00
    Slavia - Interobal Plzeň 4:2
    #2 Pondělí 15.04.2019 • 20:00
    Interobal Plzeň - Slavia 5:7 po prodl.
    #3 Středa 17.04.2019 • 20:00
    Slavia - Interobal Plzeň 5:0
    bahis siteleri