Japonsko – Itálie 1:5 (kon.) | Norsko – Kanada 2:14 (kon.) | USA – J. Korea 4:0 (kon.)
Švédsko – Česko 1:6 (kon.)
konec
Japonsko
1:5 (0:2, 1:0, 0:3)
Itálie
Neděle 28.04.2019, 09:30 • Ostravar aréna • MS v para hokeji
Partner:
     
    43:00
    Itálie právě vstřelila branku!
    SANDRO KALEGARIS objel branku a přes několik japonských těl propasíroval za Fukushimu pátý puk. Bez asistence.
     
    41:22
    Itálie právě vstřelila branku!
    Itálie se uklidňuje čtvrtou brankou a japonský sestup do divize B nabývá reálných rozměrů. Cavaliere od mantinelu našel za brankou volného NILSE LARCHA, který si povyjel a mazácky přehodil gólmana. Asistence: Gianluca Cavaliere.
     
    37:02
    Šance pro Japonsko zápas zdramatizovat. Kumagai se tlačil před branku, ale byl přidržen. Menší trest dostává Alessandro Andreoni.
     
    34:16
    Itálie právě vstřelila branku!
    ALEX ENDERLE táhl italský kontr a zdálo se, že z toho nic nebude. Před japonskou brankou ale vznikl závar, ze kterého se puk vykutálel přímo před zcela volného střelce a ten nezaváhal. Signalizovaný trest pro Japonsko se neudělí. Bez asistence.
     
    32:19
    Přečíslení Itálie tří proti dvěma řešil Depaoli čistě sólově, netrefil přitom ani mezi tři tyče.
     
    29:07
    Eiji Misawa je v poslední minutě druhé třetiny potrestán za nedovolené bránění. Byl to zbytečný zákrok za vlastní brankou proti hráči bez puku.
     
    26:03
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Velká radost na japonské střídačce! Kapitán NAO KODAMA využil toho, že Macri před brankou Itálie ze vzduchu sklepl puk, který Japonec pohotově střelil za bezmocného Arauda. Bez asistence.
     
    23:30
    První vyloučení je tady. Sníží Japonsko v přesilovce? Vyloučen je Stephan Kafmann za nedovolené bránění.
     
    14:38
    Itálie právě vstřelila branku!
    ANDREA MACRI si vzal puk na hokejku u levého hrazení, najel si na střed do lepší pozice a krásnou střelou do horní poloviny branky rozvlnil síťku za Fukushimou. Asistence: Florian Planker.
     
    11:29
    Japonci poprvé zatlačili Italy, ale neobsazený Kumagai zblízka nevyrovnává! Příliš váhal se zakončením a neprosadil se ani následným důrazem v brankovišti.
     
    09:05
    Kalegaris nastřelil japonskou brankovou konstrukci, Fukushimovi bude dlouho znít v uších. To byla pěkná pumelice.
     
    07:43
    Japonci se vpředu moc neukazují, ale když zaútočí, tak to stojí za to. Sudo teď vyslal skrytý projektil, který Araudo reflexivně vyrazil do rohu!
     
    03:49
    Yoshikawa postupoval zcela sám na Arauda, ten rukavicí zamítá vyrovnání! Dorážka Kumagaie už byla zblokovaná vracejícími se italskými obránci.
     
    02:06
    Japonci se hned snažili zareagovat, ale do brejku jim ujel Alessandro Andreoni. Fukushima se tentokrát dobře pohyboval v brankovišti a zakončení italského forvarda vykryl.
     
    01:00
    Itálie právě vstřelila branku!
    Minuta odehrána a Itálie vede jednoduchým gólem. FLORIAN PLANKER převzal puk ve středním pásmu, nabruslil si na kruh a střelou na lapačku překonal gólmana. Asistence: Stefan Kerschbaumer, Nils Larch.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 27. Kodama – 1. Planker (Kerschbaumer, Larch), 15. Macri (Planker), 35. Enderle, 42. Larch (Cavaliere), 43. Kalegaris


    Japonsko: Fukushima (Hoshiro) – Sudo, Ishii, Kumagai, Misawa – Yoshikawa, Kodama "C", Niitsu, Hamamoto, Shiba, Shioya, Sakamoto.
    Itálie: Araudo (Stillitano) – Kerschbaumer, Cavaliere "C", Radice, Macri, Parolin, Enderle – Planker, Kalegaris, Larch, Depaoli, Kafmann, Andreoni, Torella.

    Rozhodčí: Bethmann (USA) – Rundström (Švédsko), Wesley (Česká republika)
    thejrc.org