USA – Lotyšsko 7:1 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 12:0 (kon.) | Rusko – Švédsko 0:3 (kon.)
Česko – Kanada 2:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:4 (1:1, 3:1, 2:2)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 23.04.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Baráž o extraligu • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Jan STRÁNSKÝ - 6:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak teď si Chomutovští dávali přednost, kdo z nich dá vlastně gól! Celá trojice si několikrát vyměnila kotouč, až Ivan Huml přihrál před branku, odkud JAN STRÁNSKÝ dává Pirátům definitivní klid. Asistence: Ivan Huml a Petr Koblasa.
     
    56:26
    Za modrou čárou přebral kotouč Marek Tomica, který střelou přes obránce netrefil prázdnou branku Motoru!
     
    55:48
    Velmi brzy míří Petr Kváča na střídačku a pouští do hry dalšího bruslaře!
    55:07 Roman PŘIKRYL - 5:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dramatická koncovka je na světě! Od modré čáry se napřáhl ROMAN PŘIKRYL, jenž díky clonícímu spoluhráči propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Jandus a Martin Novák.
     
    54:24
    Z mezikruží vystřelil René Vydarený. jeho pokus srazil bránící hráč do pravého kruhu pro vhazování, odkud bez přípravy pálil k bližší tyči Cody Bradley. Jenže Dominik Pavlát se výborně přesunul a předvedl nádherný zákrok lapačkou!
     
    54:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Stránský – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    53:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Blaha – 2 min., podrážení).
    50:26 David GILBERT - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rychlá kombinace Motoru končí dalším gólem v tomto bohatém střetnutí! Z levé strany přihrával přes osu Martin Novák, jenž našel na zadní tyči spoluhráče. DAVID GILBERT pak už zasunul černou gumu za bezmocného Dominika Pavláta. Asistence: Martin Novák a Pavel Novák.
     
    47:43
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., hrubost).
     
    47:08
    Po chybné přihrávce se ke střele z pravého kruhu dostal Jakub Doktor, jenž mířil mezi ruku a tělo chomutovského gólmana. Jenže Dominik Pavlát byl pohotový a rychle zareagoval.
     
    45:09
    Na pravém kruhu dostal hodně času ke střele Martin Beránek, který mířil do horní části branky. Ovšem Dominik Pavlát vytáhl parádní zákrok ramenem. Poté mohl dorážet Roman Přikryl, jenže puk nezkrotil.
     
    43:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Duda – 2 min., podrážení).
    42:42 Petr KOBLASA - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Čepice na led sice nelétají, ale máme tu hattrick domácího útočníka! Vyhrané vhazování mířilo mezi kruhy na PETRA KOBLASU, který pohotovou střelou překonal Petra Kváču. Asistence: Pavel Klhůfek.
     
    38:52
    Radek Duda vysunul do samostatného uniku Martina Šťovíčka, jenž odmítl soupeře a střelu bekhendem cpal do pravého horního rohu. Ovšem lapačka hostujícího gólmana byla na místě.
    37:37 Petr KOBLASA - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tihle dva útočníci se hledali, až se našli. Bohužel pro Chomutov příliš pozdě... Pavel Klhůfek v přečíslení prohodil kotouč přes obránce na PETRA KOBLASU, který poslal černou gumu za bezmocného Petra Kváču. Asistence: Pavel Klhůfek.
    36:35 Jakub DOKTOR - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nejprve branku objel Jakub Babka, který ale místo střely posunul černou gumu ke vzdálenější tyči. Celou situaci napodobil také JAKUB DOKTOR, jenž už puk do chomutovské svatyně poslal. Bez asistence.
     
    36:05
    Z druhé vlny si najel mezi kruhy Miloslav Čermák, který bez váhání hledal prostor mezi Pavlátovými betony. Ovšem chomutovský mladík mezeru rychle utěsnil.
     
    29:18
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Vojtěch Doktor – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Doktor – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2+2 min, hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    29:18
    A máme tu boxerskou vložku! David Štich pomstil Ivana Humla, když k ledu srazil Vojtěcha Doktora. Bude tu hned několik vyšších trestů!
     
    28:39
    Oddechový čas pro hosty.
    28:39 Lukáš KOVÁŘ - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Motor pyká za neproměněnou dvojnásobnou výhodu dalším gólem! Z pravé strany přihrál před branku Jan Stránský, který viděl osamoceného LUKÁŠE KOVÁŘE, který černou gumu usměrnil do vzdálenější šibenice. Asistence: Jan Stránský a Roman Chlouba.
    27:37 Petr CHLÁN - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejlepší střelec juniorského výběru Chomutova se znovu prosazuje! Pavel Klhůfek zadovkou našel PETRA CHLÁNA, jehož zakončení z mezikruží zapadlo přesně k levé tyči českobudějovické branky. Asistence: Pavel Klhůfek.
     
    26:21
    Střelu od modré čáry vyrazil domácí brankář pod sebe, kotouč zůstal ležet v brankovišti, ale atakovaný Jiří Šimánek jej za brankovou čáru neposunul.
     
    25:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2 min., sekání).
     
    25:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Radek Duda.
     
    23:51
    Zpoza branky nahrával Roman Přikryl, který našel na hranici brankoviště Miloslava Čermáka. První pokus vyrazil chomutovský brankář vyrážečkou a dorážku zase betonem.
    19:48 Cody BRADLEY - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Také Motor se může radovat ze vstřelené branky v přesilové hře! Martin Jandus přihrál k levé tyči, kde se nacházel osamocený CODY BRADLEY, jenž už neměl problém trefit odkrytou část chomutovské svatyně. Asistence: Martin Jandus a Zdeněk Doležal.
     
    18:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Stránský – 2 min., držení).
     
    15:10
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Babka – 2 min., vysoká hůl).
    14:32 Petr KOBLASA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají hru v početní výhodě a jdou do vedení! Radek Duda přihrál k zadnímu mantinelu, kde se Ivan Huml, jenž na nic nečekal a našel mezi kruhy najetého PETRA KOBLASU. Nejlepší střelec Pirátů v baráži pak z jedné přesně zakončil. Asistence: Ivan Huml a Radek Duda.
     
    13:46
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Doktor – 2 min., podrážení).
     
    13:10
    Zprava se do brankoviště procpal Kryštof Ouřada, který orazítkoval jen brankovou konstrukci Motoru!
     
    12:38
    Po chybné rozehrávce se sám na brankáře hnal z pravé strany Martin Heřman, který střílel na zadní tyč. Ovšem Pavlátův beton byl znovu připraven.
     
    09:19
    Od modré čáry vypálil Ondřej Kachyňa, jehož pokus tečoval Jan Stránský. Domácí brankář na poslední chvíli zareagoval betonem. Akce trvala dál a k odraženému kotouči se mezi kruhy dostal Cody Bradley, jenž prostor tří tyčí minul.
     
    04:28
    Pavel Klhůfek zavezl černou gumu do útočné třetiny, kde ji přebral Petr Koblasa. Ten se pokusil obkroužit branku, ale u druhé tyče byla připravena Kváčkova hokejka.
     
    03:50
    Z pravé strany se před branku nacpal Jakub Doktor, který dostal kotouč za brankovou čáru. Ovšem Dominik Pavlát díky jeho vražení nemohl zasáhnout, a tak gólová radost Českých Budějovic netrvala dlouho.
     
    02:40
    České Budějovice posunuly puk do středního pásma, odkud jej Piráti poslali až za vlastní branku. Poté Ivan Huml přihrál přes osu na levou stranu, odkud Jan Stránský odkrytou branku minul.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Koblasa (Huml, Duda), 28. Chlán (Klhůfek), 29. L. Kovář (J. Stránský, Chlouba), 38. Koblasa (Klhůfek), 43. Koblasa (Klhůfek), 59. J. Stránský (Huml, Koblasa) – 20. Bradley (M. Jandus, Z. Doležal), 37. Doktor, 51. Gilbert (M. Novák, P. Novák), 56. R. Přikryl (M. Jandus, M. Novák)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Stezka) – L. Kovář, Knot, D. Zeman, Štich, Trefný, Blaha, Seemann – Tomica, Huml, J. Stránský – Koblasa, Klhůfek, Chlán – A. Dlouhý, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, Ouřada.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Babka, Vydarený, Prospal ml., M. Jandus, Doktor, Kachyňa – Heřman, R. Přikryl, Čermák – Doktor, Gilbert, M. Novák – Z. Doležal, Bradley, Beránek – P. Novák, Dančišin, Šimánek.

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek – Klouček, Gerát

    Diváci: 1363
    bahis siteleri