Ath. Bilbao – Alavés 1:1 (kon.) | Atlético – Valladolid 1:0 (kon.) | Leganés – Celta Vigo 0:0 (kon.)
Barcelona – Levante 1:0 (kon.)
konec
CD Leganés
0:0 (0:0)
Celta de Vigo
Sobota 27.04.2019, 18:30 • Estadio Municipal de Butarque • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (20:28:59)
     
    Utkání skončilo bezbrankovou remízou, která je spravedlivá. Hrálo se utkání od vápna k vápnu a končený výsledek bere spíše Celta de Vigo. Domácí mužstvo nastupovalo do utkání v roli favorita, ale výchozí pozici nepotvrdilo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dlouhý nákop domácího brankáře odvrátil soupeře jen na rohový kop. Centr od praporku posla do hry Jonathan Silva, ten žádného spoluhráče před brankou nenašel.
     
    90+2
    Celta de Vigo se hnala za další útočnou akcí, kterou faulem zastavuje hostující Maxi Gómez. Domácí mužstvo se k balonu vrací a míč do hry pošle dlouhým nákopem Iván Cuéllar.
     
    90+1
    K postranní čáře opět míří čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Hostující celek dlouho kombinoval na levé straně, kde vybojoval dvě autová vhazování. Ovšem ani dlouhé vhazování obranu soupeře nepřekvapilo, ba naopak Leganés zvolilo dlouhý odkop.
     
    88
    Přetažený míč mířil na levou stranu, odkud jej do ohně vrátil Ryad Boudebouz. Domácí obránce zazmatkoval, když poslal míč nad vlastní bránu. Jenže Celta z rohového kopu vůbec nic nevytěžila.
     
    87
    Celta de Vigo bude nejspíše s bodem spokojena, jelikož bojuje o záchranu. Naopak domácí mužstvo se potřebuje výsledkově znovu chytit, jelikož ve středu tabulky málo v posledních zápasech boduje.
     
    85
    Na centr od rohového praporku si naskočil Guido Carrillo, jehož hlavička ze záklonu zamířila jen nad branku. Další akce Leganés je tak zahozena. Ovšem budu se opakovat, remíza je po výkonu obou celků spravedlivá.
     
    85
    Domácí mužstvo je v posledních minutách aktivnější, ale ke střelám se moc nedostává. Centr z pravé strany byl bekem prodloužen a zamířil na další roh.
     
    84
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Óscar Rodríguez, přichází Nabil El Zhar.
     
    83
    Auty Jonathana Silvy jsou opravdu dlouhé, tentokrát mířil na hranici šestnáctky, odkud jej hostující obrana znovu odvrátila.
     
    82
    Centr z pravé strany byl vrácen do ohně, ale Celta de Vigo si celou situaci pohlídala. Poté ještě přišlo zakončení z velké dálky, které hostující branku rozhodně neohrozilo.
     
    81
    Jsme v poslední desetiminutovce a stav zápasu je stále bezbrankový. Opět se hraje kolem středové čáry a u balonu se nachází hráči v bílých dresech.
     
    78
    útočná akce hostujícího celku skončila přihrávkou do šestnáctky, která byla zachycena a odvrácena. Ovšem Real Club bude vhazovat, ale přichází přihrávka jen zpátky k obráncům.
     
    77
    Pro další centr z levé strany si z branky vyběhl Rubén Blanco. Celta de Vigo tak opět kombinuje a pomaličku se přibližuje půlící čáře.
     
    76
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Andrew Hjulsager, přichází Brais Méndez.

    Michal Luxa

    Branky:

    Karty:   45. Recio (LGS)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:5.
    CD Leganés: Cuéllar – Nyom, Bustinza (C), Omeruo, Siovas, J. Silva – Óscar Rodríguez (84. El Zhar), Recio, Vesga – Nasjrí (72. Carrillo), Braithwaite (74. Santos).
    Náhradníci: Lunin – Juanfran, Tarín, Gumbau, Santos, El Zhar, Carrillo.

    Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), Cabral, N. Araujo, Olaza – Hjulsager (76. Méndez), Jozabed, Lobotka, Boufal (69. Boudebouz) – Aspas, Gómez.
    Náhradníci: S. Álvarez – Sisto, M. Jensen, Boudebouz, Méndez, Costas, Beltrán.

    Rozhodčí: Juan Martínez – Diego Barbero, César Noval
    ocianews.com