Manchester City – Tottenham 1:0 (kon.) | Bournemouth – Fulham 0:1 (kon.) | Huddersfield Town – Watford 1:2 (kon.)
West Ham – Leicester 2:2 (kon.) | Wolverhampton – Brighton 0:0 (kon.) | Newcastle – Southampton 3:1 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
0:0 (0:0)
Brighton & Hove Albion
Sobota 20.04.2019, 16:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek dne. (17:55:19)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 13:4. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 0:8.
     
    Utkání končí bezbrankovou remízou. Daleko spokojenější mohou být hosté, kteří toho dnes moc nepředvedli, navíc potřebovali bodovat kvůli nepříznivé situaci v tabulce. Naopak Wolves musí být zklamaní, vypracovali si totiž dostatek šancí k tomu, aby získali tři body. Jota dvakrát pálil do brankové konstrukce, jednou mířil těsně vedle. Blízko byl i střídající Dendoncker, jehož vychytal vybíhající Ryan.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácím už dochází ofenzivní nápady, kreativita se s blížícím se koncem z jejich kopaček trochu vytratila. Pohlídají si Seagulls zisk tolik potřebného bodu?
     
    90+1
    Adama Traoré se prokličkoval skrze obranu soupeře, dokonale využil své rychlosti. Po jeho pasu z první pálil Boly, pouze ale potvrdil, že není rozeným zakončovatelem.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty.
     
    89
    Dalekonosnou střelou Ruie Patrícia hodlal překvapit Solly March, jenže balon levou nohou zastavil blokující Conor Coady. Wolves se okamžitě vydávají kupředu.
     
    88
    Hosté se zdržují na útočné polovině, do žádného zakončení se ale neženou. Je znát, že bod z dnešního utkání opravdu potřebují a obětují mu i pokus o případné vítězství.
     
    87
    O chvíli později se oba střetli znovu, hostující záložník fauloval. Moutinhův přímý kop si našel Boly, po jehož sklepnutí jen do náruče připraveného Ryana hlavičkoval Dendoncker.
     
    86
    Moutinho rozehrál rohový kop na krátko. Míč se nakonec dostal k Vinagremu, který ideálně moment pro zakončení doslova prospal, čehož využil blokující March.
     
    85
    Před Rúbenem Nevesem se otevřel volný prostor. Portugalský záložník jej využil k otestování brankáře Ryana, který předvedl velice spolehlivý zásah.
     
    84
    Izquierdo na levé straně přenechal balon Kayalovi, po jehož nabídce se znovu po dlouhé odmlce musel rozpohybovat brankář Patrício. Zvládl to skvěle, balon ze vzduchu uzmul pro sebe.
     
    84
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Matt Doherty, přichází Adama Traoré.
     
    82
    Dnešní utkání sleduje 31 096 diváků.
     
    81
    Bong se rozhodl k nesmyslným kličkám v těsné blízkosti vlastního pokutového území. Těžkou situaci ustál, jeho odkop ale na polovině hřiště zastavil Dendoncker.
     
    80
    Do konce základní hrací doby zbývá odehrát ještě deset minut. Domácí chtějí zvítězit, naopak se zdá, že Brighton bude v závěru druhé půle především bránit remízový stav.
     
    79
    Další roh Wolverhamptonu, další skvělé odvrácení v podání svěřenců Chrise Hughtona. Výbornou práci při bránění těchto situací odvádí především stopeři Duffy a Dunk.
     
    78
    Aktivní Vinagre motal hlavu bránícímu Bernardovi, který se nakonec nenechal vycukat a svého soupeře učebnicově vystínoval.

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   32. D. Stephens (BRN)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 13:4. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 0:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Doherty (84. Traoré), Gibbs-White (73. Dendoncker), Moutinho, Neves, J. Castro (67. Vinagre) – Jiménez, Diogo Jota.
    Náhradníci: Ruddy – Cavaleiro, Costa, Saïss, Vinagre, Dendoncker, Traoré.

    Brighton & Hove Albion: Ryan – Bruno (C) (70. Bernardo), Duffy, Dunk, Bong – Izquierdo, D. Pröpper (10. Kayal), D. Stephens, March – Groß – G. Murray.
    Náhradníci: Button – Burn, Bernardo, Kayal, Džahánbachš, Locadia, Andone.

    Rozhodčí: Craig Pawson – Lee Betts, Ian Hussin

    Diváci: 31 096
    ocianews.com