Huddersfield Town – Manchester Utd. 1:1 (kon.) | Chelsea – Watford 3:0 (kon.) | Arsenal – Brighton 1:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
1:1 (1:0)
Brighton & Hove Albion
Neděle 05.05.2019, 17:30 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:24:38)
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 16:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 9:14.
     
    Je konec! Arsenal nezvládl domácí duel a se sedmnáctým Brightonem jen remizoval 1:1! Domácí vlétli do utkání velmi aktivně. Mchitarjanovu ránu ještě Ryan vyrazil, jenže po deseti minutách přišel faul na Monreala v pokutovém území a Pierre-Emerick Aubameyang z penalty bez problémů otevřel skóre! Za hosty mohl vyrovnat Murray, ale Leno si s jeho pokusem poradil. Pět minut před přestávkou opět řádil Aubameyang, ale také hostující brankář vytáhl skvělý zákrok. Po změně stran však fauloval v pokutovém území Xhaka a Glenn Murray z penalty vyrovnal! Arsenal se mohl vrátit do vedení, ale Aubameyang z malého vápna netrefil branku. Tři minuty před koncem mohl udeřit také Brighton, nicméně Leno vykouzlil Arsenalu alespoň bod.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Alexandre Lacazette ještě poslal zajímavý centr do pokutového území, jenže pozorní obránci Brightonu byli znovu na svých místech a odvrátili nebezpečí.
     
    90+2
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Pascal Groß, přichází Beram Kayal.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Pierre-Emerick Aubameyang se tlačil k odraženému míči na hranici pokutového území, ale Shane Duffy se mu na poslední chvíli položi pod nohy a odehrál míč do autu.
     
    89
    Arsenal se nadále nemůže dostat do vyložené šance. Iwobi se však nechal faulovat na polovině hřiště a londýnský celek může pokračovat v útočení.
     
    88
    Alexandre Lacazette si v pokutovém území naskočil na Aubameyangův centr z pravé strany, jenže míč netrefil zrovna ideálně a neuklidil jej mezi tři tyče.
     
    87
    Brighton mohl rozhodnout o svém vítězství! Solly March si naběhl na centr z pravé strany, ale Leno vytáhl fantastický zákrok! Dorážející Pascal Groß poté vůbec netrefil branku!
     
    86
    Mustafi se ještě pustil do drobné potyčky s jedním ze soupeřů. Domácí zadák by si na podobné excesy měl dávat pozor, aby nemusel do sprch.
     
    85
    Další žlutá karta na straně Arsenalu! Za nedovolený zákrok ji dostává Mustafi.
     
    84
    Domácí fanoušci ženou Arsenal za vstřelením rozhodující branky ze všech sil, jenže obrana Brightonu dnes hraje na podtrženou jedničku.
     
    83
    Matteo Guendouzi ostrým zákrokem zastavil rodící se akci Brightonu a dostává žlutou kartu.
     
    82
    Mustafi poslal prudký centr do pokutového území, kde byl Pierre-Emerick Aubameyang. Útočník z Gabonu měl proti sobě přesilu obránců a nezakončil.
     
    81
    Yves Bissouma ustál souboj v blízkosti pokutového území, předal míč Bernardovi, jehož dělovka levou nohou prosvištěla nad břevnem.
     
    80
    Sead Kolašinac se na levé straně zapojil do útočné akce Arsenalu, jenže akci Arsenalu tentokrát zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    79
    Zadáci Arsenalu už hrají hodně vysoko a snaží se pomoci svým spoluhráčům v boji o postup do Ligy mistrů. Brighton teď brání hodně obětavě.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 9. Aubameyang (pen.) – 61. G. Murray (pen.)

    Karty:   14. Papastathopoulos (ARS), 60. Xhaka (ARS), 64. Lichtsteiner (ARS), 83. Guendouzi (ARS), 85. Mustafi (ARS) – 45+2. Groß (BRN), 64. Dunk (BRN)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 16:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 9:14.
    Arsenal FC: Leno – Lichtsteiner (77. Kolašinac), Mustafi, Papastathopoulos, Monreal – Torreira, Xhaka (77. Iwobi) – Mchitarjan (77. Guendouzi), Özil – A. Lacazette, Aubameyang.
    Náhradníci: Čech – Alnaní, Iwobi, Nketiah, Kolašinac, Guendouzi, Koscielny.

    Brighton & Hove Albion: Ryan – Bruno, Duffy, Dunk, Bernardo – Groß (90+2. Kayal), D. Stephens, Bissouma – Džahánbachš (46. Knockaert), G. Murray (78. Andone), March.
    Náhradníci: Button – Locadia, Kayal, Balogun, Andone, Knockaert, Bong.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn
    bahis siteleri