Liverpool – Huddersfield Town 5:0 (kon.)
konec
Liverpool FC
5:0 (3:0)
Huddersfield Town
Pátek 26.04.2019, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 11:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 5:14. (22:51:25)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Liverpoolu, který svého soupeře porazil vysoko 5:0. Domácím hodně pomohla branka z úvodní minuty tohoto zápasu, následně si Liverpool přichystal velkou územní převahu, jenž nabídla ještě další čtyři přesné zásahy. Poslední celek Premier League celý zápas tahal za kratší konec, zejména druhý poločas se odehrával na jedné polovině hrací plochy. Liverpool byl v tomto utkání nesmírně efektivní, téměř každá vyložená šance skončila kýženým úspěchem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Salahovo zakončení nakonec skončilo nad brankou.
     
    90+2
    Nakonec si za obranu ještě pokoušel seběhnout Salah, který se k míči nedostal. Na opačné straně si obrannou povinnost splnil Lovren.
     
    90+1
    Zdá, se že se dnešní utkání pouze dohrává. O vítězi je totiž delší dobu jasno, Liverpool se snaží v závěru utkání neudělat žádnou chybu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce zápasu nezbývá moc času. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Trent Alexander-Arnold, přichází Joe Gomez.
     
    88
    Ve středu hrací plochy operoval Kongolo, který si gestem ruky řekl o podporu svých kolegů. Domácí neúnavně napadali rozehrávku, což přineslo zisk míče.
     
    87
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Isaac Mbenza, přichází Elias Kachunga.
     
    85
    Nakonec dobrý obranný zákrok předvedl Smith, který do pokutového území nepustil Salaha. Liverpool tak mohl vhazovat, o rychlé provedení se postaral Robertson.
     
    84
    Huddersfield tak ani v tomto utkání nebude bodovat, i po rozehrávce jsou domácí hráči s míčem na útočné polovině. O další kombinaci se stará Robertson.
    83. Mohamed SALAH - 5:0
     
    83
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Nakonec tu přeci jenom máme pátou branku domácích! Zdánlivě nenápadná kombinace ve středu hrací plochy nakonec přinesla roztažení hry na levou stranu, kde číhal Robertson. Jeho následná nabídka směřovala do malého vápna, kde se zakončením neměl problém MOHAMED SALAH, jenž zamířil mimo dosah brankáře.
     
    83
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku. Liverpool stále vede o čtyři branky, navíc v posledních minutách hry sledujeme pouze jednu stranu hrací plochy.
     
    82
    Nyní to velice dobrým způsobem udělal Keïta, který pro svůj celek vybojoval standardní situaci. U rozehrávky se sešla hned trojice hráčů Liverpoolu.
     
    81
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Jon Stankovič, přichází Alex Pritchard.
     
    80
    Stanković tak dlouho váhal s přihrávkou, až si nakonec vybral u postranní čáry stojícího Smitha. Huddersfield má velké problémy s vyvezením balónu.

    David Suchý

    Branky: 1. Keïta (M. Salah), 23. Mané (Robertson), 45+1. M. Salah (Alexander-Arnold), 66. Mané (Henderson), 83. M. Salah (Robertson)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 11:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 5:14.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (88. Joe Gomez), Lovren, V. van Dijk, Robertson – Wijnaldum (73. Shaqiri), Henderson (C), Keïta – M. Salah, Sturridge (73. Oxlade-Chamberlain), Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Milner, Origi, Matip, Joe Gomez.

    Huddersfield Town: Lössl – Smith, T. Kongolo, Schindler (C), Durm – Stankovič (81. Pritchard) – Grant, Bacuna, Hogg, Mbenza (87. Kachunga) – Mounié (65. Löwe).
    Náhradníci: Coleman – Daly, Diakhaby, Zanka, Löwe, Kachunga, Pritchard.

    Rozhodčí: Friend – Hatzidakis, Wilkes

    Diváci: 53249
    thejrc.org