Ufa – Ural 4:1 (kon.) | Lok. Moskva – Jenisej 2:1 (kon.) | Zenit – Samara 4:2 (kon.)
FK Krasnodar – CSKA Moskva 2:0 (kon.)
konec
FK Krasnodar
2:0 (1:0)
CSKA Moskva
Neděle 28.04.2019, 18:00 • Stadion Kubaň, Krasnodar • Ruská Premier Liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:57:27)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:13. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 19:15.
     
    Je konec! Domácí Krasnodar zvládl dnešní duel s velkým přehledem a poráží CSKA Moskva 2:0! Celek z jihu Ruska se prosadil už osmé minutě, kdy se prosadil Daniil Utkin! CSKA poté hrálo o něco aktivněji, ale dlouho se nemohlo dostat do šance. Po změně stran hosté zahrávali jeden rohový kop za druhým. Naopak domácím vyšla další akce a Dmitrij Stockij přidal druhou branku! Hostům ještě v závěru zkomplikoval situaci Nikola Vlašić, který dostal druhou žlutou kartu a musel do sprch.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Abel Hernández dostal přihrávku na hranici pokutového území, jenže jeho zakončení levačkou prosvištělo vysoko nad břevnem.
     
    90+2
    Charles Kaboré napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území, napřáhl ke střele pravačkou, jenže jeho pokus prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Skupina fanoušků CSKA ještě odstřelila několik dělobuchů a dýmovnic. Domácím příznivcům se to vůbec nelíbí a z tribun se ozývá pískot.
     
    88
    Nikola Vlašić ostrým skluzem zastavil rozběhnutého soupeře a po druhé žluté kartě pro něj dnešní duel končí!
     
    87
    Další útočnou akci CSKA nyní zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd! Rozehrávat bude domácí Krasnodar.
     
    86
    Domácím se v závěru duelu podařilo otupit tlak CSKA Moskva a Krasnodar nyní bez problémů kontroluje své vedení. Naopak hosté už působí hodně unaveně.
     
    85
    Magomed Sulejmanov se prohnal do pokutového území, kde ještě udělal kličku do pravé strany, ale Rodrigo Becao mu včasným skluzem ukopl míč.
     
    84
    Na stadionu panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci si užívají fantastický výkon svých oblíbenců a hlasitým skandováním ženou Krasnodar za výhrou.
     
    83
    Stopeři Krasnodaru nyní uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo z hráčů CSKA Moskva nyní kombinaci svého soupeře neatakuje.
     
    82
    Hosté nyní zahrávali další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, odkud jej odehrál vysoký stoper Uroš Spajić.
     
    81
    Jenže ani z této standardní situace nedokázal hostující celek udeřit. Jeden z hráčů ze zdi srazil prudkou ránu mimo nebezpečné území.
     
    80
    Hráči CSKA vybojovali přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Domácí brankář si už staví čtyřčlennou zeď.
     
    78
    Rodrigo Becao uklidňuje hru postupnou kombinací na polovině. Hostující celek už ale nemá moc času na vstřelení dvou potřebných branek.
     
    77
    Sulejmanov je dnes hodně aktivní! Domácí fotbalista nyní napadal rozehrávku stoperů CSKA na polovině hřiště a málem se dostal k míči.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 8. Utkin, 57. Stockij (Wanderson)

    Karty:   36. Ignatěv (KRS), 43. Kaboré (KRS), 45. Pereyra (KRS) – 26. Obljakov (CSK)   88. Vlašić (CSK)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:13. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 19:15.
    FK Krasnodar: Safonov – Petrov, Spajić, Fjóluson – Stockij, Pereyra, Kaboré, Wanderson (71. Ramírez) – Utkin (59. Sulejmanov), Claesson, Ignatěv.
    Náhradníci: Sinicyn, Kricjuk – Ramírez, Skopincev, Černikov, Sulejmanov, Martynovič.

    CSKA Moskva: Akinfejev – Mário Fernandes, Vasin, Becao, Divejev (46. Ščennikov, 76. Bijol) – Nababkin (61. Hernández), I. Achmetov, Obljakov, Sigurdsson – Vlašić, Čalov.
    Náhradníci: Pomazun, Kyrnac – Magnússon, Jefremov, N'diaye, Ščennikov, Bijol, Nišimura, N. Černov, Bistrović, Hernández.

    Rozhodčí: Ivanov – Usačev, Berezněv
    thejrc.org