Teplice – Děčín 5:4 (2:0 po s.s.) | Litoměřice – Kadaň 5:2 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
5:2 (3:0, 2:0, 0:2)
Panthers Kadaň
Pátek 19.04.2019, 14:00 • SHC Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Ode mne je to odsud pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek svátečního dne. (15:18:16)
     
    V litoměřické Killers Areně je dobojováno! Sice třetí třetina patřila spíše kadaňským hokejbalistům, domácí si sice také šance vytvořili, leč bez většího úspěchu. Přesto jim připadlo vítězství a poslední domácí tři body letošního ročníku.
     
    Konec zápasu.
     
    44:40
    Ještě do jedné z posledních příležitostí se dostal Jakub Patrák.
     
    44:00
    Do poslední minuty utkání vstoupili aktivněji Panteři díky jejich útočné situaci. Nic enormního ale z ní nevytěžili, naopak Killers míček převzali pro sebe a těžiště hry otočili.
     
    43:32
    Jakub Bouzek vyběhl ze souboje ve středním pásmu. Následně také dokázal vypálit. Ovšem Vítek tentokrát svůj tým podržel a míček lapil do své rukavice.
     
    42:53
    Jiří Grus se postaral o průnik do útočného pásma. K jeho smůle byl však sudími zachycen v ofsajdovém postavení.
     
    41:57
    Killers se stále drží v útočném pásmu. Pomalými kroky čekají na vhodnou příležitost ke střele. Místo ní však přišlo daleké vyhození míčku v podání kadaňských hráčů.
     
    41:54
    Domácí v plném počtu.
     
    40:32
    Petr Hasman svým vytěsněním míčku z obranného pásma uvolnil na malou chvíli napětí před svou brankou.
     
    39:59
    Svou další přesilovku zvládají Killers velmi aktivně. Už od jejího počátku rozehráli útočnou situaci, která vedla ke střele na Vítka. Kadaňský gólman si ale na poprvé s míčkem dokázal poradit.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu Panthers Kadaň (Vlastimil Tumpach – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:44
    Kadaňští si ale míček ukořistili zpět a Petr Stefan měl na své holi pomalu třetí gól svého týmu. Těsně před Zimanzlem ale volil střelu na něj, namísto nahrávky k dorážce do odkrytého prostoru branky, čímž zvládl litoměřický gólman míček vyrazit před sebe.
     
    37:50
    Domácí se museli vrátit na modrou čáru, dělící jejich obranné pásmo. Tam se míčku chopil Ondřej Sýkora, který se jal rozehrát další akci svého týmu.
     
    36:32
    Druhý obdržený gól ale domácí hráče nabudil. Killers tak pokračují v útočných příležitostech směrem na Vítkovu branku. Ovšem i obrana Kadaně nabyla sebevědomí a důrazněji blokuje šance Killers před vlastní brankou.
     
    34:20
    Panters Kadaň právě vstřelili branku!
    Zdá se, že se Kadaň dostává zpátky do hry. Po vhazování se dostal k míčku ANDREJ LINET, který prudkou dělovkou od modré vymetl všechny ty pavučiny v Zimanzlově brance, které se tam od počátku utkání vytvořily. Asistence: Petr Hasman, Vlastimil Tumpach
     
    34:04
    Panters Kadaň právě vstřelili branku!
    Panterům se povedlo využít jejich tlaku k prvnímu gólu utkání! Střelu Andreje Lineta od modré před brankovištěm srazil za Zimanzlova záda JAROSLAV MAZÁNEK. Asistence: Andrej Linet.
     
    33:09
    Litoměřičtí ale dokázali míček vyhodit daleko od své branky. Před icingem je zachránil rychlý doběh Nováka. Ten však v útočném pásmu nebyl nikým podporován a sám nedokázal vystřelit.
     
    32:46
    Po vyrovnání početních sil se drží na koni paradoxně kadaňští hráči, kteří se drží v útočné třetině.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 1. Vandas (Patrák, Smolík), 6. Gazsi (Sýkora, Novák), 10. Vandas, 18. Gazsi (Patrák, Vandas), 29. Vandas (Sýkora, Patrák) – 35. Mazánek (Linet), 35. Linet (Hasman, Tumpach)


    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Smolík (C), Patrák, Ježek, Rechtorik, Novák, Bouzek, Dvořák, Grus, Vandas, Krejza, Gazsi, Haken, Sýkora.
    Panthers Kadaň: Vítek – Hasman, Stefan, Tumpach – Flieger, Hájek, Linet (C), Mazánek, Rác.

    Rozhodčí: Langer, Kučera
    thejrc.org